کژال همینایی که شمیم جون گفتن منم آخرین بار که شب حدود ۱۰ عوض میکنم دیگه تا صبح عوضش نمیکنم. بعد از یک ماه و نیمگی که خوابش متصل شد فقط یکبار هم پیش اومده که پی پی کرده تو خواب. بهرحال گذاشتم بخوابه. چون تو فاز عمیق خوابشم بود.اما نی نی شما هنوز فک کنم وقتش نشده سهچهار ساعت پشت هم شب بخوابه مگه شده؟ اگه بیداره عوضش کن به ساعت نباش. هر موقع پی پی کرد و بیدار بود شب عوضش کن روزم که به محض پی پی کردن. جیشم هر موقع پوشکش پف کرد معمولا ۳-۴ ساعت یباره
بن سای جون من دارم ولی بعیده استفاده کنم شب خدای نکرده یهو روش بیاد البته خدارو شکر توجهکردم هرچی رو سرش مشیده میشه با دستش کنار میزنه اما خب آدم هر ثانیه که حواسش نیست. من برای خواب روزم از یه شال نازک استفاده میمردم اما دیدم دخترم گاهی میکشه روصورتش برای همین کل ساعتایی که خواب بود کنارش مینشستم از دیروز که هوا خنک شده از کیسه خواب استفاده میکنم. امروزم طول روز گذاشتمش تو میسه خوابدیگه دستاشم بیرون نیاوردم تکون دادم خوابید ایمنتره. شبم ازین ببعد میذارمش تو کیسه خواب ولی دستاشم میارم بیرون
ماری جون قربومت عزیزم بهتر دیر درآورد
بامزه ان بی دندون
ضمن اینکه من مسواک زدنم به کارام اضافه شد به این زودی
تازه گازم میگیره
اره دقیقا هر بچه ای یجوره واقعا
دختر من الان یک ماهه بیشتر تو اع*تص*اب شیره همچنان کم میخوره
ماشالا خیلی خوب راه افتاد گل پسرت عجله داشت برای دویدن
بن سای جون من دارم ولی بعیده استفاده کنم شب خدای نکرده یهو روش بیاد البته خدارو شکر توجهکردم هرچی رو سرش مشیده میشه با دستش کنار میزنه اما خب آدم هر ثانیه که حواسش نیست. من برای خواب روزم از یه شال نازک استفاده میمردم اما دیدم دخترم گاهی میکشه روصورتش برای همین کل ساعتایی که خواب بود کنارش مینشستم از دیروز که هوا خنک شده از کیسه خواب استفاده میکنم. امروزم طول روز گذاشتمش تو میسه خوابدیگه دستاشم بیرون نیاوردم تکون دادم خوابید ایمنتره. شبم ازین ببعد میذارمش تو کیسه خواب ولی دستاشم میارم بیرون
ماری جون قربومت عزیزم بهتر دیر درآورد

ضمن اینکه من مسواک زدنم به کارام اضافه شد به این زودی
تازه گازم میگیره
اره دقیقا هر بچه ای یجوره واقعا
دختر من الان یک ماهه بیشتر تو اع*تص*اب شیره همچنان کم میخوره
ماشالا خیلی خوب راه افتاد گل پسرت عجله داشت برای دویدن