۱۴۰۱/۱۰/۱۶، ۰۴:۰۰ عصر
ما اینجوری درست میکنیم :
یه پیاز خلالی تو کره ( روغن زرد محلی ) تفت میدم زردچوبه و فلفل هم میزنم خوب که نرم شد پونه و نعناع و گردو اضافه میکنم یه تفت ریز میدم بعد کشک که تو آب حل شده میریزم و میذارم نیم ساعت جا بیوفته
کشک بهتره محلی باشه ما قبلا از اینا که باید بسابی میاوردن واسمون
الان از لبنیاتی کشک باز میخرم چون با این کشکای پاستوریزه خیلی بد میشه
نون هم از این سنتی خشکا فقط باهاش مزه میده
با پییییاز بزرگ
یه پیاز خلالی تو کره ( روغن زرد محلی ) تفت میدم زردچوبه و فلفل هم میزنم خوب که نرم شد پونه و نعناع و گردو اضافه میکنم یه تفت ریز میدم بعد کشک که تو آب حل شده میریزم و میذارم نیم ساعت جا بیوفته
کشک بهتره محلی باشه ما قبلا از اینا که باید بسابی میاوردن واسمون
الان از لبنیاتی کشک باز میخرم چون با این کشکای پاستوریزه خیلی بد میشه
نون هم از این سنتی خشکا فقط باهاش مزه میده
با پییییاز بزرگ
پسر ۱۹ ماه ❤