۱۴۰۰/۷/۲۶، ۰۱:۵۰ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۷/۲۶، ۰۱:۵۶ عصر، توسط شیطون خانم.)
(۱۴۰۰/۷/۲۶، ۱۲:۱۲ عصر)lili_61 نوشته است: بچه ها جون یه سوال برای سرویس خواب من رفتم دلاوران اما راستش خیلی گیج شدم نتونستم انتخاب کنم تو تهران شما جای دیگه ای که بورس سرویس چوب بچه باشه سراغ ندارین؟ البته من یه کمد و یه تخت کنار مادر میخوام فقط!
همکارا میگن خیابون جامی خوبه کسی تجربه ای داره؟
لیلی جان به نظرم دلاوران زیاد نداره. ولی یافت آباد ی پاساژ سر نبش و ی طبقه اش فقط لوازم کودک داره قیمتاش هم سرویس کامل از 14 اینا هست تا 140-150. بسته به هزینه ای که میخوای بکنی. من از آپادانا گرفتم فعلا استفاده نکردم ولی به نظرم خوبه و خواهرمم از اونجا خرید کرده بود و از کیفیت کار تا الان به نسبت هزینه ای که کرده راضی بوده. مثلا سرویس کامل از 17-18 شروع میشد احتمالا تخت و کمد تنها حدود 13-14 بشه.
عاطفه جان خیلی سخت میگیری. منم بچه ام تا 40 روز دیگه ایشالاه به دنیا میاد ولی من حتی ی عکس با گوشی هم نگرفتم چه برسه آتلیه. خب وقت آدم نمیکنه یا دوست نداره مهم نیست. حتی هنوز لباس هم براش نگرفتیم. یا اتاق بچه نصفش وسایل نی نی هست و نصفش اتاق کار من و همسرم. سیسمونی هم که فکر کنی خیلی شیک و پیک نگرفتیم. هر چی رو که تا 6 ماه لازم داره گرفتیم. و ی سری وسایل که زیاد استفاده نمیشه مثل روروک از خواهرام میگیرم .هر کی ی مدلی سبک زندگیش...
بعد به نظرم بنسای حرف خوبی زد اگر با چیزی مخالفی از روز اول با قاطعیت بگو.. چون به نظر من اگر بذاری زمان توش بخوره سخت تره تغییر بقیه. این طوری از روز اول میدونن که روی بچه حساسی و حواس همه جمع میشه... ولی کلا اینکه ی بچه پیش مادربزرگش باشه بی ادب میشه و .. درست نیست. شما سعی گن در کمال احترام شیوه خودت برای بچه ات پیاده کنی .