۱۴۰۱/۱۰/۱۵، ۱۲:۵۵ عصر
نونا من این خاگینه که گفتی رو درست کردم، با ۲ تا تخممرغ و ۲ قاشق ماست و ۳ قاشق آرد و وانیل و هل و گلاب و بیکینگ پودر. بعد واسه شهدش هیچ کاری نکردم، فقط همون موقع که گرم بود روش شیره انگور و عسل ریختم و پخش کردم روی سطحش. خییییلی خوشمزه شد! اصلاَ دلم نمیومد نصفش رو بذارم برای شوهرم. راستی نمکم تو مایهش زدم که به نظرم نیازی نبود، و یه کم شوریش مشخص بود. خدایی نیازی به مغز هم نداشت با این شیره و عسلی که بهش زدم.