۱۴۰۱/۱۰/۲۰، ۰۶:۵۷ عصر
این خمیربازی هم که از هر سنی که بشه شروعش کرد عااالیه...
تا حداقل 3-4 سالگی، انتظار ساخت چیز با معنی نمیشه داشت... بیشتر قاطی می کنن و نهایتا دایره یا یه چیز دراز درست کنن...
من تا حالا کلا 4 بسته خمیر بازی گرفتم و همیشه عین همین که می بینید درست کردم، مشخصا حجمش خیلییییی بیشتر از اماده ها، کاملا خوراکی و بدون مواد بد و مضر یا رنگ های بدردنخور یا بوی بد... و به شددددت به صرفه... الان آریا که بدردنخورترین خمیر بازیه به نوعی، 10 رنگش حدود 40 تومنه که کلش روی هم به اندازه ی 1.4 یکی از این رنگها نمیشه...
برای آموزش رنگ، دستورزی، کاهش مشکلات حسی، اموزش اشکال عالیه
دستور خمیربازی که بالاتر گذاشتم هست
تا حداقل 3-4 سالگی، انتظار ساخت چیز با معنی نمیشه داشت... بیشتر قاطی می کنن و نهایتا دایره یا یه چیز دراز درست کنن...
من تا حالا کلا 4 بسته خمیر بازی گرفتم و همیشه عین همین که می بینید درست کردم، مشخصا حجمش خیلییییی بیشتر از اماده ها، کاملا خوراکی و بدون مواد بد و مضر یا رنگ های بدردنخور یا بوی بد... و به شددددت به صرفه... الان آریا که بدردنخورترین خمیر بازیه به نوعی، 10 رنگش حدود 40 تومنه که کلش روی هم به اندازه ی 1.4 یکی از این رنگها نمیشه...
برای آموزش رنگ، دستورزی، کاهش مشکلات حسی، اموزش اشکال عالیه
دستور خمیربازی که بالاتر گذاشتم هست
![[تصویر: photo_2023-01-10_15-47-56_4fy.jpg]](https://s2.uupload.ir/files/photo_2023-01-10_15-47-56_4fy.jpg)
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم