امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چه سریالی ببینم؟
واسه اون سکانس موتور
من همش هی میگفتم الان حاتم بمیره ،اینا چپ میشن وسط جاده
همش منتظر بودم بیافتن!
ولی خب نیفتادنSmile
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
پاسخ
عاشقتم نسیمه
شاهین ,شهاب نه
منم منتظر بودم بیفتن چرا نیوفتادن Smile
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • ستی‌لیته
پاسخ
وای آره شاهین بود خخخ
اسم دختره هم یادم اومد افسانه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • نسیم64
پاسخ
آره شیرین ترین جان، همینجاست
Cool
  • شیرین‌ترین
پاسخ
من فیلم های خارجی رو زبان اصلی میبینم که یه تیر دو نشون باشه برام ولی ریتم های تند مثل mrs maisel برام خسته کننده بود و گذاشتمش کنار. فیلم های که معرفی میکنید اگر برای تقویت زبان هم اوکیه یه اشاره ای بهش بکنید.
پاسخ
نسیمه، من البته فکر کنم سه چهار قسمت اول رو ندیدم. از اونجایی دیدم که بهرام به خاطر رابطه دختره با خواننده‌هه دنبال باج‌گیری بود. دانیال همون خواننده‌هه بود که حاتم زد ناکارش کرد؟
ببین کل پیام این سریال به نظرم این بود که وقتی سرمون تو زندگی بقیه باشه و به دخترا هم فشار بیاریم که با جنس مخالف رابطه نداشته باشن و اگر داشتن بی‌آبرویی تلقی‌ش کنیم، نتیجه چیزی جز این هرج و مرج که تو سریال دیدیم نیست. یعنی تقصیر دختره نبود که با خواننده‌هه رابطه داشت؛ دختره صرفاً داشت زندگی خودش رو می‌کرد و بقیه پریدن وسط زندگیش.

شیرین‌ترین از حسی که بین حاتم و هاتف تعریف کردی و رابطه‌ی برادریشون در اپیزود آخر منم خوشم اومد، فقط صحنه موتور به نظرم بدساخت بود، وگرنه کل اون اپیزود همین حس توش جاری بود که خیلیم قشنگ بود. این که برادری رو به عشق ترجیح داد آخرش و البته اون صحنه‌ی دراومدنش از زندان به نظرم بهتر این موضوع رو نشون می‌داد و قشنگ‌تر و باورپذیرتر اجرا شد که یهو خیلِ آدم‌هایی که حاتم رو خیلی قبول داشتن سرازیر شد به پاسگاه با لودرهاشون.
  • Rose، شیرین‌ترین
پاسخ
سریال اسپانیایی یک مسئله خصوصی (A Private Affair) با بازی ژان رنو
گل پسر ۳۰ ماهه.  Rolleyes
  • Heven، saba، خانم فسقلی
پاسخ
من این روزها موقع غذا خوردن این سریالو دارم می بینم ... خیلی تحت تاثیر کانسپت ش قرار گرفتم.
https://www.imdb.com/title/tt11242246/
The Equalizer
گل پسر ۳۰ ماهه.  Rolleyes
  • saba، خانم فسقلی
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان