امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چی رو از کجا بخرم؟
مبارکه رز جون ... واقعا سلیقه ای هست دیگه ...
من بچه که بودم بابام میخواست برام جایزه بخره پرسید دوچرخه میخوای یا طلا؟ منم گفتم دوچرخه ... حالا خواهرم با طلا بیشتر حال میکرد ...
همیشه که دوچرخه سواری میکنم کلی یاد اون روز میافتم و ذوق خودمو میکنم ... کلا مدلم اینجوریه …
برای جشن و عروسی هم همیشه بدلیجات شکل طلا میخرم ... دیگه نگران گم شدنش یا دزدیده شدنش نیستم ...

فقط یه ست برلیان ایتالیایی خفن دلم میخواد و یه روزی حتما میخرم ... ولی خودم احساس میکنم یه سرویس طلا سنگین بندازم یه جورایی سنم بالا میره ... خوشم نمیاد ...

برای سرمایه گذاری هم طلا خیلی خوبه ... ولی من شخصا اون استرس دزدیده شدن و ... رو دوست نداشتم هیچوقت. از طرفی هم ذهن اقتصادیم خوبه و تونستم یه جور دیگه سرمایه گذاری کنم ... حالا شما اگه همسراتون خودشون حواسشون هست که دیگه هیچی ...

حرفم بیشتر این بود که میبینم خیلی از خانما کلی طلا تو خونه جمع کردن،‌ ولی حاضر نشدن باهاش خرج مثلا گواهینامه گرفتن و ماشین خریدن کنن ... یا برن مثلا دوره شنا ببینن و لذتشو ببرن ...
یا مثلا یه بنده خدایی رو برای بار اول بردم بازار بزرگ برای دیدن ... سمت بازار طلافروشا داشت حالش بد میشد که پول نیاورده طلا بخره ... واقعا از این وضعیتش متحیر شدم ...

یا مامانمو یادم میاد که هیچی طلا نداشت ... ولی به جای جمع کردن پولش،‌ برای ما خرج میکرد ... هروقت بیرون میرفت حتما برای ما ساندویج و کباب ، لباس و ... میخرید .من دهه شصتیم ... اونموقع این چیزا لوکس حساب میشد ... ولی با دوست همسنم که صحبت میکردم میگفت مامانم عمرا برای ما خرید میکرد ... همیشه پولاشو جمع میکرد و برای خودش طلا میخرید ...

نمیدونم منظورم رو تونستم برسونم یا نه ....
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، artatam، Elham67، mahtakhanoum، mona70، Nedaa28، nona، Rose، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اونوریا خودشونو با اینوریا مقایسه نکنید لطفا :D
اینجا چاره ای جز دو دو تا چهار تا کردن نیست
بچگیهاتونم با الان مقایشه نکنید لطفا
90 درصد اینوریا سال بیاد و بره یه پیس ادکلن درست حسابی نمیتونن به خودشون بزنن 
خدایش خیلی خااار شدیم
  • 2015، artatam، Celin، mona70، Rose، Sufii، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
منم خیلی وقت نیست اونوری شدم ... اینور شما که بودم هم خیلی اوضاع مالی جالبی نداشتم ...
  • 2015، Elham67، mona70، nona، Sufii، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۹، ۱۰:۲۷ صبح)*كيانا* نوشته است: آرتاتام پیج مودابلا رو میشناسی؟  من از اون میخوام بخرم...

نوناجون شما چی؟

کیانا جون پیجشو قبلا همکارام معرفی کرده بودن یه چند روز فالوش کردم بعد آنفالو کردم راستش پیجایی که قیمت ندارن رو اعصاب منن بعد از هر مثلا ده تا کارش یدونه تو سلیقه من بود چون من ریزه میزه ام سبک مانتو پالتوهاش به من نمیاد چندان. راجع به قیمت نداشتن ولی مثلا تیاراس رو فالو میکنم و دوستش دارم چون اصلا ندا سرگردان یه طراح خیلی خوبه ( حداقل به سلیقه من) واقعا مدل پیجای دیگه نیست عکس ماهی، دو ماهی شاید یدونه بذاره و اصلا نحوه سفارش دهیشم کلا متفاوته.
  • *كيانا*، artatam، mona70، Sufii، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۱۰، ۱۲:۰۴ صبح)فلامینگو نوشته است: منم خیلی وقت نیست اونوری شدم ... اینور شما که بودم هم خیلی اوضاع مالی جالبی نداشتم ...
بابا تا همین 3 و 4 سال پیش اگر اوضاع خوب نبود انقدر ترس و نگرانی برای آینده هم نبود 
من خودم رو میگم داشته باشمم ترس از آینده نمیذاره اونجور که دلم میخواد هزینه کنم
  • 2015، artatam، Elham67، Nedaa28، nona، Rose، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
خصوصی فرستادم عزیزم برات

برای مهمونی رسمی سازمانی بسته به فصله اما معمولا مانتوی رسمی با شلوار پارچه ای راسته بسته به فصل با نیم بوت پاشته دار ( نهایت چهار پنج سانت) اگر هم بهار تابستون باشه کفش پاسنه دار خانومانه بدون طرح چرمی
  • (کژال)، *كيانا*، 2015، artatam، Rose، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام دوستان. من میخوام قابلمه استیل بخرم. اگر قبلا خریدین و راضی بودین لطفا بهم معرفی کنید.
  • artatam، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من سرویس قابلمه استیل برگهف دارم. و بسیاااااار راضی هستم.
اینکه میگن برنج توش میچسبه و آب خورشت میکشه و... به نظرم برای اون قابلمه قدیمی ها بوده که کفشون نازک بوده.من ازینا خیلی راضیم
  • 2015، artatam، mahtakhanoum، Rose، Sufii، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۲۷، ۰۱:۳۶ عصر)(کژال) نوشته است: من سرویس قابلمه استیل برگهف دارم. و بسیاااااار راضی هستم.
اینکه میگن برنج توش میچسبه و آب خورشت میکشه و... به نظرم برای اون قابلمه قدیمی ها بوده که کفشون نازک بوده.من ازینا خیلی راضیم
کژال جان اگر آنلاین خریدی برام لینکش هم بذار ممنونم.
  • artatam، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نه عزیزم. من برای جهیزیم حضوری خریدم. تو هایپراستار نمایندگی داره.
تو شریعتی هم داره. ولی من نمیدونم کجاس دقیقا
  • artatam، mahtakhanoum، Rose، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان