این شیرینی اتریشی رو من اولین بار توی مامی سایت دیدم و درست کردم... خیلی خوش طعم شد و مزه ش دقیقا مشابه نمونه های بازاری میشد
فوق العاده بود واقعا
به شکل کیک درست میشه و بعد برش زده شده و روش گاناش ریخته میشه... یعنی خورااااک عشاق شکلاته
عکس ها از خودم نیست ولی به همین کیفیت درست میشه و دستوریه که تستش کردم و عالی بوده
![[تصویر: Sacher_Torte_Gluten_Free_Vegan_Refined_S...recipe.jpg]](https://s18.picofile.com/file/8435686350/Sacher_Torte_Gluten_Free_Vegan_Refined_Sugar_Free_recipe.jpg)
مواد لازم برای کیک
شکلات خرد شده: 100 گرم
کره: 65 گرم
زرده تخم مرغ: 4 عدد
سفیده تخم مرغ: 5 عدد
آرد: 65 گرم ( من از 50 گرم آرد سفید و 15 گرم آرد ذرت استفاده کردم )
شکر: 70 گرم
نمک: کمی
فیلینگ
مارمالاد زردآلو: 130 تا 150 گرم
گاناش
شکلات خرد شده: 100 گرم
خامه: 100 گرم
طرز تهیه:
آرد را الک کرده و کنار می گذاریم.
کره و شکلات را روی بخار کتری گذاشته تا شکلات و کره آب شود، بعد کنار می گذاریم تا کمی خنک شود.
4 عدد زرده و کمی نمک را با شکلات مخلوط کرده و با همزن دستی کمی می زنیم تا کاملا مخلوط شود.
سفیده را زده تا کمی کف کند بعد شکر را بصورت بارانی و به تدریج اضافه می کنیم تا سفیده کاملا شکل گرفته و سفت شود.
1/3 از سفیده را با مخلوط شکلات فولد کرده (با لیسک به آرامی زیر و رو کنید تا مخلوط شود) و بعد نیمی از آرد و 1/3 دیگر از سفیده و بقیه آرد و بقیه سفیده تا مواد خوب مخلوط شود.
مواد کیک را داخل قالب 30×40 ریخته و در فر 180 درجه سانتیگراد قرار داده به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که اگر با انگشتان به سطح کیک فشار دادید، کیک به سمت بالا برگردد.
اجازه دهید کیک کاملا سرد شود و بعد به 4 قسمت برش بزنید.
مارمالاد را کمی گرم کرده و لا به لای کیک زده و برشهای کیک را روی هم قرار دهید.
کیک را با سلفون پوشانده و وزنه حدود یک کیلو را به مدت 10 دقیقه روی آن قرار داده تا لایه های کیک کاملا بهم بچسبد.
کیک را برش داده و گاناش آماده را روی آن ریخته و به هرشکل که دوست دارید تزیین کنید و برش بزنید.
![[تصویر: SacherTorte_Teaser_klein.jpg]](https://s19.picofile.com/file/8435686418/SacherTorte_Teaser_klein.jpg)
![[تصویر: 07JPCOOKBOOKS8_articleLarge.jpg]](https://s18.picofile.com/file/8435686476/07JPCOOKBOOKS8_articleLarge.jpg)
منبع: مامی سایت، خانم شهرزاد رضایی فرد

به شکل کیک درست میشه و بعد برش زده شده و روش گاناش ریخته میشه... یعنی خورااااک عشاق شکلاته


عکس ها از خودم نیست ولی به همین کیفیت درست میشه و دستوریه که تستش کردم و عالی بوده

![[تصویر: Sacher_Torte_Gluten_Free_Vegan_Refined_S...recipe.jpg]](https://s18.picofile.com/file/8435686350/Sacher_Torte_Gluten_Free_Vegan_Refined_Sugar_Free_recipe.jpg)
مواد لازم برای کیک
شکلات خرد شده: 100 گرم
کره: 65 گرم
زرده تخم مرغ: 4 عدد
سفیده تخم مرغ: 5 عدد
آرد: 65 گرم ( من از 50 گرم آرد سفید و 15 گرم آرد ذرت استفاده کردم )
شکر: 70 گرم
نمک: کمی
فیلینگ
مارمالاد زردآلو: 130 تا 150 گرم
گاناش
شکلات خرد شده: 100 گرم
خامه: 100 گرم
طرز تهیه:
آرد را الک کرده و کنار می گذاریم.
کره و شکلات را روی بخار کتری گذاشته تا شکلات و کره آب شود، بعد کنار می گذاریم تا کمی خنک شود.
4 عدد زرده و کمی نمک را با شکلات مخلوط کرده و با همزن دستی کمی می زنیم تا کاملا مخلوط شود.
سفیده را زده تا کمی کف کند بعد شکر را بصورت بارانی و به تدریج اضافه می کنیم تا سفیده کاملا شکل گرفته و سفت شود.
1/3 از سفیده را با مخلوط شکلات فولد کرده (با لیسک به آرامی زیر و رو کنید تا مخلوط شود) و بعد نیمی از آرد و 1/3 دیگر از سفیده و بقیه آرد و بقیه سفیده تا مواد خوب مخلوط شود.
مواد کیک را داخل قالب 30×40 ریخته و در فر 180 درجه سانتیگراد قرار داده به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که اگر با انگشتان به سطح کیک فشار دادید، کیک به سمت بالا برگردد.
اجازه دهید کیک کاملا سرد شود و بعد به 4 قسمت برش بزنید.
مارمالاد را کمی گرم کرده و لا به لای کیک زده و برشهای کیک را روی هم قرار دهید.
کیک را با سلفون پوشانده و وزنه حدود یک کیلو را به مدت 10 دقیقه روی آن قرار داده تا لایه های کیک کاملا بهم بچسبد.
کیک را برش داده و گاناش آماده را روی آن ریخته و به هرشکل که دوست دارید تزیین کنید و برش بزنید.
![[تصویر: SacherTorte_Teaser_klein.jpg]](https://s19.picofile.com/file/8435686418/SacherTorte_Teaser_klein.jpg)
![[تصویر: 07JPCOOKBOOKS8_articleLarge.jpg]](https://s18.picofile.com/file/8435686476/07JPCOOKBOOKS8_articleLarge.jpg)
منبع: مامی سایت، خانم شهرزاد رضایی فرد
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم