امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طلاق، زندگی جدید پس از یک زندگی سخت...
نرگس جان افسوس که همسرت قدر تو رو نمیدونه.
اما برای کار با این هنری که شما داری مطمئن باش تو ۳-۴ سال به درآمد خوبی میرسی. فقط کافیه اعتماد به نفس داشته باشی. نصف کار تجربه و هنره، نصفش اعتماد به نفس. شما بخش اول دلری، کم کم تو محیط کلر وقتی رو خودت کار کنی، بخش دوم رو هم به دست میارید.
تمام این چیزا، اسنپ، بانک، خرید همه رو تو ی هفته میشه یاد گرفت چیز عجیبی نیست. فقط مشکل بچه هاتون هستن که واقعا نمیدونم در موردشون چی درسته. بالاخره اونا هم گناه دارن.  باید به زندگی اونا پس از جدایی هم فکر کنی. هر چند من فکر میکتم همسرت وقتی ببینه داری جدا میشی خودش تغییر بده. مثل دایی من که تو شرایط خودش تغییر داد( دایی من هم خیلی شبیه همسر شماس از نظر اخلاقی)
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Gitii، nona، Rose، فلامینگو، نرگس
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
طلاق، زندگی جدید پس از یک زندگی سخت... - توسط Rose - ۱۴۰۱/۱۰/۲۶، ۰۳:۰۰ عصر
RE: طلاق، زندگی جدید پس از یک زندگی سخت... - توسط Rose - ۱۴۰۱/۱۰/۲۶، ۰۴:۲۰ عصر
RE: طلاق، زندگی جدید پس از یک زندگی سخت... - توسط liyane - ۱۴۰۱/۱۰/۲۶، ۰۴:۲۸ عصر
RE: طلاق، زندگی جدید پس از یک زندگی سخت... - توسط شیطون خانم - ۱۴۰۱/۱۰/۲۶، ۰۵:۲۰ عصر
RE: طلاق، زندگی جدید پس از یک زندگی سخت... - توسط nona - ۱۴۰۱/۱۰/۲۶، ۰۷:۵۵ عصر
RE: طلاق، زندگی جدید پس از یک زندگی سخت... - توسط Targol - ۱۴۰۱/۱۰/۲۶، ۰۷:۵۸ عصر
RE: طلاق، زندگی جدید پس از یک زندگی سخت... - توسط شیدا - ۱۴۰۱/۱۰/۲۶، ۰۹:۴۱ عصر
RE: طلاق، زندگی جدید پس از یک زندگی سخت... - توسط Mari90 - ۱۴۰۱/۱۰/۲۶، ۰۹:۴۷ عصر
RE: طلاق، زندگی جدید پس از یک زندگی سخت... - توسط شیدا - ۱۴۰۱/۱۰/۲۷، ۱۲:۰۷ صبح
RE: طلاق، زندگی جدید پس از یک زندگی سخت... - توسط nona - ۱۴۰۱/۱۰/۲۷، ۱۲:۲۲ صبح
RE: طلاق، زندگی جدید پس از یک زندگی سخت... - توسط شیدا - ۱۴۰۱/۱۰/۲۷، ۱۲:۲۳ صبح
RE: طلاق، زندگی جدید پس از یک زندگی سخت... - توسط nona - ۱۴۰۱/۱۰/۲۷، ۱۲:۵۸ صبح
RE: طلاق، زندگی جدید پس از یک زندگی سخت... - توسط nona - ۱۴۰۱/۱۰/۲۷، ۰۲:۴۴ صبح
RE: طلاق، زندگی جدید پس از یک زندگی سخت... - توسط liyane - ۱۴۰۱/۱۰/۲۷، ۰۲:۵۰ صبح
RE: طلاق، زندگی جدید پس از یک زندگی سخت... - توسط Hamii99 - ۱۴۰۱/۱۰/۲۷، ۱۱:۳۶ صبح

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان