(۱۴۰۰/۵/۳۱، ۰۲:۲۲ عصر)صنوبر۷۱ نوشته است: سلام بچهها میشه بگین صما از قبل چه چیزایی رو برای فریزرتون آماده میکنین؟ کلا چه چیزایی تو فریزرتون دارین؟
سلام عزیزم
همه چیزی که احتمال بدم که بعدا نیاز خواهم داشت و ازش استفاده می کنم...
انواع قطعات میوه مثلا موز برای نایس کریم، یا میوه و محصولات فصلی مثل خرمالو یا انبه یا زرشک تازه تااااااا صیفی و سبزیجات فصلی مثل دلال، کنگر، بامیه، کدو حلوایی... یا اگه کم کم درست کردن یه ماده سخت باشه یهویی حجم زیاد درست می کنم تا فریز شه مثل سبزی های مختلف یا مثلا اسفناج و...
حتی توی خود فصل هم مثلا لوبیا سبز رو ممکنه بارها فریز کنم و استفاده کنم...
انواع گوشت های ساده و مزه دار شده تا فرآوری شده (سوسیس یا ناگت ووو...)...
انواع پنیرهای فرآوری شده مثل موزارلا، پیتزا، گودا و...
حتی من تست کردم نخود پخته هم چون مراحل آماده سازیش طولانیه، فریز کردم و استفاده کردم خوب بوده... اما نمی دونم فایده هم دارن اینهمه مواد فریزری یا نه... ولی خب خیلی وقتها وقت تنگه، یا دسترسی به ماده ی موردنظر نداریم، خوبه که باشه...
یا مادرهمسرم چون باغ دارن و خیلی از محصولاتشون رو خشک می کنن، یه فریزر داره کلا از این مواد توش نگه میداره و پره از انواع برگه و آلبالو خشکه و حتی آجیل یا نون هم میذاره اونجا و به نظرم با توجه به گرم بودن اقلیم ایران گزینه ی خوبیه و اگه آدم دوتا فریزر داشته باشه که بتونه موادی که قرار نیست پخته بشن رو با مثلا گوشت و مواد خام یه جا بذاره خوبه...
حتی حبوبات هم توی فریزر من دیدم میذارن که حشره نزنه...
البته همه باهم در آن واحد نیستن... چون اینقدر جا نداره... اما بیشتر از همه بسته به سبک زندگی آدمه... مثلا بعضیا می بینی فریزرشون پر از بستنی و اینهاست

من واقعا سابقه نداشته بستنی اینقدر بمونه که بره توی فریزر! یا اصلا وقتی میذاشتم توی فریزر یه گوشه ی ذهنم درگیرش بود که برم زودتر بخورم بستنی منتظرمه

... ولی خب بعضیا دلش رو دارن که بستنی توی فریزرشون باشه