امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چه اسمی برای کودکم بهتره؟
(۱۴۰۰/۱۱/۸، ۰۱:۵۳ صبح)Sadaf_khanom نوشته است: دوست عزیز
تفلون چیز بدی نیست ولی
،
اسم دنا برای ماشین داریم
اسم رود "ارس"
اسم کوه"البرز"
اسم شیرینی "درنا"
یه نوع وانت"آریسان"
این چیزا صرفا اون شی رو تعریف میکنن
و اصلا چیز بدی نیست
هیچ چیز بدی اصلا وجود نداره
ما با این تفکرات اینارو نسل به نسل انتقال میدیم
یعنی میگی صدف و دریا و ساحل که آدمو یاد طبیعت زیبا میندازن فرقی ندارن با تفلون؟! خب گفتم سلیقه منه به نسل خودمم شاید انتقال بدم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
پس توقع نداشته باشیم اسمی از جانب بچه هامون مورد تمسخر قرار نگیره وقتی تفکر ما اینه..
انتقال بده عزیزم کسی مانع نیست
هیچ اگر سایه پذیرد منم آن سایه هیچ...!
_pichak_021
  • آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۱/۹، ۰۵:۳۵ عصر)Sadaf_khanom نوشته است: پس توقع نداشته باشیم اسمی از جانب بچه هامون مورد تمسخر قرار نگیره وقتی تفکر ما اینه..
انتقال بده عزیزم کسی مانع نیست

عزیزم فقط کافیه نظر دیگران برات مهم نباشه اگه واقعا اسمی که انتحاب میکنی رو دوست داری. منم تاکید کردم نظر منه! اگه اشاره نمیکردم شما میتونستی ایراد بگیری ولی الان من این حقو قائل نیستم براتون که بخواید همچین چیزی بگید. اگرم نسل منه پس نسل منه دیگه! علی و قلی و نسل ناصر الدین شاه و فلان و فلان با هم‌ فرق دارن قاعدتا
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۱/۹، ۰۷:۱۴ عصر)آیسان ۹۶ نوشته است: عزیزم از کجا معلوم که اسمی که شما رو بچه ات میذاری چندسال دیگه اسمِ برند یه سرویس قابلمه تفلون یا ماشین یا یه خوراکی نشه؟؟

هر چیزی ممکنه! ای بابا متوجه این گارد گرفتن نمیشم. ممکنه یکی اصلا به گوششم نخورده باشه تفلون تابان! الان ولی به گوش من خورده و من با شنیدن این اسم یاد تفلون تابان میفتم. من منم یکی دیگه یکی دیگه اس. اینجام هم هرکس نظر خودشو میگه! اگه اینجوریه که اصلا وجود این تاپیک زیر سوال میره! حالا جالبه تاکید کردم این موضوع همش سلیقه ای هست و این سلیقه ی منه!!!! شما کاملا دارید تجاوز می کنید به سلیقه آدما!!!!!!!!!! من مسخره نکردم فقط گفتم اینجوری به ذهن شخصی من میرسه. اونی که خودش عاشق اسمیه میذاره اونو و به نظر دیگران توجهی نداره. اونیم که میاد این تاپیک پس خودش اسمی تو ذهنش نیست که عاشقش باشه پس نظر دیگران براش مهمه‌ که میاد نظرخواهی میکنه. حالا میتونه بگذره ازش یا نه یا اصلا برآیند نظرات رو در نظر بگیره
  • Mari90، Targol، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام بچه ها
به نظر منم هرکی آزاده نظرشو بگه ولی کاش بگیم فلان اسم رومیپسندم یا فلان اسم تو سلیقه من نیست.اینکه یاد چی میندازه ما رو خیلی مهم نیست.
من یه اسم پسر رو خیلی میپسندیدم تا به شوهرم گفتم کلمه‌ای که با اون اسم به ذهنش رسید رو گفت و کلا منم یه کم یه جوری شدم نسبت به اون اسم.حالا چه اشکالی داره آدم فقط بگه نه به نظرم قشنگ نیست یا هست؟
  • Targol، youtab، آیسان ۹۶، سایه ی خوشبختی، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
صنوبر جان درست میگی ولی من خواستم دلیل عدم انتخابمو بگم. و اینکه ۴ ۵ اسم دادند گفتند بین این تعداد انتخاب کنید منم نظرمو گفتم! کسی نیومد بگه اسم بچمو میخوام بذاریم تابان بعد من بیام بگم آره فلان! خلاصه که انقد بزرگ کردن نداشت واقعا
  • ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱، پری سیما
پاسخ
من می‌خوام اسم بچه‌هام رو بذارم نگران و تفلون. اصلاَ هم نگران نیستم که بعداَ مسخره بشن. اگر مردم انقدر بی‌شعورن که این اسما رو مسخره می‌کنن مشکل از منه که انقدر به نظراتشون بها می‌دم.
  • Almam، Targol، سایه ی خوشبختی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خب ستی شاید ما برامون مهم نباشه ولی بچمون ناراحت بشه و توی اعتماد به نفسش تاثیر بذاره
  • 2015، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ستی‌لیته چرا بین بچه‌هات تفاوت قائل شدی؟ اصلا “نگران” نیستی که مسخره شن؟ پس حتما “تفلون” هستی که مسخره شن Big Grin
  • 2015، Mari90، Nedaa28، دانژه، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آخه جنسیتشون فرق می‌کنه. دختره رو می‌ذارم نگران، پسره رو می‌ذارم تفلون. چون پسرا از یه سنی به بعد خیلی نچسب می‌شن، گفتم یه اسمی باشه که بهش بیاد.

صنوبر جان فکر نکنم رو اعتماد به نفسشون تأثیر منفی بذاره. حتماَ می‌تونن تو جامعه سرشون رو بالا بگیرن بگن مامان بابای ما انقدر مستقل بودن و نظرات دیگران براشون بی‌ارزش بود که اسم ما رو این گذاشتن و ما هم از مامان بابامون یاد گرفتیم به نظرات دیگران بها ندیم و فقط برای دل خودمون زندگی کنیم.
  • Mari90، Targol، سایه ی خوشبختی، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱، پری سیما
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان