(۱۴۰۱/۱۰/۱۴، ۰۸:۴۶ صبح)Targol نوشته است: نونا جای صندلی غذاشو عوض کن. بذار روبروی یه پنجره که ویو به بیرون داره. یا اصلا جاهای عجیب غربب از خونه.ترگل تا تو حموم تو وانم رفتیم تو پارک پردیسان، پارک پرواز و … ببخشید محل مورد علاقش یکی از دستشوییاست تو بغل اونجام تلاش کردیم
من یه چند باری وقتی دخترم هیچی نمیخورد دو تا قاشق غذای مختلف میاوردم جلوش میگفتم کدوم بالاخره با اکراه یکی رو انتخاب میکرد. البته. گاهی هم روشو برمیگردوند.
فقط صرفا کارهایی که موقت برامون جواب داد رو داریم میگیم امتحان کنی
من گاهی رو کانتر هم مینشونم. بپرس ازش اینجا میخوای غذا بخوری یا روی صندلی غذا؟
حای جای خونه و بیرون
(۱۴۰۱/۱۰/۱۴، ۱۰:۳۵ صبح)شیطون خانم نوشته است: نونا کشک خشک دوست نداره دخترت؟
ندا مرسی که گذاشتی.
بچه ها پسر من عاشق کشو خشک وبی من ی ذره میدم چون ی کم شوره. بده عایا )؟ حتی کشک پاستوریزه هم با اشتها میخوره اونم بده عایا؟
نونا ی راهکار دیگه.
نمیشه فیلم هایی که از خودش گرفتی بهش نشون بدی؟ من پسرم غذا که همیشه سخت میخوره . اولین راهم اینکه میشونمش وسط آشپزخونه کنار کابینت پلاستیکی ها یا سوپر هی وسیله برمیداره من تند تند بهش میدم.
اینم جواب نده فیلم هایی که تو بازی پارک اینا از خودش گرفتیم براش میذارم با هیجان میبینه تند میخوره
دوست داشتی اینها رو هم تست کن
کشک دوست داره عزیزم ولی هدف جیه بدم بحث لبنیاتش از شیر تامینه یدونه دو تا میخوره اما اگه برای مواد مغذیه چیز بیشتری نداره که
نه موبایل واقعا خط قرمزمه راستش ترجیح میدم تلویزیون روشن شه تا موبایل فقط دو بار سر مریضی امتحان کردم قشنگم خورد اما بخاطر بحث خطر انحراف چشم که خیلی زیاده تا سن یه سال موبایل نشون نمیدم حتی اگر نخوره ( همسر خواهرم که فلوی شبکیه هست کامل ممنوع کرده گفت اگه چنین راهی میخوایی تلویزیون بی خطره نسبت به موبایل، دیشب دیگه جم کیدزباز کردیم برای اولین بار ده دقیقه زل زد دهن رو ولی محکم قفل کرد حتی یه قاشق نخورد خاموش کردیم گفتم خب حداقل فهمیدم تلویزیونم اثر نداره