(۱۴۰۰/۷/۱۷، ۰۴:۰۳ عصر)miss shin نوشته است: عاطفه جون ببخشید که من جواب میدم
من برای پسرم دوسال پیش دلیجان گرفتم مدل بنیتا اون موقع قیمتش ۱۵۰۰بود سرویسش فکر کنم من خیلی راضی ام از کالاسکش سبکه به نسبت راحت باز و بسته میشه دسته رو به مادر هم میشه داخلش کیسه مخصوص زمستون داره تمام پارچه هاشم قابله دستمال کشیدنه و سریع پاک میشه چرخاشم به نسبت بزرگه عرضشم اصلا کم نیس پسرم الان دوسالشه کاملا جاش میشه بازم جا داره
باید ببینی چقدر استفاده داری تا بتونی درست تصمیم بگیری من فقط برای گه گداری خرید و پاساژ گردی میخواستم چون هرجا بخوام برم ماشین هست پس زیاد هزینه نکردم و از دلیجان راضی بودم
میس شین جان این مدلی که گرفتی راحت باز و بسته میشه؟
کژال جان میخوام کریر هم بگیرم با این قیمت مارک تینو و لورنزو بودن ست کالسکه و کریر و ساک بود منم چندماه پیش یه جا جویی رو تو اینیستا دیدم 7 تومن بود کالسکه و کریرش بخاطر همین اون روز نخریدم گفتم حالا جاهای دیگه رو هم ببینم شاید مارک بهتری بتونم بگیرم با چیزایی که میگین حتما تا الان اونام گرون شده!
عاطفه جان عجله نکن دیدی من چقدر بیخیالم! الان تازه رفتم تو 8 شروع کردم وسیله خریدن قبل این فقط یه سری لباس خریده بودم الانم تخت و کمد و کالسکه و کریر با ساک بچه مونده هنوز اصلا عجله نکن وقت داری
شیطون خانم بچه منم خدا بخواد یا آذر دنیا میاد یا اول دی من براش دوتا ست سرهمی مخمل گرم گرفتم یه سرهمی کاموایی کلاهدار که توش مثل کاپشن لایه پشمی داره 360 گرفتم از آقا بزرگ خیلی هم خوشگله مشابهش رو تو بهار 700 دیده بودم اون تا فروردین که هوا سرده میرسونه یه پتو دورپیچ بافت که اون هم داخلش لایه داره گرفتم دو طرفش بند داره قنداق فرنگی هم میشه بجز اینا یه پتوی بچه گلبافت هم گرفتم فکر کنم همینا کافی باشه برای بیرون بردن همون سرهمی گرمه رو میپوشم با همون پتو دورپیچ که لایه داره
بچه ها یه دیابتی بیچاره باهاتون صحبت میکنه!!! دکترم تشخیص دیابت بارداری داد فعلا بهم قرص داد برای 10 روز دیگه آزمایش باز 2 ساعت بعد صبحانه و ناهار و شام داد گفت اگه کنترل نشده باشه باید چند روز بستری بشی
دیگه از دیروز کلا برنج رو حذف کردم نون هم فقط جو یا سبوس خیلی کم دعا کنید کارم به بستری و این چیزا نکشه و با قرص کنترل بشه