ولی بنظر من همچنان دست و انگشت بهتره بحز اینکه بچه مرتب حموم میکنه دستشم بشخصه دو بار تو روز من میشورم خب نوزاد جایی دیگه دستشو نمیزنه که بخواد کثیف باشه. ولی توصیه شده تو مواقع ضروری تا سه ماه میشه داد پستونک رو . رز جون بند پستونک که اصلا از نظر ایمنی خوب نیست. البته گویا شما فقط بیرون از بند استفاده میکردی ولی تو خونه میگن بند استفاده نشه مگه اینکه مدام جلوی چشمتون باشه تو خواب هم بند اصلا استفاده نشه
ولی خب واقعا برای آروم کردن خوبه من یک روز که استفاده کردم واقعا راحت بودم اما خب هم بهاطر بحث سینه نگرفتن هم بهداشتی گذاشتمش کنار.
اما ترگل جون شما که دو قلو داری ضمن اینکه شیر خشکم میخورن و مشکل نگرفتن سینه رو نداری من باشم میدم حداقل همون سه چهار ماهو وگرنه سرویس میشه آدم.
والا ترگل منم بدون همسرم نمیتونم جایی برم چه برسه به تو
ترگل اتفاقا مخالفتتم حتما بگو استفاده میکنیم شاید اصلا ما اشتباه میکردیم با مخالفتت اصلاح شیم یا بدرد مامانای تازه میخوره
ولی خب واقعا برای آروم کردن خوبه من یک روز که استفاده کردم واقعا راحت بودم اما خب هم بهاطر بحث سینه نگرفتن هم بهداشتی گذاشتمش کنار.
اما ترگل جون شما که دو قلو داری ضمن اینکه شیر خشکم میخورن و مشکل نگرفتن سینه رو نداری من باشم میدم حداقل همون سه چهار ماهو وگرنه سرویس میشه آدم.
والا ترگل منم بدون همسرم نمیتونم جایی برم چه برسه به تو
ترگل اتفاقا مخالفتتم حتما بگو استفاده میکنیم شاید اصلا ما اشتباه میکردیم با مخالفتت اصلاح شیم یا بدرد مامانای تازه میخوره