ترگل جونم من اصلا و ابدا میخوام همه اینجا باور کنن اهل گوشه و کنایه انداختن نیستم یعنی اصلا مسخره هست بخوام اینکارو بکنم تازه واقعا مثل بعضی مادرای اینجا نمیتونم واقعا اینهمه بروز و مطلع باشم شاید خیلی چیزهارو اینجا از شماها یاد گرفتم (رز جون هم که در جواب من گفت رفرنسو واقعا منظورش این بود ادم منابع خارجی رو میخونه بدتر حالش بد میشه ببخشید هم شما هم رز که اسم آوردم وگرنه اینجا یه گروه دوستی محازی هست که نفعی نمیبریم از تخریب همدیگه ماشالا اینقدر هم همه خوب و با سخصیتن اهلش نیستن اما خب گاهی نوشته ها ممکنه خس خوبی منتقل نکنن دیگه متاسفانه) عین شرایط زندگیمونه دیگه شرایط اقتصادی رفاهمون شاخص فلاکتمون بدی شرایطمون که وقتی قوانین حمایتی کشورهای نرمال رو میخونی خالت بد میشه
واقعا مثلا خودم ترجیحم اینه برای بدتر نشدن حالم خیلی نبینم و نشنوم ( اشتباهه ها ولی حهت حلوگیری از دپرسیه)
الان همسرم از ماموریت اومده حالش بده از دیروزنیگه رفتیم به یکی از کارگرامون که براش سانحه پیش اومده سر بزنیم عذر میخوام عذر میخوام عذرمیخوام میگه رسما زباله دونی ( کلمه معادل دیگه) بود خب تا جایی که در توانمن باشه کمک جزیی میکنیم اما خب براش چه فایده داره اما خاک بر سر اینجا چرا باید وضع مردم این باشه
واقعا وضعیت پرستار هم همین بود وگرنه یادت باشه این سلامت اول رو هودم با خوشحالی بار اول اینجا معرفی کردم همکار واحد کناریم که دوست خیلی خوبمه برای هر دو بچش استفاده کرد راضیم بود ( پستاش هست که کفتم) شما هم که راضی ای حالا ازشانس من افتضاحا به پستم خوردن
اون استانداردا خیر سرم هیچی حداقل دروغ نگن بهم
باز هم ببخشید اگر شما یا کس دیگرو ناراحت کردم
ماهورجان متاسفانه همینطوره میگی
الان فقط تنها کاری که کردم تهیه یه فرم همکاریه مدل استخدام شرکتا که حداقل مکتوب از کسی که بنظر اکی میاد ادرس محل کار و زندگی و اینهارو بکیرم یه تحقیقی بکنم
ستی لیته جان اتفاقا چون فهمیدم این موسسات برخلاف تصورم این بنده خداها رو بیمه نمیکنن و چون میدونم اگر تو خونه من اتفاقی براشون بیفته فارغ ازقرارداد با موسسه پای من گیر خواهد بود و از یه طرف برای اینکه خیال طرف رو راحت کنم بیمش حتما میکنم
از پیشنهادت ممنون حتما خودمم آگهی میکنم
باز هم از همه شما بچه ها ممنونم
واقعیتش ممکنه الان یکی جملات منو بخونه که من بارداری و الان نه ارایش کردم نه لاک زدم نه رنگ نه هیچی بگه چه مادر شلخته ای
خب خیلیا واقعا ترجیحش اینه مادر شیک و آراسته ای باشن
ولی خب یه مادر حتی آرایش هم بکنه خونه میدونه یا حواسش هست بنحوی مواد لوازم ارایش وارد بدن بچه نسه
ممکنه بنظر بعضا بچه ها مسخره بیاد اینقدر رو ارایش پرستار تاکید میکنم ولی چون دیدم و شنیدم از افراد خانواده که مثلا نوزاد دو ماهه دچار عفونت شدید چشمی شده در حدی که تا پای تخلیه رفتن بخاطر اینکه یکم از ماده ریمل چشم مادر تو چشم نوزاد از همون اول رفته بوده و مادر پدر متوجه نشدن
خب اینا منو نگران میکنه
مادری که لاک میزنه مطمئنا مراقبه زیر ناخنش کویفی جمع نشه اما من از پرستار نمیتونم اینقدر مطمئن باشم انتظارم اینه نظافت ناخنشو که باید گاهی دست تو دهن بچم بکنه برای مسواک یا درآوردن چیزی ببینم
خدایی اخرین پستم تو این رابطه بود

من کارای شرکتو انجام میدم اینجا پخش میکنم مدام پست میذارم