منم همینطور...
آخرین مهمونی که دادم و خیلی بهم چسبید آذر ۹۸ پاگشای خ ش وسطی بود با ۱۹ تا مهمون
یه میز خفن چیدم٬ میگم شاید به درد بخوره...
کیک مرغ. لازانیا رولی. کوکو سبزی و سیب زمینی دایره کوچولو با گوجه گیلاسی و تارت ریز یه سری با مواد ماکارونی و یه سری با کشک بادمجون ژامبون رول شده و روش زیتون و گوجه گیلاسی و فیله نواری سوخاری با یه عالمه پاکت سیب زمینی سرخ شده.
اینا فینگر فودام بود
روی تخته سرو هم بادوم زمینی با پوست سختش و پنیر رشته ای و بیسکوییت نیکا قلبی و پاستیل ماری و چوب شور و بیسکوییت کافی و پنیر مکعبی پستو قرمز و سبز و گودای کاله
غذای اصلیمم زرشک پلو با مرغ سرخ شده خوشمزه و قرمه سبزی از شب قبل بار گذاشته شده و سوپ شیر پر از خامه
البته بگما من برنجای جمعیتیم افتضااااااح میشه
بابام اومد برام درست کرد
دستپختش بیییینظییییره و کاملا رستورانی
دسرامم تیرامیسو و چیز کیک انار و پاناکوتا شکلاتی با ژله
پیگه انواع سس و نوشیدنی و میوه و شیرینی های ریز و خرما و مویز و عناب و نبات تو یه ظرف
پاستیل و کاکایو و اسمارتیز تو یه ظرف برای چای
تو جعبه تی بگ هم گل سرخ و بهار نارنج و لیمو حلقه ای خشک و چوب دارچین ریز برای داخل چای
یه کلمن شیشه ای هم شربت سکنجبین کار خودم پر از برگای نعنا و حلقه های گل شکل خیار
سه مدل نون از نان سحر
سبزی خوردن و ماست و خیار
۳ روز مرخصی گرفتم و خود روز مهمونی هم پنجشنبه بود و مهمونی شام بود
فقط مهمونا که اومدن تازه یادم افتاد اصلا آب نذاشتم جوش بیاد برای چای دم کردن
خلاصه که من با کشتن خودم بهم همه چی بیشتر میچسبه...
آخرین مهمونی که دادم و خیلی بهم چسبید آذر ۹۸ پاگشای خ ش وسطی بود با ۱۹ تا مهمون
یه میز خفن چیدم٬ میگم شاید به درد بخوره...
کیک مرغ. لازانیا رولی. کوکو سبزی و سیب زمینی دایره کوچولو با گوجه گیلاسی و تارت ریز یه سری با مواد ماکارونی و یه سری با کشک بادمجون ژامبون رول شده و روش زیتون و گوجه گیلاسی و فیله نواری سوخاری با یه عالمه پاکت سیب زمینی سرخ شده.
اینا فینگر فودام بود
روی تخته سرو هم بادوم زمینی با پوست سختش و پنیر رشته ای و بیسکوییت نیکا قلبی و پاستیل ماری و چوب شور و بیسکوییت کافی و پنیر مکعبی پستو قرمز و سبز و گودای کاله
غذای اصلیمم زرشک پلو با مرغ سرخ شده خوشمزه و قرمه سبزی از شب قبل بار گذاشته شده و سوپ شیر پر از خامه
البته بگما من برنجای جمعیتیم افتضااااااح میشه
بابام اومد برام درست کرد
دستپختش بیییینظییییره و کاملا رستورانی

دسرامم تیرامیسو و چیز کیک انار و پاناکوتا شکلاتی با ژله
پیگه انواع سس و نوشیدنی و میوه و شیرینی های ریز و خرما و مویز و عناب و نبات تو یه ظرف
پاستیل و کاکایو و اسمارتیز تو یه ظرف برای چای
تو جعبه تی بگ هم گل سرخ و بهار نارنج و لیمو حلقه ای خشک و چوب دارچین ریز برای داخل چای
یه کلمن شیشه ای هم شربت سکنجبین کار خودم پر از برگای نعنا و حلقه های گل شکل خیار
سه مدل نون از نان سحر
سبزی خوردن و ماست و خیار
۳ روز مرخصی گرفتم و خود روز مهمونی هم پنجشنبه بود و مهمونی شام بود
فقط مهمونا که اومدن تازه یادم افتاد اصلا آب نذاشتم جوش بیاد برای چای دم کردن

خلاصه که من با کشتن خودم بهم همه چی بیشتر میچسبه...