امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
نه ترگل تو این دو هفته همه چی پختم از حایم بگیر تا دمی گوجه، عدس پلو، انواع سوپ هیچی رسما
الان شب براش آبگوشت میذارم ببینم چه میکنه

آره ما بچه تریم قدیما ول میکردن بچه رو اصلا نمیدونستن خورد نخورد ما عین جی زل میزنیم تو دهنشون قاشقاشونو میشمریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا پوره سیب زمینی چی؟نمیخوره؟!
میفهمم چقدر سخته...من همین الان که دخترم پنج سالشه هنوز سرهر وعده غذاش من استرس دارم که چرا نمیخوره..
فاطمه هستم
Heart
  • nona، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام
بچه ها پسر من قبلا روزی ۲ بار حداقل شکمش کار می‌کرد ولی الان دو هفته ای میشه هر ۳-۴ روز ی بار کار میکنه. شیر خشکش عوض کرده بودیم و هنوز بهش غدای کمکی نمیدیم.
دکتر گفت اگر تااروم نیست تا ۴ روز آکی هست. قطره و شیاف داد و متاسفانه مجبور شدین شیاف بذاریم ی بار
پسرم ۴ ماهش.
شیاف عایا بده ؟
بچه های شما معمولا روز چند بار شکمشون کار میکنه ؟
چی کار کنم کار کنه ؟
ماساژ شکمی و پوره گلابی هم میدم ولی بی تاثیر
  • nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
فاطمه جون دهنش قفله کلا فقط واسه میوه باز میکنه و آب
شیطون خانم پوره گلابی تو ۴ ماهگی؟ چرا اینقدر زود غذای کمکی شروع کردی؟
عزیزم اون موقع ها قبل کمکی دختر من که شیر مادریه روزی پنج شش بار پی پی میکرد. ببین شیاف خوب نیست سعی کن استفاده نکنی حالا مامانتیی که شیر خشک میدن بهتر میتونن کمک بدن. حموم به پی پی کردن کمک میکنه راستی
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جان پسرم هم شیر مادر میخوره و هم شیر خشک. یعنی بیشتر شیر مادر میخوره، شیر خشک حالت کمکی داره.
دکترش گفت میتونه غذای کمکی شروع کنه مشکلی نداره. البته پسرم نزدیک ۵ ماه هست. یعنی ۴ ماهش۰ تموم ش۰ده و چند رور دیگه میشه ۵ ماه تمام
پاسخ
چه زود شروع کرده دکترش کلا زود شروع کردن جالب نیست برای گوارش بچه احتمالا بخاطر همین یبس شده یه دلیل دیگشم میتونه همزمانی دو شیر باشه وقتی خودت شیر داری دیگه چرا کمکی شیر خشک میدی
ببین دکترا با با دو شیر همزمان مخالفن حداقل دکتر دخترم مخالفه میگه یا شیر مادر کامل یا شیر خشک کامل مگر مواردی که به دلیل بیماری مادر شیر کافی نداره که خیلی به ندرت پیش میاد
تو اینستا هم دو یه تا دکتر اطفال دیدم کفتند نکنید اینکارو
چون میگن دستگاه گوارش بچه به یکیش باید عادت کنه به دو تا شیر نمیتونه دوران نوزادی عادت کنه
احتمال داره یبوستش به این خاطر باشه
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام به همه مامانای قهرمان 
پسر من دندون بالاییش که زده بود بیرون حالا از دیروز بغلیشم داره میزنه بیرون, یغنی سفید سده هنوز نزده, انقدر بد قلق و بد اخلاق و نق نقو شده که به...... افتادم... خدا منو ببخشه 
الهی بمیرم پریروز یهو یه داد سرش زدم تو بغلم بود بمیرم الهی انقدر بچم ترسید گریه افتاد خاک تو سرم بعدش انقدر بوسش کردم و معذرت خواستم ازش خاک عالم تو سرم 
پسر منم غذا خوردنش بد شده, نونا جونم پسر من از سیب و موز و کلا میوه بدش میاد فقط عاشق خیاره, اخه خیار چی دارههههه؟؟؟
بعد عاشق هویج بود هرچی نمیخورد هویج میریختم تا تهشو الان دیگه نه 
البته برای دندونش میدونم خیلی اذیته ها اما اخه نگران وزنشم منم 
حالا هفته دیگه باز ازمایش داره بچم اماده بشه جوابش میریم پیش دکترش ببینیم در چ وضعیه 
بعد همش از گلوش صدا در میاره انگار ادم بزرگا بخوان گلوشونو بخارونن اونجوری, یعنی صبح تا شب و شب تا صبح!!!!
اصلا هم اروم و قرار نداره, یعنی ولش کنم از دیوار بالا میره بچه ها خیلی ماشالا بهش الهی فداش بشم شیطونه پسرم, یعنی ماشالا بهش بیش از حد ها 
جوری که دیروز و جمعه دربست دوتایی در اختیار اقا بودیم واز پسش برنمیومدیم
اصلا هم اهل گول خوردن و اینچیزا نیست بخوایم حواسشو با چیزی پرت کنیم اون چیزو میگیره میندازه اونور ادامه کار قبلو میکنه 
انقدر خسته ام که فقط خدا میدونه
قربون نی نی هاتون بشم انقدر دلم ضعف میره میخونمتونا 
شیطون خانوم جان پسر منم شیر خشکیه هیچوقت مدفوعش مشکلی نداشت اما از ۴شنبه تا حالا خیلی دفعش بد شده بچم ناله میکنه و قرمز میشه من یا باباشو با حالت التماس نگاه میکنه بمیرم براش 
من به مقعدش روغن زیتون مالیدم و کمی کره دادم با غذاش بهتر شد اما هنوز کامل نه
  • Nedaa28، nona، Targol، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
یوتاب، بیا بریم با هم بگرییم. منم همینه وضعم…
پاسخ
اخ ترگلی اخخخخخ فقط 
دیروز سرمو گرفتم به خدا میگم من میدونم تو با من و اسایش داشتن حتی یه ثانیمم مشکل داری 
مگه من چیکارت کردم 
خخخ 
احتمالاخدا همون موقع گفته برو بابا کی با تو کار داره 
الان از ده گذاشتمش رو پام انقدر تو خواب وول میخوره و ۲۰ بار بیدار شده باز خوابیده با چشمان نیمه بااااز
  • nona، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام مامانا دخترمن هفته دیگه ۴ ماهش میشه
چندروزه حس میکنم پوشک کم خیس میکنه، بچه های شما چندتا خیس میکنن ؟پوشک کامل میبندم
دیروز بردمش دکتر. برای چکاپ خداروشکر گفت وزنش و همه چیش خوبه، فقط گفت هنوز آثار سرماخوردگی داره
بعد هم شیرخود مو هم شیرخشک میخورد ولی چند روزه انگار شیرم کافیه ذیگه تمایلی به شیرخشک نشون نمیده، ممکنه ازاون باشه کم جیش کنه؟متاسفانه یادم رفت از دکترش بپرسم
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان