آره مینو جان، آدم خودش باشه راحتتره تا هی بخوان دخالت کنن و رو مخ آدم برن. من دخترم بیشتر شبیه خانواده ماست و یه جزییات کنیش شبیه باباشه. اوایل دنیا اومده بود مادر شوهرم باز سر اون می گفت بیشتر شبیه بابای منه و یکم بزرگتر شد هی می گفت شبیه دختر منه (عمه اش) یعنی. حالا پسرم خیلی شبیه نوزادی خواهرشه و خب خیلی کوچیکه و هنوز معلوم نیست چه شکلی بشه ولی به نظر میاد که از دخترم به خانواده ما شبیه تره. حالا مادر شوهرم عکسهای بچگی شوهرمو فرستاده که کپ خودته پسرت و شوهرمم حتی عکسهای بچگیشو دید گفت نه شبیه من نیست پسرمون و دیگه به مادرش گفت آره بی شباهت نیست خخخخ
بعد بچه های خواهر شوهرم، پسرش که خیلی شبیه خواهر شوهرمه و دخترشم ترکیب پدرش و مادر شوهرمه. بعد اونارو با اون همه شباهت گردن نمی گیرنو میگن جفتشون کپ باباشونن بعد بچه های من که شباهت خاصی ندارن میگن عین اونانو می خوان منو حرص بدن خخخخ خلاصه واقعا دوری خوبه از دید من.
فدات شم سوفی جون خوبیم همگی. منم واقعا خلاص شدم بعد زایمان و چی بود بارداری واقعا. خودت خوبی؟ گل پسرت خوبه؟ ای جانم آقا شده دیگه فسقل خان. فدات الهام جان، خوبه. دختر خوشگل و گل پسرت خوبن؟
فدات یوتاب جون مهربون
بعد بچه های خواهر شوهرم، پسرش که خیلی شبیه خواهر شوهرمه و دخترشم ترکیب پدرش و مادر شوهرمه. بعد اونارو با اون همه شباهت گردن نمی گیرنو میگن جفتشون کپ باباشونن بعد بچه های من که شباهت خاصی ندارن میگن عین اونانو می خوان منو حرص بدن خخخخ خلاصه واقعا دوری خوبه از دید من.
فدات شم سوفی جون خوبیم همگی. منم واقعا خلاص شدم بعد زایمان و چی بود بارداری واقعا. خودت خوبی؟ گل پسرت خوبه؟ ای جانم آقا شده دیگه فسقل خان. فدات الهام جان، خوبه. دختر خوشگل و گل پسرت خوبن؟
فدات یوتاب جون مهربون