امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
1. Sahraa71 /هفته ۳۵/ پسر
2. بن سای/هفته ۳3/پسر
3. سحر بانی /هفته 33/ پسر
4.shiningdiamond/ هفته30/ پسر
5. roshanak7367/هفته ۲۸/دختر
6. کتایون خانم/ هفته 28/دختر
7. ستی ۶۹/ هفته ۲۶/ دختر
8. لی لی /هفته ۲۵/ دختر
9. **مینو** / هفته ۲۲ /دختر
10.♡بهاره♡ / هفته ۱۸/پسر
11.atefejjj/ هفته۱۸
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
۱. Sahraa71 /هفته ۳۵/ پسر
2. بن سای/هفته ۳3/پسر
3. سحر بانی /هفته 33/ پسر
4.shiningdiamond/ هفته30/ پسر
5. roshanak7367/هفته ۲۸/دختر
6. کتایون خانم/ هفته ۲۵/دختر
7. ستی ۶۹/ هفته ۲۶/ دختر
8. لی لی /هفته ۲۵/ دختر
9. **مینو** / هفته ۲۳ /دختر
10.♡بهاره♡ / هفته ۱۸/پسر
11.atefejjj/ هفته۱۸
  • 2015، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۲۲، ۰۲:۱۹ عصر)Almam نوشته است: لیست چقد کوچیک شد بچه ها Big Grin کی بشه منم اضافه کنم خودمو Big Grin

ایشالا خیلی زود تو هم اضافه میشی آلما جون.الان توی اقدامی؟

بچه ها شما میدونید چرا توی شرایط کرونا بی حسی رو بیشتر از بیهوشی توصیه میکنن؟من اینو از دکترم نپرسیدم...
خیلی دلم میخواد عملم با بی هوشی باشه
  • 2015، Almam، lili_61، mona70، Roshanak7367، Seti69، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۲۲، ۱۲:۴۰ عصر)Sahraa71 نوشته است:
(۱۴۰۰/۶/۲۲، ۱۱:۴۸ صبح)Bonsay نوشته است: صحرا جون زایمانت آخر مهره یا آبان؟
طبیعی یا سزارین؟
بونسای جون طبق ان تی که ۴ آبان میشه؛اما چون قراره سزارین بشم فکر کنم اواخر مهر زایمان کنم...اما خب هنوز دکترم بهم تاریخ نداده.حالا شنبه که نوبت دارم ایشالا بهم تاریخ بده که بدونم باید به مامانم بگم کی بیان تهران...
من هنوز ساک خودم و بچه رو هم نبستم.نمیدونم چرا این هفته های آخر پر از استرسم و اصلاً نمیتونم به کارام برسم Confused

وایییی صحرا جان ساکت و ببند آماده باش حالا من استرس گرفتم هنوز ساک نخریدم  Tongue
ستی جان خودمم انتظار نداشتم الان آزمایش قند بده وگرنه رعایت میکردم خداکنه بخیر بگذره
بچه ها منم این شستن لباس بچه برام سواله ست بیمارستانی رو بشورم از نویی نمیوفته کهنه بشه؟!!! الان اینقدر بسته بندیش قشنگه حیفم میاد!
راستی بچه ها اگه کسی آتلیه رفته و راضیه میشه اسم آتلیه اش رو بگه
  • Almam، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
آره دیگه لی لی جان؛باید کم کم باور کنم که زایمانم نزدیکه و ساک رو ببندم...
در مورد لباس بچه هم که خب طبیعتاً وقتی یه بار شسته بشه مثل زمانی که کاملاً نو هست،نیست.اما خب چاره ای نیست دیگه
سلامتی بچه هامون مهم تره.
آتلیه هم ما تا همین یکی دو هفته پیش هی دو دل بودیم که بریم یا نه؛اما راستش به خاطر شرایط کرونا ترسیدیم.چون به هر حال غیر از آتلیه،آرایشگاه هم باید میرفتم و ترجیح دادیم ریسک نکنیم.حالا دیگه خودمون توی اتاق پسرمون چند تا عکس یادگاری میندازیم

(۱۴۰۰/۶/۲۲، ۰۳:۲۶ عصر)Bonsay نوشته است: صحرا جان تا جایی که من میدونم اصرارشون برای بی حسی بجای بیهوشی بخاطر اهمیت ارتباط پوستی و حرف زدن اولیه مادر با نوزاده
فکر نکنم به کرونا ربط داشته باشه
نمیدونم والا؛من یه بار دیدم دکترم توی پیجش نوشته بود توی شرایط کرونا توصیه و ترجیحمون بی حسی هست؛اما خب دلیلشو یا ننوشته بود،یا اینکه من یادم نیست...
حالا شنبه حتماً ازش میپرسم
  • (کژال)، 2015، Almam، lili_61، mona70، Roshanak7367، Seti69، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها کساییکه واکسن زدین میشه بیاین بگین عوارض داشتین یا چطور بودین!؟
من خودمو کشتم با این واکسن زدنم هر بارم میام بزنم یکی پالس منفی میده یه چیزی میگه که دوباره دودل میشم
  • 2015، Almam، mona70، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نه چیزی نمیشه همرو بشورید.قنداق و ... هم بشورید.هرچی پارچه داره شسته بشه.من با مایع لباسشویی کودک میشورم...دور ماشین لباسشویی رو کم کن دما حتما ۳۰ درجه.برنامه های ماشین رو چک کن ببین کدوم ظریف شور یا ضدچروک هست اونو میتونی بزنی..تمیزی مهم تر
  • lili_61، mona70، nona، Rose، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها هر لباسی که از هر جا می خرید باید شسته بشه...
لباس حین برش تا دوخت دست چندین نفر می چرخه و روی زمین تلنبار میشه... بعدش تا کردن و جابجا کردن و... توسط افراد دیگه ای انجام میشه... حتما حتما باید لباس ها رو بشوریم...
برای بزرگترها هم ممکنه هر لباسی تن چندین نفر رفته باشه حین پرو... و ممکنه خبگیلی از بیماری های پوستی از همین طریق منتقل بشه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، 2015، Almam، lili_61، mona70، nona، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لی لی من زدم واکسن اصلا عوارضی نداشتم، دستم کوفته بود که سوال کردم گفتن طبیعیه
دوم مهر هم فاز دوئشو میزنم

درمورد شستن لباس هم منم مثه تو نمیدونم بشورم یا نه،از بس اینو اون میگن نشور بابا لباس تازه رو کی میشوره و ...
از طرفی من الان اکثر لباساشو گرفتم تا ۳ ماهگیش، یعنی تا زمان زایمانم که ۳ ماه مونده اگه آلودگی احتمالی باشه ازبین نمیره؟
  • (کژال)، lili_61، mona70، Sahraa71، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۲۲، ۰۳:۲۶ عصر)Sahraa71 نوشته است: آتلیه هم ما تا همین یکی دو هفته پیش هی دو دل بودیم که بریم یا نه؛اما راستش به خاطر شرایط کرونا ترسیدیم.چون به هر حال غیر از آتلیه،آرایشگاه هم باید میرفتم و ترجیح دادیم ریسک نکنیم.حالا دیگه خودمون توی اتاق پسرمون چند تا عکس یادگاری میندازیم

من هم نرفتم با اینکه اتلیه هم انتخاب کرده بودم فقط باید دوهفته قبلتررزرو میکردم ولی ترجیح دادم ریسک نکنم
منم خواهرم گفت ازت چنتا عکس میگیرم درحد یادگاری
براش توی دفتر خاطراتش هم نوشتم که چرا از بارداری عکس نگرفتم که اگه بعدا پرسید یا مال کسیو دید نگه چرا من عکس ندارمSmile
البته بقول همسرم بچه پسره و خیلی به این چیزا دقت نمیکنه
و شاید حتی روش نشه و دوس نداشته باشه اینجور عکسارو نمیدونم
فعلا که باهمین فکر خودمونو گول میزنیم و اروم میکنیم که خیلی از برنامه هارو به خاطر کرونا واسش نگرفتیم
  • (کژال)، lili_61، mona70، Sahraa71، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 29 مهمان