امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر درباره ی خرید طلا
ندایا جان شما اطلاع دارین؟
پاسخ
سلام عزیزم روزتون قشنگ

من دقیقا منظورتونو متوجه نشدم یعنی از طلا فروشی ها ، طلای دسته دوم بخرین ؟ یا فروشنده طلای شما رو بخره ؟

من خودم طلای دسته دوم نمیفروشم - ولی جایی که میشناسم تو شهرمون بدون اجرت میفروشه ولی فک کنم سود و مالیات میگیره
مسیر جهان دوره گردیست
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Mari90
پاسخ
مرسی
یه خانمی هست که طلای خودشو میخواد بفروشه (طلافروش نیست)
طلای خانگی که دست دوم‌ محسوب میشه.
میگه گرمی یک میلیون و سیصد و شصت و شش هزار تومن
به نظرتون به صرفه هست؟
مغازه ها اون سود و مالیاتشون روی طلای دست دوم‌ چند درصد درمیاد؟
پاسخ
کلا عزیزم سود طلا فروش 7درصد در هر جای ایران و هر نوع طلایی - و مالیات هم که خب 9 درصد الان و اینکه دقیقا نمیدونم برای طلای دست دوم چقد حساب میکنن ولی بنظرم فقط میتونن اجرت نگیرن که ی مزیتی برای خریدار میشه وگرنه مالیات که باید پرداخت کنن و...... بازم دقیق بابت دست دوم اطلاعات دقیق ندارم ولی میپرسم و میام میگم )

برای همین امروز هم نرخ طلا 1.310.000 تومن که تعویض میشه 1.290.000 و فروش میشه حدودا 1.270.000

و اینکه من نمیدونم این خانم بر چه اساسی این مبلغ گفته - اگر طلاش تمیز و نو هستش - نگین و سنگ و ....... نداره خب خوبه به نسبت اینکه برین از طلا فروشی و ی طلای نو بخرین
مسیر جهان دوره گردیست
  • Mari90، Rose
پاسخ
ممنون عزیزم
پس خیلی هم قیمت پایین نیست
این قیمت هم گویا بر اساس معیار خودش گذاشته.
من برای سرمایه‌گذاری میخوام
پاسخ
عزیزم پرسیدم الان سود و مالیات از طلای دست دوم گرفته میشه و معمولای طلای دست دوم بعنوان طلای بدون اجرت گفته میشه که در نهایت همه ی اینا به صورت توافقی حساب میشه شاید ی فروشنده ای بخاد سود کمتری بگیره یا شاید اجرت بگیره ولی اجرت کمتری بگیره

بله به نسبت اینکه برین طلای نو بخرین خب پول کمتری میدین - فقط گفتم سنگ - بند - نگین اینا نباشه

و اینکه نرخ طلای امروزی که گفتم بدون مالیات - سود و اجرت بوده که اگر همه ی اینا بیاد روش هر گرم طلا حدودا 1.600.000 میشه ( حالا با توجه به اجرت کار کمی بالا و پایین میشه )
مسیر جهان دوره گردیست
  • Mari90، آیسان ۹۶
پاسخ
ممنون آرزو جانم چشات قشنگ میبینه عزیزم به پای سلیقه خوشگل شما نمیرسه❤❤❤
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
پاسخ
ممنون فاطمه جانم ^_^ اشکال نداره عزیزم الان برو هرچی میخوای بخر بی سر خر Big Grin
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • خانم فسقلی
پاسخ
بچه ها واسه ی نوزاد دستبند قشنگتره یا پلاک ؟ تا ۳ تومن چیزی میدن؟
  • خانم فسقلی
پاسخ
من همون ماهی که باردار شدم یه دستبند اسپرت بچه گونه خریدم
تقریبا 2 گرم میشه که واسه بچه خوبه
  • Heven، خانم فسقلی
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان