۱۴۰۱/۱۰/۲۵، ۰۲:۱۹ صبح
ممنون ندا و ترگل جان ایشالا بچه هاتون همیشه سلامت باشن واقعا همین که دهنشو وا میکنه تو ابرام البته خودش میخوره از من و باباش قبول نمیکنه از دیروز تغییر کرد خدارو شکر وگرنه پنجشنبه ای اینقدر گریه کردم همسرم باورش نمیشد تا حالا این حد از استیصالمو ندیده بود ( جمله خودشه) فکر کنید اولین باری بود که غذا شو میخورد بعد بیست روز یهو همرو بخاطر قطره از دست داد برام دیگه قابل تحمل نبود خلاصه برام وقت روانپزشک گرفته البته فک کنم لازم دارم ( روانشناسم نه حتی روانپزشک
)
اره ترگل خانواده که کفتن کلا وضعیت تصفیه خونه هامونم تعریفی نداره چندان مخصوصا که تو سالهای اخیر وبا هم شیوع پیدا کرده با اینکه تصفیه خونگیم داریم گفتن همونم بجوشون و بده
خانم دکتر هم همینو تایید مرد و گفت سه سال حتی
تو اشتباه نکردی ترگل جان اخه اصولا تا یکساله فقط ولی خب الان وضعیت جوریه مه بهتره گویا تا مدتها همین اب جوشیده بدیم

اره ترگل خانواده که کفتن کلا وضعیت تصفیه خونه هامونم تعریفی نداره چندان مخصوصا که تو سالهای اخیر وبا هم شیوع پیدا کرده با اینکه تصفیه خونگیم داریم گفتن همونم بجوشون و بده
خانم دکتر هم همینو تایید مرد و گفت سه سال حتی
تو اشتباه نکردی ترگل جان اخه اصولا تا یکساله فقط ولی خب الان وضعیت جوریه مه بهتره گویا تا مدتها همین اب جوشیده بدیم