امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
(۱۴۰۱/۶/۱، ۰۳:۱۳ عصر)(کژال) نوشته است: مامانا پسر من از دیروز تب کرد
صبح هم بیدار شد آبریزش بینی و تک سرفه
یه بار دیشب و یه بار امروز بعد نهارش بالا آورد. اصلا سابقه نداره بالا بیاره
ممکنه کرونا باشه؟
راستش غیر از کرونا یه جایی فکرم نمیرسه. چون پسر خواهرم هم مریض شده و دو روز پیش خواهرم اینجا بود.
بگردم عزيزم
توي اين اوضاع احوال اشفتگي خونه زندگي فقط كرونا كم بود
خيلي ناراحت شدم
ولي نگران نباش بچه ها زود رد ميكنن 
انشالله پسر شما هم زود رد كنه
فقط از خودت مواظبت كن كه نگيري
چون به شدت بي جون ميكنه آدمو
پاسخ
نونا جان خودم و بابام و داداشم دندونامون همینه
یه سنی به بعد دیگه جرم نمیگیره
بابام ۳۵ سالگی آخرین جرمگیری رو کرد دیگه این جرمای سیاه رفت
خودمم بعد بارداری جرمگیری کردم الان ۲ ساله دیگه اوکی شده

این چیه که ارث میرسه نمیدونم !!
دندانپزشکا هربار فکر میکردن به خاطر مکمل آهنه اما من جز دروان بارداری آهن مصرف نکردم

کم حرص میخورم روزی ۳ بار هم که مسواک پسرمو میزنم حرص میخورم!!
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona
پاسخ
حرص نخور گلم ارثه دیگه کاریش نمیشه کرد سلامت باشه ایشالا بزرگ شد دو سه بار جرمگیری میکنه فدای سرت
سلامت باشید خدارو‌شکر ارث بدی نیست سلین جان خودتو اذیت نکن اون حجمی که تو‌رسیدگی میکنی به دندون گل پسر من به دندون خودم هیچوقت رسیدگی نکردم Smile

سلین امروز تا خواسته گازم بگیره ( خیلی وحشتناک دندون درد داره بسره گریه و ناله هست دستش رو لثشه هیچیم نمیخوره) سریع یه گوجه فرنگی یا بادمجون با فافل دلمه دادم دستش سرگرم شده امیدوارم بپره از سرش
پاسخ
قربونت نونا جان Heart

ای جان خیلی اذیته،فداش بشم انشاالله زود دربیاد هم خودت هم دختر نازمون راحت بشه Heart

پسر منم موقع دندون در آوردن اینجوری بود فقط شرمش میشد گاز بگیره با یه نگاه مظلوم ازم اجازه میگرفت گاز بگیره اگرم من دردم میگرفت میفهمید گریه میکرد
طفلک لاغر هم میشد

نونا جان به نظرم گوجه نده اسیدیه شاید بسوزه لثه اش
هویج یا میوه و سبزیجات بزار فریزر یه کم خنک بشه التهابش هم میخوابه
به شما میگم گوجه نده پسر خودم پیازچه گاز میزد لثه اش آروم بشه Big Grin
  • nona
پاسخ
سلین جون پسرت رو بده به من چه مطلومه عزیز دلم نه بابا دختر من بعدش غش غش میخنده
چکار کنم سلی جون عاشق گوجه فرنگیه عین باباش تنها چیزی که از یخچال برمیداره گاز میزنه میخوره

فقط با گوجه حواسش پرت میشه
فلفل دلمه و بادمجونو وگرنه پرت میکنه یا پس میده به خودم فقط گوجه فرنگی خواره بچم

اره دیگه سلین جون دختر من عملا هر ماه افرایش جزیی داره فقط داره با دندون دست و پنجه نرم میکنه
بک ماهم اسهال بود بعدم کرونا گرفت
دکترش بهم گفت اصلا کاریش نداشته باش همین نیمچه همکاریم میکنه با این وضعیتش خیلی بچه خوبیه بچه دارم بعد کروناش چهار ماهه هنوز اب به غذا نمیرنه
  • 2015، Celin
پاسخ
بمیرم براش نمیدونستم کرونا هم گرفته
واقعا با کرونا و دندون در آوردن باز خداروشکر خوب همکاری میکنه
انشاالله بعد دندونا خیالت راحت میشه
طفلکی خیلی اذیته
باز خوبه خودت پیشش هستی با پرستار کار سخت میشد
  • nona
پاسخ
خدا نکنه قربون مهربونیت بشم که عین خواهری برام و دلسوز
آره اصلا شرایط رو با پرستار نمیتونم تصور کنم
خودم هستم و نازشو میکشم و حواسم هست وضعیت اینه وای بخال اینکه نبودم
کرونا رو نگو یعنی از من مراقبتر هیچکس نبود بعد دو سال یه عروسی دعوت شدیم خیلی نزدیک بود باید میرفتیم دیگه شروع پیک هفت بود گفتم نریما همسرم گفت بریم بچه فلان شهرو ندیده و … کلا عروسی خصوصی بود ۵۰-۶۰ نفر
آقا رفتن همانا ازون ۶۰ نفر یه بزرگسال باردار و تمام بچه ها گرفتند، همون بزرگسال گویا فقط دو دوز زده بود متاسفانه و از جای دیگه گرفته بود بخساب عوارض بارداری گذاشته بود علائمو
یعنی خدا خیرش بده هم خودش و پسر کوچیکش گرفتار شدن ( خودش بستری شد) هم همه بچه ها گرفتند. خدارو‌شکر دخترم ردش کرد واقعا وحشت داشتم چون دوز چهارمم سینوفارم بود انتی بادی انتقالی از شیر مادر هم زیاد نبود ولی باز خدارو‌شکر زده بودم خودم فقط دو‌روز گلودرد خفیف داشتم
  • 2015، Celin، Nedaaa28
پاسخ
(۱۴۰۱/۶/۱، ۰۲:۳۲ عصر)maryam_na نوشته است:
(۱۴۰۱/۵/۳۱، ۰۳:۱۰ عصر)Celin نوشته است: مامانای گل دندانپزشکای بچه هاتون فلوراید تراپی تجویز کردن؟
به نظرتون مفیده؟
هر چند ماه یکبار میبرید؟

اگه پوسیدگی نداره دندون بچه، نیاز نیست سلین جان. خمیردندون elmex خیلی خوبه. اگه اشتباه نکنم، پسرت دو سالشه. خمیر دندون مخصوص ۲-۶ ساله هم داره. حدود ۱۰۰۰ ppm فلوراید داره. مال ۰-۲ سالش، فلورایدش کمتره. ۵۰۰ppm

با فلورایدتراپی تغییر رنگ و پوسیدگی از بین می ره؟ توی دیجی داره این خمیردندان؟

(۱۴۰۱/۵/۳۱، ۱۰:۵۰ صبح)nona نوشته است: لیدی جان بله راضیم البته کلا چون گفتن وضعیتش خوبه کار خاصی نکردن که بگم مثلا فلان تحول و‌ اتفاق افتاده ولی از اینکه چیا ممنوعه و جیا خوبه دنبال بچه راه نیفتم اصرار نکنم توانمندیهاشو پرورش بدم  راضیم دیدم باز شد و کاملا توجیه شدم بچه رو با تغذیه مامانای دیگه و نمودار رشدشون مقایسه نکنم بجز بحث تفاوت قد و وزن تولد و ژنتیک که خب میدونستم به قول دکترش شاید تغذیه بچه دیگه ای که داری مقایسش میکنی کلا اشتباهه و رژیم پر کالری  بدون مواد مغذی داره که باعث میشه بچه در کودکی قد و وزن بالا داشته باشه از حدود ۸-۹ سالگی به بعد دچار مشکل بشه هم اینکه گفتن لزوما همه بچه ها محدوده سلز حرکت نمیکنن یه بچه ممکنه از اول رو نمودار ۲۵ درصد باشه که نباید کاریش داشته باشیم مهم یکنواختی حرکته
انلاین دکتر تغذیش دکتر بهاره ایمانیه که مشهده کارشناس تغذیه انلاینش ندا کلکته چی هست که البته تهرانم هست میتونم حضوری ببینمش مواقع ضروری که لازم نشده.

به من برنامه غذایی ندادن گفتن برای وضعیت های خاص میدیم گفتن همین وضعیت رو حفظ کن

بعدم گفتندنگاه نکن طول روز چقدر لبنیات دادی چقدر پروتیین چقدرکربو هیدرات چقدر میوه و سبزی نشمر استرس ایجاد نکن هرچی پیش اومد  با توجه به درست بودن روتین تغذیت درست کن تا جایی که همکاری کرد بخوره نخورد رسدش اکی مبود دیگه باقیش به عهده ماست

خیلی ممنون از توضیح های خوبت.

برای قی چشم نوزاد چی پشنهد میدید. مالش فایده نداشته.
پاسخ
سلام مامانا گوجه از کی میتونم پوره کنم بریزم تو سوپ؟
پاسخ
ایدی جان من نمیدونم
ستی من از پایان هفت ماهگی دادم طبق نظر دکترش

لیدی اگر دقیق میگفتی در چه حدیه و چجوریه از همسر خواهرم برات میپرسیدم
اما اگر زیاده چشم باز نمیشه حتما دکترش ببینه
  • lady، Seti69
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 23 مهمان