اگ مافین برگر:
ژامبونِ ترجیحاَ درصد بالا رو یه تفت ریز میدی، تخممرغ روش میشکنی و سریع برمیداری که عسلی بمونه، بعد یه ورقه پنیر لازانیای زرد پروسس شده هم میذاری روش که تا داغه آب بشه، میذاری لای نون. میتونی نون english muffin هم بگیری که دیگه خیلی شبیه به اصلش باشه. الان این نون رو اغلب بیکری باکلاسها دارن (بانش پالادیوم و بقیه پاساژها). من اینجا نون همبرگری سبوسدار زدم که اونم خیلی خوب میشه.
ژامبونِ ترجیحاَ درصد بالا رو یه تفت ریز میدی، تخممرغ روش میشکنی و سریع برمیداری که عسلی بمونه، بعد یه ورقه پنیر لازانیای زرد پروسس شده هم میذاری روش که تا داغه آب بشه، میذاری لای نون. میتونی نون english muffin هم بگیری که دیگه خیلی شبیه به اصلش باشه. الان این نون رو اغلب بیکری باکلاسها دارن (بانش پالادیوم و بقیه پاساژها). من اینجا نون همبرگری سبوسدار زدم که اونم خیلی خوب میشه.