۱۴۰۱/۳/۲۸، ۰۱:۳۵ صبح
مبارک باشه تولدشون ،خیلی گوگولی و بامزه س کیکه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
گپ و گفت مامانهای 1401
|
۱۴۰۱/۳/۲۸، ۰۱:۳۵ صبح
مبارک باشه تولدشون ،خیلی گوگولی و بامزه س کیکه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۱/۳/۲۸، ۰۱:۵۱ صبح
ای جانم تولدشون مبارک
خیلی نازه همه چی
۱۴۰۱/۳/۲۸، ۰۳:۱۲ صبح
ترگل جان تولد گل دخترات مبارک باشه
کیکشون هم واااقعا جذابه، آفرین به سلیقت
۱۴۰۱/۳/۲۸، ۰۸:۰۳ صبح
ترگل جون مباركهههه من مردم براي اين همه زيبايي
عزيزممم توي اين يكسال چي برتو گذشت ولي نتيجه ي زحمتات شدن دوتا گل خوشبو و زيبا الهي كه عمرشون بلند مدارج علميشون بالا موفقيتاشون زبون زد خاص و عام باشه الهي كه سايه ي تو و همسرت و مامانت كه تا جايي كه در توان داشت زحمت بچه هاتو كشيد ساليان سال بالا سر دختراي خوشگلت باشه خلاصه هرچي آرزوي خوبه مال تو
۱۴۰۱/۳/۲۸، ۰۹:۰۱ صبح
مرسی عزیزای مننننن. انشالله تولد ۱۰۰ سالگی خودتون و نازنینهاتون تو سلامتی کامل و دل شاد و جیب پر پول
![]() لیانه عزیزم احساساتی شدم با نوشتهات. مرسی از اینهمه مهربونیت دختر خوش قلب ![]()
۱۴۰۱/۳/۲۸، ۰۹:۳۸ صبح
ترگل جون مبارکه تولد گل دخترا
![]() چ کیکشون گوگولیه انشاله همیشه سلامت باشین ![]()
۱۴۰۱/۳/۲۸، ۰۹:۳۹ صبح
ترگل جون عزیزم تولد گل دخترات مبارک باشه❤️❤️❤️ تولدشون با من و خواهر دوقلوم یکیه....کیکشون هم خیلی ناز نازیه.
بچه ها یک سوال، چون اینجا فعالتره میپرسم: روزی که سزارین انجام میشه وقت ملاقات هست؟ من امروز جاریم بیمارستان بهمن سزارین داره صبح و من گفتم اگه بیمارستان وقت ملاقات اجازه میده که همونجا بریم یه سر بزنیم و بعد مثلا ده روز بعد بریم خونشون که مادر و بچه یه جونی گرفته باشن و استراحت کافی داشته باشن...سوال بعدی اینکه میشه گل برد بیمارستان؟ اجازه میدن؟
۱۴۰۱/۳/۲۸، ۰۹:۴۵ صبح
ترگل جان تولد گل دخترات مبارک- ان شالله زندگیشون همیشه سبز و پر از ارامش و شادی باشه عزیزم
مسیر جهان دوره گردیست
۱۴۰۱/۳/۲۸، ۰۹:۴۶ صبح
ترگل جون تولد دختراي گلت مبارك
يه خسته نباشيد و خدا قوت به خودت بابت زحمتات تو اين يك سال جمع خونوادگيتون گرم باشه و ساليان سال در كنار هم روزهاي خوشي رو سپري كنين
۱۴۰۱/۳/۲۸، ۰۹:۴۶ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۳/۲۸، ۰۹:۴۸ صبح، توسط شیطون خانم.)
ترگل جان خیلی کیکشون خوشگل. مبارک باشه تولدشون
سوفی جان من هم بهمن بودم . اجازه ملاقات به خانم ها میدن ولی آقایون نمیذارن بیان تو بخش. گل هم نمیذارن ببری. تخت بغلی من همسرش با دعوا ی گل آورد، اون هم بهش گفتن ببر خونه بچه ها آلرژی میگیرن. بادکنک هم نمیتونی ببری |