امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشاوره ی دکوراسیون منزل
می شه روی کابینت را رنگ سفید زد و تبدیلش کرد به های گلس. کابینت سفید قشنگه به نظرتون. رنگ کابینت ها قهوه ای خیلی روشن.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • mona70
پاسخ
مونا جان من این مدت خونه زیاد دیدم. کلا کاغذ دیواری خیلی رو بورس نیست دیگه. اکثرا فقط یه دیوارو کاغذ دیواری میکنن تو هر اتاق یا سالن. و سه تا دیوار رنگ هست.
کابینت هم من خودم طرفدار های گلس سفید ساده هستم.ولی الان مد نیست. یعنی همه خونه های نوساز رو ممبران میزنن دوباره. البته ممبران ساده نه. ازینا که اکسسوریش رنگش فرق داره. حالا قهوه ای یا طلایی و...
  • lady، mona70
پاسخ
لیدی جون خیلی روی ام دی اف رنگ خوب نمیگیره
اگر اصرار داری به تعویض رنگ میتونی یا فقط دراشو عوض کنی که هزینش زیاد نشه یا بری برچسب جنس عالی بخری و با دقت روشون بچسبونی
اینطوری تمیز در میاد خیلی
  • 2015، lady
پاسخ
لیدی جان ما کابینتو رنگ کردیم البته ما طوسی رنگ کردیم.نکته مهمش اینه که قشنگ سمباده بزنید یعنی دو نفر بزنن بهتره قدرت دست و خستگی تاثیر میزاره رو سمباده زدن.بعد رنگ کاری که تموم شد حتما وارنيش (یه اسم دیگه هم داره الان یادم نمیاد) باید بزنید.کلا دو سه روز اول مراقبت کنی چیزی بهش نخوره دیگه چیزی نمیشه.ما ۴ساله رنگ کردیم هیچیش نشده.
  • lady
پاسخ
عزیزم ام دی اف رو‌میشه رنگ کرد
پیج swangallery رو ببین.‌خیلی نمونه های قشنگی داره
  • lady
پاسخ
دوستان میشه اگر پرده زبرا دارید تجربتون رو بگید؟
من برای اتاق پسرم دنبال یه پرده سفید هستم. که هم نور رو رد کنه و هم دید نداشته باشه
هیچ طرحی هم نداشته باشه. چون یه دیوارش کاغذدیواریه و کلا اتاق بچه رو سفید و خلوت دوس دارم
زبرا برای اتاق خواب بد نمیشه؟
پاسخ
کژال من پرده آشپزخونه ام زیرا است. منظورت از تجربه رو نمیدونم. ولی راضیم مشکلی نداشتم تا حالا باهاش. یک بار هم خودم تو بالکن شستم تمیز شد و خراب هم نشد. اما کلا تو سلیقه من پرده زیرا برای جایی به غیر از اشپزخونه نیست. یعنی پرده سفید حریر ساده رو برای پذیرایی و اناق خواب بیشتر می‌پسندم. باز سلیقه ای
  • 2015، Bonsai، نسیمه جااان
پاسخ
شیطون خانم پرده ای که آویزون باشه میگیره میکشه. کلا هر پارچه آویزونی رو میکشه. میترسم پرده معمولی بزنم آویزون شه ازش و چوب پرده کنده شه بیفته روش.
من شنیدم بغلاش دوخت نداره و در اثر بالا و پایین بردن ریش ریش میشه. از ین جهت پرسیدم
پاسخ
کژال شید بخر جنس خوب ریش ریش نمیشه کنارش
بنظرم بهتر از پرده تور و حریر و ‌... هم نمیتونه بکش هم اینکه نور اتاق قابل تنظیمه
پاسخ
.من ۵ سال دارم از اول ازدواجم. راستش خیلی زیاد بالا و پایین نمیدم. اما فکر نکنم ریش ریش بشه. جنسش ی مدل سفتیه.. من خونم عوض کردم چند سال پیش دادم برام کوچیک کردن سایز پنجره فعلی ولی بازم ریش نشد.
  • (کژال)
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان