امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
منا جون من دستور فرنی بلد نیستم الان بچه ها میان بهت میگن حرفه ایا ولی میدونم که ارد برنجش رو بهتره خودت درست کنی چون اماده ها صد در صد مطمئن نیست خالص باشن
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • mona70، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عاطفه جان breastfeeding method  سرچ کن ببین میاره, من اونموقع انقدر سرچای مختلف کردم اون وسطاش اینو پیدا مردم یادم نیست دقیق
بعد پسر من پشت سرش سمت راست خودش صاف بود چون کلا رپی همون قسمت میخوابید, هنوزن سرشو به رراست خودش کج میکنه میخوابه
از جلو به عقب یعنی نذاری ذره ای حتی از سمت باسن به سمت واژنش بیاد, یعنی از واژن دستتو بکش به سمت باسنش, که خدایی نکرده  عفونت نکنه
بعدم نه بابا کلاه چیه تو این گرما

دکتر پسر من ببینه توگرما جوراب و کلاه میذارن قشنگ میشوره پهنشون میکنه میگه خودت خوشت میاد تو گرما به زور جوراب و کلاه بذارن برات... خخخ 
...
مونا جون من تو شیشه میپزم, ارد برنجو که خوذم درست میکنم یه قاشق مربا خوری فکر کنم برای کوچولوت زیاده حتی بریز تو شیشه کوچولو روش اب جوشیده بریز درشو بذار بذار توی قلبلمه تا نصف شیشه ابش کن بذار روی شعله متوسط در قابلمه رو بذار یه ربعه میپزه, بعد بریز توی ظرفش بذار ولرم بشه بعد توش من یکم شیر خشک میریزم شما اگه شیر خودتو یدی فقط شیر خودتو بریز بده نوش جونش کنه, اگه حس کردی دونه های برنج هنوز یکم معلومه با گوشتکوب معمولی کوب نرم بشه براش
  • mona70، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مونا جون تو فذای کودک کامل توضیح دادیم اگه پیدا نکردی بگو
عاطفه دختر حتما جلو به عقب چه بچه چه خودمون بزرگسال
خودتو چطور میشوری همونطور باید بچه شسته بشه
اول جلوشو بگیر زیر آب قشنگ جلو اطراف واژن و داخلشو ( انگشت که نمیخوای بکنی تا انتها آروم لای واژن ) رو بشور بعد دستتو ببر سمت باسن یا بچه رو به پشت بگیر باسنو بشور
الان با این روش شستنت حتما دخترت عفونت ادراری میگیره چون آلودگی رو مستقیم میاری به واژنش
  • mona70، Rose، samin**، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مونا جان بی اعصابی کدومه. اون خانمه بی شخصیت بود. حقش بود.
  • 2015، Celin، mona70، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مونا جان هرکی دیگه هم جای تو بود عکس العمل نشون میداد
بهش فکر نکن
  • 2015، mona70، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
چرا بعضی آدما اینجوری شدن؟
مونا جون منم بودم اگه خودم راضی بودم که هیچی، اگه نبودم حتما مثل شما جواب میدادم

عاطفه جان یادمه شما چند باری خودت هم درگیر عفونت شده بودی، شاید بخاطر طرز شستشو هست... توی بچه این موضوع خطرناک تره... سرچ کن توی اینترنت، فکر کنم روش درست شستشو رو بتونی پیدا کنی...
منظور اینه که اول واژن و لب های واژن رو اول میگیری زیر آب و لابلاش رو قششششنگ میشوری... ترسم نداره... قشنگ باز کن و بشور... و تا جایی که می تونی از همون آبی که از جلوش میریزه، مقعد و آثار مدفوع رو میشوری... بعد دخترت رو می چرخونی و باسنش رو کامل میشوری، من با اینکه پسر بود باز بر می گردوندم و جلو رو آب می کشیدم... همین الانم یه آبکشی کلی می کنم ولی اونموقع هم که باید روی دست میشستیمش، خیلی بیشتر دقت می کردم و وقت می گرفت... شما که دختر هست و باید بیشتر دقت کنی و وقت بذاری و حوصله کنی

هوا هم، خب باید ببینی هوا چطوره... اگه دمای بیرون ۱۸ تا ۲۲ هست برای بچه با یه زیردکمه هم شاید خوب باشه... باید خود دخترت، دما و شرجی بودن و باد و اینها رو مدنظر قرار بدی... اگه خودت با یه مانتو و لباس زیرش و شال گرمته، بچه نهایتا یه دونه آستین بلند و شلوار سبک شاید خوبش باشه... شاید یهو باد بشه و یه لباس ضخیم تر و روکش نیاز شه.. تا یه سالگی همینطوره و سعی کن همیشه چند تا لباس و شلوار و روکش توی کیفت داشته باشی و حالات بچه رو کامل رصد کن... ولی بچه از سرما، سرما نمیخوره بخصوص اگه بهداشت رو رعایت می کنید، با سرما فقط ویروس قدرت فعالیت پیدا می کنه و اگه ویروسی نباشه و بدن بچه هم ایمن باشه، به نظر من خبری از مریض شدن نباید باشه مگر موارد خاص... بخصوص اگه شیر خودت رو بخوره واقعا من معجزه ش رو دیدم، توی اون مدت که شیر میدادم پسرم فکر کنم فقط سر یکی از کرسی هاش یه اسهال خیلی کوچولوی چند وعده ای داشت، وگرنه نه مریض شد نه سرماخورد نه اسهال حتی خودمم جز صفرا مشکل دیگه ای پیدا نکردم... ولی بعدش خیلی راحت مریض میشدم و حتی اگه یادت باشه یه اسهال شدید ویروسی و یه بارم کرونا گرفتیم...
پسر من که یکم موج گرما میاد دیگه لخت می چرخه و نوزادیش که تابستون بود کلش رو ما با زیردکمه و کولر روشن سر کردیم و یعنی اینجور بگم یه دونه عکس خونگی با لباس ازش نداریم و اکثرا زیردکمه اونم با دکمه ی باز تنشه Smile چون واقعا دقت می کردم که مثلا پی پیش کم یا سفت میشه، ادرار کم میشه، کلافه هست وووو...قدیما بچه رو اینقدر می پوشوندن که بی حال شه ساکت بمونه فکر کنم Smile
کلاه من فقط توی پاییز و زمستون استفاده کردم، جوراب و دستکش هم که اصلا استفاده نکردم... وقتی راه افتاد صندل پوشید باز بدون جوراب می پوشوندم تا یک سال و سه چهار ماهه که شد و دیگه کتونی شد و جوراب پوشوندم...

پوزیشن شیردهی هم: 
سرچ کن:
breastfeeding positions
و فیلم ازش ببین قشنگ راه میفتی
[تصویر:  1a1844ca67cfeeed5c75547246396502.png]
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مونا بی اعصاب کدومه واقعا اطرافیانم میگن مریضای بی ادب داریم فحاشی میکنن توهین میکنن باورم نمیشه
بدبخت اون بچه دیت یه مادر بی تربیت و بیشعور بزرگ میشه
عاطفه کلاه اینا کدومه هوا تهران که گرمه افتضاح ما کولرم زدیم دخترمم تو خونه یا با سرهمی نازکه یا بادی و زانوبند ( چون شلوار نمیپوشونم بخاطر گرما زانو بند میبندم)
نپوشون بچه رو بذار هوا بخوره
  • 2015، mona70، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۱/۱/۱۸، ۰۲:۱۰ صبح)mona70 نوشته است: مرسی بچه ها حالم بهتر شد
همش از عصر ناراحت بودم نکنه بقیه ادمای تو مطب هم بد قضاوتم کرده باشن

اصلا قضاوت هم کرده باشن... بد هم قضاوت کرده باشن... چه اهمیتی داره که ذهنت رو درگیر کنی برای قضاوت آدمهایی که ممکنه نیم ساعت از زندگیت رو دیده باشن... هر کسی در زندگیش به نوعی درگیره دیگه... نمیشه که مشکل بقیه رو ندیده بگیریم و فقط حق رو به یه طرف بدیم...
بعدشم کسی که در ذهنش بی عدالتی رو نمی بینه و میاد و کسی که داره از حق خودش دفاع می کنه رو قضاوت بد می کنه، دیگه ذهن خودشه که مشکل داره و ظلم و سلطه پذیره... اتفاقا باید همینجوری باشیم که امثال اینها عادت نکنن به این کارا... تازه این که خوبه، من توی صف تره بار هم بزنن جلوم تذکر می دم اگرچه معمولا تاثیری نداره ها ولی میگم، بقیه هم اعتراض می کنن و حداقل طرف می فهمه که کارش غلظه و یه عده ازش شاکی هستن.....
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، Celin، mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی ازتون
من اشتباه میشستم پس !!!
بشدت هم استرسی شدم این مدت
راستی پوشک چند ساعت باید باشه پای بچه؟ من از ترس اینکه پی پی اذیتش نکنه کلا نهایتا دو یا سه ساعت میذارم براش
جدیدا جیشش بو گرفته نمیدونم چرا
هم پی پی هم جیشش
یبار آزمایش ادرار دادم براش خداروشکر خوب بود
دکتر ولی برا ی ماه دیگه یبار دیگم آزمایش نوشت براش گفت خیال جفتمون راحت بشه
پس من بچه رو سمت جلوشو بشورم از همون جلو دستمو ببرم پشتش من آثار پی پی رو اول پاک کنم بعد ب پشت برگردونمش درسته؟ اووووف
  • nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
راستی ی سوال دیگم داشتم دیروز یادم رفت از دکترش بپرسم
دخترم چند روزه تو خواب تکون مبخوره انگار دردش بگیره باز میخوابه ب همون حالت
کولیکش تقریبا بهتر شده ولی باز زور زدناش و دل درداش شروع شده انگار
تجربه ای دارین؟
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان