(۱۴۰۱/۱۰/۲۹، ۱۰:۵۶ عصر)Nedaaa28 نوشته است: مامانای پسردار ، به نظرتون واسه عروسی چه مدل لباسی واسه پسرم بگیرم؟ هم راحت باشه هم شیکندا جون من از سرزمین افتاب برای تولدش یه بادی سفید که عین پیرهن مردنست رو از طبقه بالا مغازه روبروی چیکو لند خریدم 80 تومن فکر کنم
هیچ ایده ای ندارم ، اون موقع ۱۸ ماهش میشه
انقدر خوشگله از همون دوتا مغازه اونورترم اون اکسسوری فروشیه براش کراوات و ساسبندر و پاپیون کشی خریدم
الان عقد خ ش هم همونو میپوشونم فقط باید یه شلوار کتونو کفش هم بگیرم احتمالا فردا برم همونجا بگردم
جون کتونی لسپرت داره و شلوار جین کتون نداره
البته خودم عاشق بیلرم هستم اما میگم برلی عقد کتون بگیرم با ساسبندر زرشکی و پاپیون زرشکی
فکر کنم اینام شد 45 تومن دوتاش
(۱۴۰۱/۱۰/۲۹، ۰۷:۰۹ عصر)nona نوشته است: یوتاب بابا دفعه پیشم دو ماه اقدام عملی و جدی کردم ماه اول عادی ماه دوم با امپول که مصادف شد با عمل مادر مادرشوهر تا قبل امپول نتونستم کاری کنم ولی بعد امپول مرتب بودنه امیدوارم ایندفعه همون اول بگیره که توهم کاری که دوست نداری هی انجام ندی
خسته شدم

(۱۴۰۱/۱۰/۲۹، ۰۷:۰۹ عصر)Targol نوشته است:(۱۴۰۱/۱۰/۲۹، ۰۵:۴۹ عصر)Nedaaa28 نوشته است:چرا؟ قهر کردی یا خوب نخورد؟؟(۱۴۰۱/۱۰/۲۹، ۰۴:۳۴ عصر)Targol نوشته است: منم میگم آمیییییین
اوفف ندا که تاپیک غذا به بچه چی دادین رو اپدیت میکنه من استرس میگیرم باز چه ماده غذایی مفیدی هست که من نه تنها تا حالا ندادم، بلکه اصلا نشنیدم.
من دیگه اونجا نمینویسم هیچ وقت
امروزم نوشتم بعدش پشیمون شدم
یوتاب جون الهی قربونت برم. منم هر وقت بچهها مریض میشن یه دور مرور میکنم که من از اول تولدتون فقط دارم سرتون بلا میارم. دنیایی که قرار بود از اولش تو آغوش کشیده بشین رو با تختهای سرد و سخت nicu شروع کردین و به هر جای بدنتون آنژیو وصل کردن…. الان که دارم میگم هم باز گریهام گرفت… میدونم حست الان چجوریه، انشالله هیچیش نیست بعد میشینی به این ننه من غریبم بازیت میخندی…
(۱۴۰۱/۱۰/۲۹، ۰۷:۱۶ عصر)2015 نوشته است: یوتابی جونم ان شاالله چیزی نیست عزیزم..نگران نباش.عزیز دلمی فاطمه

تو خوبی؟