موضوعها: 0
تشکر Received:
612 in 110 posts
تشکر Given: 2,232
اعتبار:
613
آره اتفاقاً منم آتلیه رو از همون اوایل بارداریم انتخاب کرده بودم؛اما خب فدای سر خودمون و بچه هامون.اینجوری خیالمون راحت تره...من که دیگه به خاطرش غصه نمیخورم.
به قول شما توی دفتر پسرم مینویسم که چرا عکس بارداری ننداختیم.اونم حتماً درک میکنه دیگه.
اگه شرایط کرونا بهتر بشه ایشالا ۱۰ روزگیش میبرمش آتلیه و شاید اونجا غیر از عکس های تکیش؛خودمون هم چند تا عکس باهاش بندازیم
تشکر Received:
1,323 in 293 posts
تشکر Given: 1,165
اعتبار:
1,325
مایع لباسشویی مخصوص لباس بچه.اکثر مارک ها دارن.مارک فیروز من گرفتم.
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
(۱۴۰۰/۶/۲۲، ۰۴:۱۱ عصر)Seti69 نوشته است: لی لی من زدم واکسن اصلا عوارضی نداشتم، دستم کوفته بود که سوال کردم گفتن طبیعیه
دوم مهر هم فاز دوئشو میزنم
درمورد شستن لباس هم منم مثه تو نمیدونم بشورم یا نه،از بس اینو اون میگن نشور بابا لباس تازه رو کی میشوره و ...
از طرفی من الان اکثر لباساشو گرفتم تا ۳ ماهگیش، یعنی تا زمان زایمانم که ۳ ماه مونده اگه آلودگی احتمالی باشه ازبین نمیره؟

نه آلودگی و کثیفی و قارچ و باکتری با موندن که از بین نمیره... فقط در کنار هم قرار دادن لباس های آلوده با هم یا با لباس های تمیز، همه شون رو آلوده می کنه...
ویروس هم کلا روی بافت غیرزنده زنده نیست
این الان گانه فکر کنم... ولی بقیه ی لباس ها هم همینجوری دوخته میشن دیگه
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
تشکر Received:
1,323 in 293 posts
تشکر Given: 1,165
اعتبار:
1,325
بچه ها تعجب میکنم همه از قدیم لباس نوزادو میشستن چجوری میگید تصمیم نگرفتین بشورید یا نه اونم تو این دوران...به جز لباس و وسایل پارچه ای باقی وسایل هم باید شسته بشه وقتی دست بچه میدید مثل جغجغه و غیره.
بدن نوزاد حساسه تازه نرم کننده لباس هم نباید بریزی چون حساسه بو داره..
دقیقا مثل عکسی که رز گزاشته هست.تازه وسایلی که خودم دوختم.پارچه رو شستم دوختم بعد دوباره شستم.
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
(۱۴۰۰/۶/۲۲، ۰۵:۰۱ عصر)Sh96.shamim نوشته است: بچه ها تعجب میکنم همه از قدیم لباس نوزادو میشستن چجوری میگید تصمیم نگرفتین بشورید یا نه اونم تو این دوران...به جز لباس و وسایل پارچه ای باقی وسایل هم باید شسته بشه وقتی دست بچه میدید مثل جغجغه و غیره.
بدن نوزاد حساسه تازه نرم کننده لباس هم نباید بریزی چون حساسه بو داره..
دقیقا مثل عکسی که رز گزاشته هست.تازه وسایلی که خودم دوختم.پارچه رو شستم دوختم بعد دوباره شستم.
منم خیلی تعجب کردم واقعا... اصلا نشنیدم که لباس بچه رو نشورن... یه نفرو دیدم که لباس نو می خرید برای اینکه آهارش نره نمیشست حتی تا 1 سال ولی او دیگه خیلی استثنایی بود... ولی لباس بچه اصلا نشنیدم...
دقیقا همینطوره... بچه باید وسائلش دائم استریل و تمیز بشه... هرررر چیزی که دست بچه می رسه باید استریل شده باشه...
حالا من خودم حرفی از شستشو نمی زنم چون با 90 درجه شستم، تازه اون موقع کرونا هم نبود

(یعنی اولش خواستم بجوشونم گفتم چه کاریه، بندازم ماشین

) و لباساش که کامل از ریخت افتاد، یه پتو هم در این مسیر فدا شد تازه و کل پرزاش رو از دست داد

ولی اصلا برام مهم نبود... سلامتی و تمیزیش بیشتر برام مهم بود نسبت به ظاهر...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم