۱۴۰۰/۷/۲۰، ۰۹:۳۴ عصر
عاطفه جان
بن سای جان فارغ شدن
ببین اولا اگر کنار تخت خودت جاداری حتما تخت کنار مادر بخر
من دلیجان مدل ویرا گرفتم بینهایت خوبه و راضیم
تو دیوارم بگردی میتونی تمیزشو قیمت مناسب پیدا کنی و روکش تشکشو بشوری چون چندماه بیشتر به کارت نمیاد
خودش حدود ۱۴۰۰ ایناس من تو دیوار ۵۰۰ هم دیدم
ببین چرا نمیشه قشنگ برو عبدل آباد خیابون احد داخل کوچه نمیدونم چند بود همون کوچه ای که آقا سید هست رو تا آخر برو سیسمونی فکر کنم نی نی تک یه همچین چیزی
پله میخوره به پایین
خیلی میتونی ازش خرید کنی
لباس بستگی به وزن نی نیت داره به نظرم ۱ و ۲ بخر
ست بیمارستان بخر
خشک کن خیلییییییی کاربردیه ۲بسته چهار تایی بخر حتما
بعد رختخواب سفری یا همون همرا بخر
شیشه شیر اونت بخر دارو خوری و ست ناخنگیر و فلاسک و قطره چکون و برس و شونه و شیشه ششور و اینا رو بگیر
ببین اول از همه لشین یه لبست کاربردی بنویس
صفحات اول همینجا فکر کنم بچه ها چیزای خوبی گفتن
اصلا اضافات نخر که پشیمونی داره فقط
بعد اصلا نرو لبتس زیاد بخر
از همون خیابون میتونی زیر دکمه دار مناسب فصل تولدش بخری با قیمت مناسب چون انقدر هی کثیف مبشه و بابد بشوری که هیچی از رنگو روش نمیمونه گاها
یه مغازه ام داره وسطای خیابون درش چوبیه
لباسای جینگول داره قیمتاش خوبه دو دست اونجوریم اگه خواستی بگیر
بعد کاپشن و لباس گرم و جورتب و کلاه بگیر چون نی نیت زمستونیه و مثل من بهمنیه به به چه شود.
اگه میخوای هم یه دونه از این خرسایی که بالاش آویز داره بگیر میشه آویزشو برداشت فعلا
من گذاشتمش رو نهارخوری و از یک ماهگی پسرمو تو اون خوابوندم طول روز برای من خیلی مفید بود قیمتیم نداره فکر کنم ۲۰۰ اینا باشه یا کمتر
پد تعویض و ساک لوازم من کوله چیکو گرفتم خوبه راضیم ۳۰۰ بود اونموقع
بعد من کریکات برای دکتر بردناش گرفتم
از کریر سبک تره چون همسرم دست درد داره راضیم اما دیگه فمر کنم نهاین اینماه لشه ازش استفاده کرد
راستی چیزایی که میخوای رو اول یک بار تا ته خیابون برو بعد بخر چون گاها تا ۵۰-۶۰ تومن تفاوت قیمت دارن
این سیسمونی آقا بزرگ هم هست که بچه ها چند صفخه قبل گفتناما من نرفتم فکر کنم اونجا هم خیلی خوبه
اما بازم میگم بشین لبست بنوبس و هدفمند خرید کن عریزم
بن سای جان فارغ شدن
ببین اولا اگر کنار تخت خودت جاداری حتما تخت کنار مادر بخر
من دلیجان مدل ویرا گرفتم بینهایت خوبه و راضیم
تو دیوارم بگردی میتونی تمیزشو قیمت مناسب پیدا کنی و روکش تشکشو بشوری چون چندماه بیشتر به کارت نمیاد
خودش حدود ۱۴۰۰ ایناس من تو دیوار ۵۰۰ هم دیدم
ببین چرا نمیشه قشنگ برو عبدل آباد خیابون احد داخل کوچه نمیدونم چند بود همون کوچه ای که آقا سید هست رو تا آخر برو سیسمونی فکر کنم نی نی تک یه همچین چیزی
پله میخوره به پایین
خیلی میتونی ازش خرید کنی
لباس بستگی به وزن نی نیت داره به نظرم ۱ و ۲ بخر
ست بیمارستان بخر
خشک کن خیلییییییی کاربردیه ۲بسته چهار تایی بخر حتما
بعد رختخواب سفری یا همون همرا بخر
شیشه شیر اونت بخر دارو خوری و ست ناخنگیر و فلاسک و قطره چکون و برس و شونه و شیشه ششور و اینا رو بگیر
ببین اول از همه لشین یه لبست کاربردی بنویس
صفحات اول همینجا فکر کنم بچه ها چیزای خوبی گفتن
اصلا اضافات نخر که پشیمونی داره فقط
بعد اصلا نرو لبتس زیاد بخر
از همون خیابون میتونی زیر دکمه دار مناسب فصل تولدش بخری با قیمت مناسب چون انقدر هی کثیف مبشه و بابد بشوری که هیچی از رنگو روش نمیمونه گاها
یه مغازه ام داره وسطای خیابون درش چوبیه
لباسای جینگول داره قیمتاش خوبه دو دست اونجوریم اگه خواستی بگیر
بعد کاپشن و لباس گرم و جورتب و کلاه بگیر چون نی نیت زمستونیه و مثل من بهمنیه به به چه شود.

اگه میخوای هم یه دونه از این خرسایی که بالاش آویز داره بگیر میشه آویزشو برداشت فعلا
من گذاشتمش رو نهارخوری و از یک ماهگی پسرمو تو اون خوابوندم طول روز برای من خیلی مفید بود قیمتیم نداره فکر کنم ۲۰۰ اینا باشه یا کمتر
پد تعویض و ساک لوازم من کوله چیکو گرفتم خوبه راضیم ۳۰۰ بود اونموقع
بعد من کریکات برای دکتر بردناش گرفتم
از کریر سبک تره چون همسرم دست درد داره راضیم اما دیگه فمر کنم نهاین اینماه لشه ازش استفاده کرد
راستی چیزایی که میخوای رو اول یک بار تا ته خیابون برو بعد بخر چون گاها تا ۵۰-۶۰ تومن تفاوت قیمت دارن
این سیسمونی آقا بزرگ هم هست که بچه ها چند صفخه قبل گفتناما من نرفتم فکر کنم اونجا هم خیلی خوبه
اما بازم میگم بشین لبست بنوبس و هدفمند خرید کن عریزم