۱۴۰۰/۴/۱، ۱۱:۴۵ صبح
من این اسما رو برای پسر خیلی دوست دارم:دانا، برنا، کوشا،ادیب
چه اسمی برای کودکم بهتره؟
|
۱۴۰۰/۴/۱، ۱۱:۴۵ صبح
من این اسما رو برای پسر خیلی دوست دارم:دانا، برنا، کوشا،ادیب
۱۴۰۰/۴/۱، ۱۲:۱۰ عصر
۱۴۰۰/۴/۱، ۰۱:۴۲ عصر
آرین رو ما هم تو لیستمون داریم خیلی قشنگه
۱۴۰۰/۴/۱، ۰۲:۲۹ عصر
من نیوان خیلی دوست دارم برای پسر،
نیهان برای دختر البته که هنوز جنسیت جوجم مشخص نیست ولی یه دخترونه و یه پسرونه انتخاب کردم نیوان رو همسرم میگه شکل لیوانه ولی ?
۱۴۰۰/۴/۲، ۱۱:۵۹ صبح
(۱۴۰۰/۴/۲، ۰۳:۲۲ صبح)آیسان 96 نوشته است:آیسان جان ممنونم ازت(۱۴۰۰/۳/۳۱، ۰۹:۱۵ عصر)youtab نوشته است: سلام به همه آرنیک و هومان و یونا تو لیستم هست بقیه اسماهم بسیار قشنگن بذار امشب به پدر جانش بگم ببینم نظرش چیه ![]()
وای موضوع اسم
![]() من اشتباهی که کردم درباره اسم با اطرافیان صحبت کردم من فقط دو تا اسم دوست داشتم و روش مطمین بودم اما وقتی اعلام کردیم اصلا استقبال نشد و همه گفتن نهههههه. اصلا خوب نیست حالا دلمو زدن ازون اسم ![]() از اسم های دیگه هم خوشم نمیاد کاش شناسنامه میگرفتیم بعد اعلام میکردین. اون موقع هیچ کس نمیتونست نظر بده من دوس داشتم اسم پسرمو بزارم البرز. یا سهند کلا اسم های ساده دوس دارم. که معنیش توش باشه
۱۴۰۰/۴/۳، ۱۲:۳۸ عصر
کژال جان خیلی اسمای قشنگی هستن
منم خوشم اومد بگرد پیدا کن مهم خودتونین (مامان و باباش) به کسی ام نگو چون سلیقه ها خیلی متفاوته و نمبشه نظر همه رو جذب کرد اما مطمین باش اولین باری که صداش کنن میفهمن که چقدر بهش میاد عزیزم
۱۴۰۰/۴/۳، ۱۰:۴۳ عصر
دقیقا منم موافقم اسم را اصلا نباید به نظرسنجی بذارین، موافقم نیستم که بعد تولد بگیم و باید طوری گفته بشه که اطرافیان متوجه بشن نظرتون قطعیه و نظر نمیخواهید.
برای دختر اسم گلاره را خیلی دوست داشتم اشتباه کردم نظرسنجی کردم کلا رایمو زدن، مامانم میگفت هرچی میخوای بذار گلاره نباشه ! که کلا دختر نشد من خودم ماه چهارم پنجم اسمشو اعلام کردم، چون قبل از بارداری اسمش معلوم بود البته یه لیست اسم های انتخابی داشتیم که بعد از اینکه جنسیت معلوم شد، تصمیم گرفتیم و بعد هم اعلام کردیم تا ماه نهم که به دنیا اومد حسابی جا افتاده بود ![]() البته البته بعضی ها هم مسخره کرده بودم که پشت سرمون بود و جرات نداشتن رودررو بگن که اهمیتی ندادیم. یک روش هم هست برای اونهایی که پدر مادرشون خیلی نظرشون دخیله اسم های انتخابی که خودتون کاملا مطمئن هستید دوستشون دارید روی برگه های جداگانه بنویسید و لای قرآن قرار بدین و یک بزرگتر قرآن را باز کنه دیگه اینجوری نمیشه ان قلت آورد. ![]() • (کژال)، lili_61، Sufii، youtab،
۱۴۰۰/۴/۵، ۰۸:۵۸ صبح
منم تجربه ي خودمو بگم
اقا ما هر اسمي رو انتخاب ميكرديم ،همسر گرامي توي گروه خانوادگيشون نظرسنجي ميكردن هميشه هم يه سريا ميگفتن نهههه بده ، قشنگ نيست ، فلانه ،بهمانه من تا هفت ماهگي بچم اسم نداشت تا اينكه يهو زدم به سيم اخر ، يه اولتيماتوم به همسرم دادم و گفتم اسم بچه ي من به بقيه چه ربطي داره؟ مگه بقيه كه نفري دوتا بچه دارن اومدن از من نظر خواستن؟! اصلا چرا بايد راجع به اسمي كه مال بچه ي منه نظر بدن؟ چرا بايد بگن بده ؟ مگه پدر صاحاب من توي ويار در نيومد؟! مگه من ٦ ماه تموم جلوي توالت فرنگي سجده كنان بالا نمياووردم؟ پس حق من مادر هست كه اسم انتخاب كنم حق نداري ديگه نظر سنجي كني حالا اينارو با عصبانيت و ناراحتي و بغض ميگفتمااا خونم به جوش اومده بود ولي همون شد وقتي قطعي اسم پسرمو گفتم ديگه همگي اجماعا تعريف و تمجيد كردن و هيچكس نه نياوورد
۱۴۰۰/۴/۵، ۰۴:۳۹ عصر
صدیقه جون باهمدیگه انتخاب کنید .کیفش بیشتره .بلاخره اونم بابای نی نی هست دیگه.یه لیست تهیه کن فقط با شوهرت از بینش انتخاب کنید
|