۱۴۰۱/۱۰/۲۷، ۰۲:۰۹ عصر
(۱۴۰۱/۱۰/۲۷، ۰۱:۴۵ عصر)Celin نوشته است: نونا جان کره بادوم زمینی مارک خاصی میگیری؟
من خودم درست میکنم اما نمیشه نگه داشت اکسید میشه همون روز باید استفاده کنه سخته هر بار درست کنم
یکی از روش هایی که من برای اضافه کردن مغزیجات به غذا می کنم، اینه که خامه ی گیاهی درست می کنم... و میزنم توی پاستاها..
مثلا همین بادوم زمینی رو کره می کنم، بعد یکم آب میریزم و باز هم میزنم یکم روون میشه... اینو به پاستایی که پختم اضافه می کنم (من دم نمی کنم و به جای خامه ی معمولی از این ترکیب استفاده می کنم)... اینجوری هیچی از کره هم نمی مونه چون همه ش توی غذاست... و تموم میشه اما کره که می گرفتم، حالا الان بخوره؟ نخوره؟ چقدر بخوره و اینا، باعث میشد کره هه از بین بره...
اگه آماده هم می خوای، من از نیری می گیرم... راضی ام، جلوی آدم هم درستش می کنن... کره ی اکثر مغزیجات رو هم دارن...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم