۱۴۰۰/۷/۲۷، ۰۱:۴۴ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۷/۲۷، ۰۱:۴۵ عصر، توسط نسیمه جااان.)
تیرامیسو
بیسکوییت لیدی فینگر به تعداد نیاز
خامه صبحونه ۲۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
خامه قنادی فرم گرفته ۲۰۰ گرم
قهوه فوری دم کرده ۲ قاشق غ خ
وانیل مقداری
پودر قند ۳ غ ق خ
پودر کاکائو و پودر قهوه برای میان لایه ها
اول قهوه رو دم کنید بذارید کنار تا سرد بشه، پودر قند و خامه صبحونه و پنیر رو با همزن بزنید وقتی یه دست شد وانیل اضافه کنید،بعد خامه فرم گرفته رو آروم اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید .
بیسکوییت ها رو داخل قهوه بزنید تا خیس بشه بعد کف ظرف مورد نظر بچینید ،بعد مواد خامه ای یه لایه میکشیم روی اونها،پودر کاکائو و قهوه روش بپاشید،بعد لایه بعدی بیسکوییت الی آخر، لایه آخر باید مواد خامه ای باشه که با پودر کاکائو و قهوه پوشیده شده باشه،چند ساعتی بمونه توی یخچال تا مزه ها به خورد هم برن و خوشمزه تر بشه
واسه من گلوله نمیشه چون تو شیر سرد مخلوط میشه
ولی میتونی یکم از شیر سردت جدا کنی توی یه لیوان نشاسته رو مخلوط کنی بعد اضافه کنی به بقیه موادت
بیسکوییت لیدی فینگر به تعداد نیاز
خامه صبحونه ۲۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
خامه قنادی فرم گرفته ۲۰۰ گرم
قهوه فوری دم کرده ۲ قاشق غ خ
وانیل مقداری
پودر قند ۳ غ ق خ
پودر کاکائو و پودر قهوه برای میان لایه ها
اول قهوه رو دم کنید بذارید کنار تا سرد بشه، پودر قند و خامه صبحونه و پنیر رو با همزن بزنید وقتی یه دست شد وانیل اضافه کنید،بعد خامه فرم گرفته رو آروم اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید .
بیسکوییت ها رو داخل قهوه بزنید تا خیس بشه بعد کف ظرف مورد نظر بچینید ،بعد مواد خامه ای یه لایه میکشیم روی اونها،پودر کاکائو و قهوه روش بپاشید،بعد لایه بعدی بیسکوییت الی آخر، لایه آخر باید مواد خامه ای باشه که با پودر کاکائو و قهوه پوشیده شده باشه،چند ساعتی بمونه توی یخچال تا مزه ها به خورد هم برن و خوشمزه تر بشه
(۱۴۰۰/۷/۲۷، ۰۱:۴۰ عصر)لیدان نوشته است: نسیمه نشاسته گلوله نمیشه عزیز؟ یعنی نباید از قبل توی آب حلش کنم؟
واسه من گلوله نمیشه چون تو شیر سرد مخلوط میشه
ولی میتونی یکم از شیر سردت جدا کنی توی یه لیوان نشاسته رو مخلوط کنی بعد اضافه کنی به بقیه موادت
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎