امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طلاق، زندگی جدید پس از یک زندگی سخت...
نونا و شیدای عزیزم مرسی ازتون ...
شیدا تا چندسال پیش از دنیای روانشناسی کلا دور بودم. ولی چند سال اخیر خیلی علاقمند شدم. واقعا انسان موجود پیچیده ایه. منم عاشق چیزای پیچیده!!! به قول یوتاب اوففف

نرگس آفرین خب تو داری قدما رو برمیداری ... فقط اون حس ارزشمندی خودت رو که حتما این سال ها از دست دادی باید دوباره به دست بیاری. حتی همین جمله من بخاطر بچه ها دارم تحمل میکنم ... این خودش یه بار منفی داره. از احساس ضعف و عذاب وجدان میاد نه حس ارزشمندی. پشت این جملت اینه که تصمیم غلط گرفتم. گول خوردم. بچه هامو هم به این دنیا آوردم و بدبختشون کردم. حالا هم گرفتار شدم.
در صورتی که تو واقعا انقدر آدم ارزشمندی هستی که پای تصمیمات توی زندگی موندی و حالا که بچه دار شدی، مسئولیتش رو قبول میکنی حتی اگه روی خیلی از خواسته هات پا بذاری .... این انتخاب تو هست و این انتخاب مسئولانه به منی که به حرفات گوش میدم نشون میده چقدر آدم با ارزشی هستی ... و اینکه توی همین محدودیت ها باز هم تلاش میکنی که اطلاعاتت رو زیاد کنی و هر قدمی رو سنجیده برمیداری. اگه مدام با این ذهنیت با خودت صحبت کنی و کم کم با همسرت هم اینجوری صحبت کنی ... همسرت بسته به حال روانیش یا مجبور میشه بازی رو سخت ترش کنه یا کوتاه میاد و میتونم پیش بینی کنم که براش دلنشین تر هم میشی... ولی اون اونقدر مهم نیست. خودت مهمی .... خودت باید نگاهت به خودتو اصلاح کنی....
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • liyane، mahtakhanoum، nona، Rose، دژاوو، نرگس، نسیمه جااان
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
طلاق، زندگی جدید پس از یک زندگی سخت... - توسط Rose - ۱۴۰۱/۱۰/۲۶، ۰۳:۰۰ عصر
RE: طلاق، زندگی جدید پس از یک زندگی سخت... - توسط Rose - ۱۴۰۱/۱۰/۲۶، ۰۴:۲۰ عصر
RE: طلاق، زندگی جدید پس از یک زندگی سخت... - توسط liyane - ۱۴۰۱/۱۰/۲۶، ۰۴:۲۸ عصر
RE: طلاق، زندگی جدید پس از یک زندگی سخت... - توسط nona - ۱۴۰۱/۱۰/۲۶، ۰۷:۵۵ عصر
RE: طلاق، زندگی جدید پس از یک زندگی سخت... - توسط Targol - ۱۴۰۱/۱۰/۲۶، ۰۷:۵۸ عصر
RE: طلاق، زندگی جدید پس از یک زندگی سخت... - توسط شیدا - ۱۴۰۱/۱۰/۲۶، ۰۹:۴۱ عصر
RE: طلاق، زندگی جدید پس از یک زندگی سخت... - توسط Mari90 - ۱۴۰۱/۱۰/۲۶، ۰۹:۴۷ عصر
RE: طلاق، زندگی جدید پس از یک زندگی سخت... - توسط شیدا - ۱۴۰۱/۱۰/۲۷، ۱۲:۰۷ صبح
RE: طلاق، زندگی جدید پس از یک زندگی سخت... - توسط nona - ۱۴۰۱/۱۰/۲۷، ۱۲:۲۲ صبح
RE: طلاق، زندگی جدید پس از یک زندگی سخت... - توسط شیدا - ۱۴۰۱/۱۰/۲۷، ۱۲:۲۳ صبح
RE: طلاق، زندگی جدید پس از یک زندگی سخت... - توسط nona - ۱۴۰۱/۱۰/۲۷، ۱۲:۵۸ صبح
RE: طلاق، زندگی جدید پس از یک زندگی سخت... - توسط فلامینگو - ۱۴۰۱/۱۰/۲۷، ۰۲:۰۵ صبح
RE: طلاق، زندگی جدید پس از یک زندگی سخت... - توسط nona - ۱۴۰۱/۱۰/۲۷، ۰۲:۴۴ صبح
RE: طلاق، زندگی جدید پس از یک زندگی سخت... - توسط liyane - ۱۴۰۱/۱۰/۲۷، ۰۲:۵۰ صبح
RE: طلاق، زندگی جدید پس از یک زندگی سخت... - توسط Hamii99 - ۱۴۰۱/۱۰/۲۷، ۱۱:۳۶ صبح

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان