سلین قورمه سبزی و لازانیا بده. جفتشو هم از شب قبل درست کن.قورمه رو از شب قبل بزار حسابی جا بیفته. لازانیا هم از شب قبل موادشو درست کن، صبح بیدار شدی لایه لایه بچین تو ظرف بزار یخچال ، هروقت اومدن فقط بزار تو فر. در کنار کیک تولد ومیوه و تنقلات به نظرم عالی میشه.
چه پیشنهادی برای منوی مهمانی من دارید؟
|
![]() • 2015، Almam، artatam، Celin، Sufii، youtab،
۱۴۰۰/۹/۹، ۰۱:۵۸ صبح
مرسی نسیمه جان از تبریکت
قرمه سبزی ،لازانیا و قیمه نثار به نظرم خوبن فسنجون هم راحته اما به عنوان تک غذا خیلی خانوادم دوست ندارن ماهور جان بخاطر سس بشاملش خراب نمیشه صبح آماده کنم؟ من تا به حال تست نکردم همیشه آماده شده گذاشتم تو فر ![]() • **ماهور**، 2015، Almam، artatam، Sufii، youtab،
۱۴۰۰/۹/۹، ۰۳:۳۳ صبح
سلین من همیشه لازانیا رو صبح آماده میکنم میذارم تو یخچال و فقط شب میذارم تو فر، هیچی نمیشه خیالت راحت
خوب یه شب قبل سوپ و لازانیا آماده کن، سالاد کلم هم میتونی درست کنی ، فقط اون روز سس بزنی، یه دسر هم برا بعد شام من تولدم بود خانوادمو دعوت کرده بودم، مرغ سوخاری آماده کرده بودم از قبل و فقط موقع شام سرخشون کردم، با سوپ و سالاد ماکارونی، بعد شام هم دسر و کیک و میوه راستی تولدت هم پیشاپیش مبارک ![]()
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
![]() ![]() • **ماهور**، 2015، artatam، Celin، Sufii، youtab،
۱۴۰۰/۹/۹، ۰۷:۱۱ عصر
نه سلین جون، هیچیش نمیشه. تازه انگار مواد که بیشتر به خورد هم میرن خوشمزه تر هم میشه.
![]() • 2015، Almam، artatam، Celin، nona، Sufii، youtab،
۱۴۰۰/۹/۹، ۱۰:۵۵ عصر
دقیقا لازانیا بهترم میشه، فقط سس بشاملش رو بیشتر بریز چون بخشیش جذب خمیر میشه روشو سلفون بکش هیچیش نمیشه
۱۴۰۰/۱۰/۷، ۱۲:۳۳ صبح
سلام دوستان
من احتمالا چهارشنبه مهمون داشته باشم؛ مامانم و عمم و عروسش. میخوام زرشک پلو با مرغ درست کنم و کشک بادمجون. حالا بنظرتون کنارش سوپ شیر درست کنم یا سالاد ماکارونی؟
| امید رهایی نیست
وقتی همه دیواریم |
۱۴۰۰/۱۰/۷، ۱۲:۴۰ صبح
بانو جان چون هوا سرده بنظرم سوپ شیر بهتر میشه، سالاد ماکارونی برای تابستون بیشتر میچسبه، خوش بگذره
۱۴۰۰/۱۰/۷، ۱۲:۵۴ صبح
سلام عزیزم،منم با سوفی جان موافقم ،توی هوای سرد ، سوپ بهتره
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
![]() • artatam، Rose، Sufii، youtab، بانوی قصه، خانم فسقلی،
۱۴۰۰/۱۰/۷، ۰۲:۳۶ صبح
مرسی بچه ها
![]() خودمم با سوپ راحتترم مهمونی برای ناهاره، میشه سوپ رو روز قبلش آماده کنم و فقط اونروز گرمش کنم یا بد میشه؟! ![]()
| امید رهایی نیست
وقتی همه دیواریم |
۱۴۰۰/۱۰/۷، ۰۲:۴۵ صبح
اگه از صبح خونه ای ،همون صبح درستش کن بنظرم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
![]() • artatam، Rose، Sufii، youtab، بانوی قصه، خانم فسقلی، |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 34 مهمان