امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه غذاهای محلی ایرانی خودمون
#5
شوربا

تبریز این غذا به شوربا معروفه که یه نوعش هم هست با گوشت های قیمه ای که کاملا سرخ شده و اصطلاحا قرمه بهش میگن، درست میشه‌. ولی من فعلا اونو امتحان نکردم و بلد نیستم. ولی این شوربای خودمون عالیه.

مواد لازم برای ۴-۵ نفر :
۲عدد پیاز متوسط
۱ کاسه کوچک سبزی خرد شده(تره،پیازچه،کمی ترخون)
۱ عدد سیب زمینی متوسط
۲ عدد گوجه فرنگی
۴ عدد تخم مرغ
۱ پیمانه برنج
۱ و ۱٫۲ پیمانه رشته پلویی
۲ ق غ رب گوجه فرنگی
کره یا روغن زرد
۲ ق م زردچوبه
فلفل سیاه- نمک


پیازها رو نگینی خرد میکنیم و با زردچوبه و ۲ قاشق بزرگ روغن زرد یا کره تفت میدیم.

بعد سبزی ها را به پیاز اضافه کرده و تفت میدیم.

و بعد رب را اضافه می کنیم و تفت میدیم.


[تصویر:  screenshot_20230114_005043_6ebu.jpg]

بعد آب جوش اضافه میکنیم و سیب زمینی ها رو که نسبتا بزرگتر از مکعبی خرد کردیم اضافه می کنیم.در قابلمه را میذاریم تا سیب زمینی ها نیم پز شن.
بعد برنج رو اضافه می کنیم.و بعد اینکه برنج نیم پز شد، رشته و گوجه فرنگی که از وسط نصف کردیم و نمک و فلفل سیاه رو اضافه می کنیم.
در آخر تخم مرغ ها را به آرومی داخل شوربا میشکنیم (دیگه اصلا قاشق نمی زنیم که تخم مرغ ها قاطی غذا نشن) و شعله رو کاملا کم می کنیم تا تخم مرغ ها بپزند. اگر تخم مرغ عسلی دوس دارین میتونین زودتر از رو شعله بردارین.
اگه دوس داشتین میتونین یه عصاره مرغ هم اضافه کنین. ولی به نظرم طعم دلخواهمونو روغن زرد یا کره به غذا میده و نیازی نیس، من عصاره اضافه نکردم.آب شوربا رو تیلیت می کنین و با سبزی یا ترشی لیته میل می کنین.
[تصویر:  screenshot_20230114_005130_yaz1.jpg]


خودشو هم میتونید با نون سنگک میل کنید،نوش جان Heart

[تصویر:  screenshot_20230114_005157_fnrt.jpg]
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Arezoo1984، Rose، youtab، آیسان ۹۶
پاسخ


پیام‌های داخل این موضوع
طرز تهیه غذاهای محلی ایرانی خودمون - توسط Almam - ۱۴۰۰/۳/۱۷، ۰۶:۰۳ عصر
RE: طرز تهیه غذاهای محلی ایرانی خودمون - توسط Nedaaa28 - ۱۴۰۱/۱۰/۱۶، ۰۴:۰۰ عصر
RE: طرز تهیه غذاهای محلی ایرانی خودمون - توسط Almam - ۱۴۰۱/۱۰/۲۴، ۰۳:۰۱ صبح

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان