امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
ندا جون مبارکه عزیزم نگران نباش (البته حق داری واسه بچت استرس داشته باشی) در مورد تنفسش. خیلی از نوزادا این مشکل رو دارن سریع هم اکی میشند و حجم ریشون بیشتر میشه یا اگه تجمع مایع باشه جذب میشه. خیلی زود میاد بغلت گلم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، lili_61، mona70، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، ستی‌لیته، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر، نیوشا123، کتایون خانم
پاسخ
ندا جون نگران نباش عزیزم سر موقع و تایمش بچه بدنیا اومده مشکلی نداره که
میبرن یکم تحت مراقبت باشه زود میارن پیشت
ماهم برات دعا میکنیم انرژی مثبت میفرستیم فقط یکم صبوری کن خودتم خوب استراحت کن که زود میاد پیشت
  • (کژال)، 2015، lili_61، mona70، nona، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، نیوشا123، کتایون خانم
پاسخ
عزیزم خسته نباشی
توکل به خدا عزیزم
خیلی از بچه ها موقع تولد یه مشکل کوچیکی دارن... مثلا پسر من هم می گفتن صدای قلبش یه جوریه (اصلا یادم نیست چی بود... فکر کنم گفت دوتا صدای قلب داره!!!!!!!!!!!!) ولی فرداش موقع ترخیص دوباره همون دکتر بیمارستان که گفته بود صدای اضافه قلب داره، ویزیت کرد و گفت خوب شده!!! به نظر من این چیزای کوچیک که مادر رو نگران می کنه اون روزای اول اصلا نباید بگن... یا کنار نوک سینه ش یه زگیل کوچولو داشت و من خب طیعتا لخت اصلا ندیده بودمش و اگه هم می دیدمش کل توجهم به خودش بود و هیچ جای بدنش رو نگاه نکرده بودم، ولی دکتره گفت باید عملش کنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ولی سه روز بعد افتاد... یا لک مغولی داشت، دکترش گفت معلوم نیست چیه!!!!! با اینکه با اولین سرچ خودم پیدا کردم که چیه... و خواهر همسرمم می گفت هر دوتا بچه هاش داشتن و تا 3 سالگی همه ش رفته و واقعا هم الان درصد زیادیش از بین رفته...
خلاصه که اون روزای اول انگار همش روی چرخ و فلکی... از این مشکل به مشکل بعدی... ولی غم به دلت راه نده خدایی که تا الان توی دلت حفظش کرده، مطمئنا برای رسالت اصلیش که روی کره ی زمین خواهد بود هم، نگهدارشه...
خدا به همراهتون باشه Heart
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، 2015، lili_61، mona70، nona، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان، کتایون خانم
پاسخ
ندا جاااااااااااااانم سلام عزیزم
الهی به سلامتی
قدم قند عسلت مبارک باشه الهی
حق داری حالت خوب نباشه
اما نگران نباش بچه های ما اینجا همه کلی قهرمااااانن و اولش یکم میخوان خودشونو لوس کنن  Tongue
میخوام شوخی کنم که حالت خوب باشه
انشالا میاد تو بغلت تا شب فدات شم
انرژی خوب بده منو قند عسلمم حتما برای سلامتیش دعا میکنیم
به خودت برس که امشب اومد بغلت مامان پر انرژیش بغلش کنه Heart Heart Heart Blush Angel
  • 2015، lili_61، mona70، nona، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر، نیوشا123
پاسخ
ندا جان تبریک میگم عزیزم.امیدوارم قدمش براتون پر از خیر و برکت باشه.
نگران نباش عزیزم؛مطمئنم مشکل خاصی نیست و خیلی زود میارنش پیشت.من هم اگه قابل باشم حتماً براتون دعا میکنم
  • 2015، lili_61، mona70، Roshanak7367، Seti69، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر، نیوشا123
پاسخ
ندای عزیز مبارکههه ایشالا قدمش خیر باشه و بزودی هم از دستگاه بیاد بیرون پیش مامانشش
  • 2015، lili_61، mona70، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر، نیوشا123
پاسخ
ندا جان مبارک باشه عزیزم
نگران نباش. مشکلی نیست
من حست رو کامل درک میکنم. منم سه روز بچم آن آی سیو بود و بغلش نکردم
از تخت بلندت کردن میتونی بری ببینیش و نازش کنی.
  • 2015، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر، نیوشا123
پاسخ
ندا جان انشالله هر چی زودتر میارنش پیشت
استرسای مادریت شروع شد دیگه
دیگه بچه هرچی ناز کنه تو باید استرس بگیری بگی واااایی بچم گریه میکنه بچم نق میزنه وای حالا چیکار کنم با بد غذاییش چرا نمیخوابه چرا چرا
شوخی میکنم روحیت عوض شه

ستی جون خوش بحالت ک پف نکردی میگن بچه پسر باشه ادم پف نمیکنه
پیاده روی در حد کم دارم
بنسای جان من تا الان ک هفته ۱۹ بارداریو تموم کردم از وزن اولیه ۵۲ رسیدم به ۵۵ و نیم
ولی بالاتنه خیلی معلومه سینه هام خیلی بزرگ شده شکم و پهلوم همینطور
دست خودم نیس مولتی ویتامینم ک انگار بدتر اشتها رو باز میکنه کلا گشنمه همش
امروز یکی از اقواممون ک بچش ۶ ماهه دنیا اومده منو دید گفت خییییییلی تپل شدی
منو اون تقریبا قد و وزنمون یکی بود
اون خیلی لاغر بود گفت کلا ۸کیلو اضافه کردم من ولی پف داشتم
من سعی میکنم گشنم میشه چیز بدردنخور مثل شکلات و بیسکوییت نخورم غذا میخورم
  • (کژال)، 2015، lili_61، mona70، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آخ کژال جان بمیرم واسه هممون
واسه نازگل و یوتاب و ...
رفتم دیدمش فقط هق هق کردم دست خودم نیس دارم سکته میکنم
شیرم دارم ولی بچه ام نمیتونه بخوره فقط سرم زدن به پاش
۳۵۰۰ بود قدشم ۵۰
گفتن ریه اش نتونسته آب تخلیه کنه الان انتی بیوتیک گرفته
یعنی چند روز نگه میدارن؟ اینا اصلا جواب درست حسابی نمیدن
  • (کژال)، 2015، lili_61، mona70، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
نداجان تبریک عزیزم ایشالا زود خوب بشه نگران نباش توکلت به خدا
  • 2015، lili_61، mona70، Nedaa28، Sahraa71، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر، نیوشا123
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 60 مهمان