امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
عاطفه واسه همین گفتم برو تاپیک غذای کودک انقدر بچه ها قشنگ توضیح دتدن همه چیو مخصوصا صفحات اول
فرنی هم نوشتن چجوریه
... 
رز جااانم الهی بگردم برای خودتو گل پسرت عزیزم چقدر اذیت شدید، الهی که به زودی خوش خبر باشی از سلامتیش برامون عزیزم
... 
اره پرونار سوال منم شده ازت
... 
مریجونم انشالا که با یه جواب خوب از سلامتیش خوشحال میشی گلم بسپر به خدا... 
پسر من از امروز صبح داره به شدت استفراغ میکنه
مدفوعش متوسط بود صبح اما استفراغش منو ترسوند
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Rose
پاسخ
مرسی بچه ها
نه پرونار نزده بودیم
تا ۲ سالگی هم که شیر مادر میخورد حتی سرماخوردگی کوچیک هم نداشتیم... فقط یه بار در حد دو سه وعده اسهال شد... ولی از ۲ چند بار مریض شد، از وقتی هم که مهد گذاشتیم کلا مریض بود...
آره ماری می بینی شانسمو... هم پسرم هم خودم... اصلا بدبختیای خودم یادم رفته... ساییدگی کشکک، سینه ی فیبروکیستیک، pco، میوم، ضخامت بالای آندومتر، دندون شکسته ی سه شنبه ی پیش....... اصلا خودم موندم چه خبره... گذاشتیم مهد یکم سبک شیم به کار و بارمون برسیم عقب افتادگیا رو جبران کنیم، دربدر دکتر شدیم............

عاطفه دمای اتاق بچه باید ۱۸ تا ۲۱ باشه... کلا خنک باید باشه، پنکه فقط باده و خنکی نداره... ولی باد مستقیم نباشه... دمای مطبوع خونه برای بچه ها اون دماست...
و اینکه پسر من خودش همه جا میره و می بینی از حموم میومد نمیذاشت مو و گوششو خشک کنم و در میرفت منم یادم میرفت و این وسطا شاید کولر هم روشن میکرد و نکته ی مهم هم بودن توی محیط آلوده هست که مهده... بچه های شما برای این مشکلات خیلی کوچیکن و گرمازدگی براشون خطرهای سنگین داره... باد نخوره منظورم بعد از حموم بوده که خشک کنیم و باد نخوره بهش حالا چه پنکه چه مثلا توی ماشین... حالا اینا چیزایی بود که من با دکترا و پرستارا صحبت می کردم که چرا اینجوری شده (که بتونم پیشگیری کنم) بهم گفتن...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، Arezoo1984، Mari90، Seti69، Sh96.shamim
پاسخ
رز جون عزیزم خیلی ناراحت شدم ان شالله زودی تموم میشه این دوران و پسر گلت سالم و سلامت میشه، هنوز هم بستریه؟ یا اوردید خونه؟
  • Rose
پاسخ
رز جان متاسفم ایشالله سریع تر کوچولوت بهتر میشه و همه کارات دوباره میفته رو روال عزیزم
بچه ها از نونا خبر ندارید؟ دختر گلش بهتره شده ؟
  • Rose
پاسخ
رز عزیز امیدوارم هر چه زودتر آرامش و سلامتی خودتون رو به دست بیارید، عزیزم فقط خواستم بگم مشکلات جسمانی خودت به جز ساییدگی کشکک، بقیه اش ناشی از به هم خوردن هورمونهات هست و عوارض اونه، انشاالله هورمون هات با پیگیری و دارو متعادل بشه اینا هم تو یه دوره تقریبا همزمان خوب یا بهتر میشن
  • 2015، Rose، Sufii، ستی‌لیته
پاسخ
سلام به همه
بچه ها من برای اسهال پسرم یکشنبه بردمش دکتر داروهاشو گفت تا 3روز بخوره اگر خوب شد نده اگر بدتر شد و دفعاتش رفت بالا بیار سرم بزنه
الان 3روزش دیروز تموم شد اما نه بهتر شده نه بدتر یعنی دفعاتش همونه دقیقا و همون شکلی 
ادامه بدم داروهاشو؟
  • nona
پاسخ
سلام بچه ها

ا یوتاب هنوز نرسیدم پستارو بخونم فقط پست اخرتو دیدم طفلی پسر تو هم اسهاله ؟ دختر من که روز ۲۵ ام اسهالشه
دیگه کلا بردم پی دکتر ایمان زاده همون موقع (روز هفدهم اسهال) گفت ول من خوب کیشه فقط زینک و کیدی لاکت داد گفت شیر خشک سویا بده جای شیر خودت ( گفت شیرت چون لاکتوز داره باید مثلا فقط دوبار بدی) بجاش اینو بخوره خوب بشه متاسفانه دخترم هرکاری کردم نخورد برای همین دفعات کم شد اما هنوز اسهاله

ایدی جون همون شربت الومینیوم باید رو پنبه بمالید بعد هربار شستن بمالید روش کرم بزنید عالیه اگر نبود دختر کن داغون شده بود با ۲۵ روز اسهال ببخشید دیر دیدم

بچه ها تند تند خوندمتون
وای سلین جون رز جون و یوتاب جون چقدر ناراحت شدم ایشالا رز جون الان پسرت خوب باشه سلین جون ایشالا اسهال رفع شد؟
یوتاب جون پسرت چطوره طفلی استفراغ اگه داره احتمالا از همین روتاویروساست زود رفع میشه ابشالا قشنگم
فقط اب زیاد بده
تنها سانس من این بود دخترم با لیوان قشنگ اب میخورد و ا ار اس
هرچند دیگه از هفته قبل دکتر ایمان زاده ا ارایم قطع کرد گفت ابو بده همون دیگه ا ار اس طولانی مدت نمیشه گویا
غذا که من دست و پنجه نرم میکنم هنوز ولی خوبیش تنها اینه که دخترم خودش همون چند تا لقمه رو میخوره هر جام نخواد بخوره میزشو هل میده جلو منم رفتم تا فاز احترام به خواست بچه چه میدونم
یه مدت نشد بیام از اخر ماه باید برگردم سرکار
مشغول دوربین بودیم ( ترگل خیلی گرون شد نسبت به شما سه تا دوربین با دی وی ار ۸ کاناله و میکروفن ۱۴ میلیون!!!!! البته هموز منتظرم سه تا تستعلام بگیرم بعد بگم نصب کنه)
یعالم کارای شرکتم مونده بود شیا تا صبح مشغول اونام صبح هم که مشغول اسهال دخترم و اینکه اب بخوره یه چند لقمه غذا بخوره) خلاصه نگم براتون
اها این وسط بلاخره شاخ غول رو شکستم لیزرم رفتم اونم کجاااااااا اون سر شهر
امروزم مهمون دارم

دخترای مهربون از همتون ممنونم که به یاد من و دخترم بودید
دعا کنید این اسهال لعنتی بند بیاد ارزو دارم دخترم یبس بشه یه مدت Sad
  • 2015، Arezoo1984، mona70، Nedaaa28، Rose، Sufii، Targol، youtab
پاسخ
اخ نونا جونم الهی شکر اومدی به خدا همش توفکر خودتو دخترتم
الهی بگردم براش بچه من 1هفتس اینجوریه دارم دق میکنم وای به حال تو
عزیز دلم الهی که زود خوبه خوب بشه
یه پسر منم زینک و پدی لاکت و او ار اس و گرایپ میکسچر و اینا داد
زینکو قبلش ممیشی هم داده بود که دو ردز در هفته روزی 3میل میخورد الان گفت واسه اسهالش روز 3نیلی بخوره
او ار اسو با بدبختی میخوره منو به خدا میرسونه از این قرصای جوشانشه
اب هم اره پسر منم به خاطر لیوان میخوره خداروشکر 
کاش دخترت شیر رو میخورد ببین با لیوان نمیخوره؟ 
وای طفل معصوم چقدر داره اذیت میشه
تو چقدر بدتر از من همه چیت باهم داره میشه
خدا کمک کنه بهت عزیزم کاش کاری از دست من برمیومد به خدا برات
  • 2015، nona
پاسخ
نونا جون الهی بگردمم. انشالله زودتر دخترت خوب بشه. یوتاب جون بچه‌های منم مریضن همش. اصلا تا خوب میشن دوباره مریض میشن. الان سرفه میکنن. خسته شدم انقدر بردمشون دکتر.
نونا چقد گرونه. برندش لابد معروفتره. اون ۸ کاناله چیه؟ Big Grin برای ما هم میکروفون و اسپیکر داره. یکیش لامپ ال ای دی هم داره برای مواقع تاریک Big Grin
  • 2015، nona، youtab
پاسخ
سلام
نونا چه خوب شد اومدی
ببین نمیدونم خوندی پستمو که گفته بودم نبات سوخته بده... اگر واقعا فکر می کنی ویروسا خارج شدن و لازمه اسهال بند بیاد حتما تستش کن. دیگه نزدیک ۱ سالم هستید، واقعا ۲۵ روز چه خبره اسهال مونده و دکترا هم عین خیالشون نیست... خیلی ناراحت شدم واقعا...
این نبات سوخته رو خودمم با شک و تردید دادم اما معجزه می کنه واقعا... واقعا توصیه می کنم امتحانش کنی عزیزم شاید بهتر شد
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • nona، youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان