امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چه سریالی ببینم؟
بله عزیزم
۵ فصله
من اول میرم سایت آوامووی رو چک میکنم اگر رایگان باشه از اونجا دانلود میکنم
اگر رایگان نباشه از سایت موبو مووی
هردو هم بدون سانسور هستن خیالت راحت
همینکه کنارهمیم کافیه… Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Elhamgoli
پاسخ
خب منم با چند شب بیداری فصل پنجم خانم میزل رو تموم کردم 
فوق العاده بود 
طوری ک دوست نداشتم قسمت آخرش تموم بشه...
  • Pari، youtab
پاسخ
دوستانی که سریال رهایم رو دیدید بیاید باهم درباره اش حرف بزنیمSmile

من کل دکور،لباس و فضای فیلم رو دوست داشتم
اون حالت نوستالیژیکی رو با وجود حجاب خیلی خوب نشون دادن
داستانش هم جالب و متفاوت بود
اما بنظرم شخصیت مارال خوب نبود
یعنی ازاین نظر که خوب پرداخته نشد تناقض زیاد داشت تو شخصیتش و اینکه هاتف اکر کینه از برادرش نداشت چرا انقدر سنگ جلوی پاش مینداخت؟فقط بخاطر یه زن؟اوناکه رفته بودن چرا پس دوباره سنگ انداخت؟
پاسخ
پری جون منم حال و هوای سریال رو خیلی دوست داشتم و اینکه مثل برخی سریالهای خانگی کششششش ندادند(سریال دل Big Grin )
بازی بازیگرها رو هم خیلی دوست داشتم.اون قسمت که قرار بود  به ناصر بگن پسرت مرده , من واقعا استرس داشتم.کلا خیلی سریال خوبی بود با اینکه موضوع تکراری بود.
اما
قسمت اخر من دوست داشتم بیشتر پرداخته میشد
پاسخ
دخترا سریال نوبت لیلی رو دیدین؟ ارزش دیدن داره؟
پاسخ
سلام

خطر اسپووووووووووووووووووووویلللللللللللللللللللللللللللللللللل
=================================================================

پری من که کلا تا قسمت 10-12 جذب رهایم کن شدم...
بعدش دیگه موس کشی میدیدیم... خیلیییییی کش داشت به نظر من... هی رانندگی، هی آهنگ، انگار فیلم هندیه...
مارال هم که گند گند... اولش خوشم اومد ازش، ولی بعد که دیدم چقدر ساده و واقعیت احمقه، به شدت از چشمم افتاد...
طرف چند ساله با حاتمه، هنوز مرام و اخلاقش رو بلد نیست... بعد یه غریبه میاد کل همه چیز رو می بره زیر سوال و این هم همه چیز رو هر کی میگه باور می کنه... نه یه تحقیقی، نه یه شک کردنی، نه یه آزمایشی چیزی!!!!
از خجالتای الکی بازیگرا هم بدم اومد... اگه از اول اینقدر دست دست نکرده بود که آخ روم نمیشه بگم دوستت دارم باید شمعو خاموش کنم که بگم دوستت دارم و اینا، هاتف عاشق مارال نمیشد... اگه پسر ناصر اینقدر دست دست نکرده بود توی ابراز عشقش، شاید خیلی اتفاقای بد نمیفتاد...
کلا اکثر آدمای سریال باگ داشتن...
یکی قمارباز و بی قید...
یکی عاشق احمق که فکر می کنه خواننده میاد اونو میگیره... بعد مثل دخترای ساده می مونه پیش طرف فکر میکنه قراره بهش جایزه بدن، بعدش کاسه ی چه کنم چه کنم دستش میگیره...
یکی دیکتاتور که فکر می کنه خونه هم مثل پادگانه...
یکی بی مسئولیت و ترسو و زیرآب زن...
یکی کاری ولی خجالتی (با اینکه قبلا ازدواج کرده، مشروب می خوره، سیگار میکشه، سنی ازش گذشته، بچه داره وووو... روش نمیشه به دختری بگه دوستش داره...)، در مقابل مردم مسئولیت پذیر اما در مقابل خودش و عشقش لاقید...
یکی دیگه ساده و زودباور...
یکی دیگه مردمی که بخاطر پول همنوعشون رو می کشن... دروغ میگن... زیرآب میزنن... اصلا یه وضعی... اگرچه شاید واقعیت جامعه ی ما همین باشه ولی دیدنش برای من که تلخ بود...

ولی در کل ساختش خوب بود، بازی ها خوب بود، فضای کار خوب بود... ولی فکر کنم داستان خوب نبود... یعنی من نپسندیدم... آخرشم که هیچی... واقعا ضدحال خوردیم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Pari، خانم فسقلی، ستی‌لیته
پاسخ
به نظر من واقعیت جامعه همینه.اگه همه میتونستن عاقلانه و درست رفتار کنن که جامعه گل و بلبل بود
  • Neda28، Rose، ستی‌لیته
پاسخ
نسیم جون من راستش سریالهای مثل دل رو اصلا نگاه نکردم
اما دو سه تا قسمت اخر رهایم کن بنظرم خیلی الکی کش اومد

رز این سریال یه چیز خوبی که داشت ادما صفر و صد خوب و بد نبودن…خاکستری بودن…تو دنیای واقعی هم همینه همه خوب مطلق یا بد مطلق نیستن…
مثلا خان بعضی جاها خیلی مستبد و حرف زور میزد اما به دوستش کمک میکرد یا برای اون پسره و دختره میخواست عروسی بگیره
شخصیتی مثل حاتم هم زیاد دیدیم…کم نیستن مادرهایی که مثلا فامیلای خودشونو الویت بچه هاشون قرار میدن…
بنظرم اشکال کار شخصیت مارال بود…اولش یه دختر مستقل و عاشق بازی میکرد بعد خیلی راحت عشقشو فروخت تازه من هیچ عشقی هم ندیدم به هاتف داشته باشه پس چرا قسمت اخر اومد اونجوری به حاتم گفت؟که منم عاشقش شدم و اینا:/

من یجای فیلم رو خیلی دوست داشتم تو قسمت اخر مارال مشکی پوشیده بود،زن قبلی حانم قهوه ای روشن…برعکس کل سریال
  • Rose، نسیم64
پاسخ
رز Smile)
موس کشی؟! Smile)
این کلمه رو پیش یه شمالی نگیااا Big Grin
  • Rose، saba، ستی‌لیته
پاسخ
من به نظرم از همه شخصیت‌ها واقعی‌تر هاتف بود. ادم محافظه‌کار و دروغگو که میتونه به وقتش کثیف باشه.
هنوز قسمت ۱۵ ام البته
  • liyane، ستی‌لیته
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان