۱۴۰۰/۸/۱۹، ۰۹:۳۱ عصر
اگر از پیچی پافر و بارونی سفارش دادید راضی بودید ممنون میشم بگید
خرید اينترنتي
|
۱۴۰۰/۸/۱۹، ۰۹:۳۱ عصر
اگر از پیچی پافر و بارونی سفارش دادید راضی بودید ممنون میشم بگید
۱۴۰۰/۸/۱۹، ۰۹:۳۶ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۸/۱۹، ۰۹:۳۸ عصر، توسط Sh96.shamim.)
سلین جون این پیج که گفتم داره نگاه کن خواهرم سفارش داده بیاد میگم چجوریه پافرش استین جدا داره کاپشن میشه
خرید اینترنتی سیسمونی رو هم اینجا بنویسیم؟
۱۴۰۰/۸/۲۰، ۰۵:۴۱ صبح
Celin نوشته است:اگر از پیچی پافر و بارونی سفارش دادید راضی بودید ممنون میشم بگید سلین پیج دریم اسم دقیقشو فردا بهت میگم تو سعادت اباده ۳طبقه مزونه اما قیمتاش مثل بازار رضاست جنساشم خیلی خوبه کفش و شال و لباس هم جدا جدا پیج داره
۱۴۰۰/۸/۲۰، ۱۱:۰۴ صبح
اره شمیم جان اگر پیج سیسمونی رو هم اینجا بنویسی خیلی ممنون میشم
۱۴۰۰/۸/۲۰، ۱۲:۰۶ عصر
مرسی یوتاب جان منتظرم عزیزم
مزون حضوری باشه خوبه با این خرید آخر آنلاین خورد تو ذوقم
۱۴۰۰/۸/۲۰، ۰۱:۳۰ عصر
https://www.instagram.com/dream_sport.ir/
https://www.instagram.com/dream_vip.irr/ سلین جانم خواهش میکنم ![]() این دوتا رو ببین توی کپشناش پیج دیگش هم هست آره برو منم شاید امروز یا فردا یه سر برم کلا دست خالی برنمیگرده آدم قیمتاش خوبه من با بازار رضا مقایسه کردم
۱۴۰۰/۸/۲۰، ۰۷:۰۷ عصر
۱۴۰۰/۸/۲۰، ۰۸:۲۷ عصر
ستی جان من یه مدت با همکارام تفریحمون خرید ازین سایت بود.
اره واقعا خوبه. من همیشه راضی بودم البته الان 2 سالی هست ازش خرید نکردم.
۱۴۰۰/۸/۲۰، ۰۸:۴۴ عصر
آره ستی جان منم با همکارم از اینجا کلی خرید میکردی سال ۹۵-۹۶
سالهست اما نه سایت خوبی بود اونموقع
۱۴۰۰/۸/۲۱، ۰۸:۱۷ عصر
از سایت نی نی بازار لباس بچه و جوراب خریدم.خوبیش این بود واسه فرداش بازه زمانی داده بود میتونستی انتخاب کنی.مارک ماماس پاپاس و لایت خوب بود مارک زانکو بعد شستن رنگش کم شد.پرداخت در محل انتخاب کرده بودم.
از سایت nini-kala کالسکه خریدم.صبح سفارش دادیم ظهر زنگ زدن رنگ انتخابیو نداریم از این ۳ رنگ که میگیم انتخاب کنید یا پولو پس بدیم بعد ۲ ساعت اوردن. از سایت پارسامد لباس گرفتم خیلی خوب بود.مال شهر رشت بود فکرکنم از سایت نی نی ماه یه لباس گرفتم امتحانی چون تخفیف داشت ببینم چجوریه خوب بود فقط کمرنگ تر از عکسش بود.مال شهر مشهد بود ازسایت اقابزرگ لباس و اسباب بازی گرفتم همه خوب بود.جالبه میدن به پست پیام میدن بعدش پست پیام میده میگه تو چه مرحله ای هست از پیج سیسمونی مهتاب لباس خریدم تابستون خیلی خوب بود جنساش از infinitykids لباس گرفتم خوب بود. از پیج parchesaraye_aftab پارچه خریدم برای دوخت وسایل سیمونی و روتختی عالی ترین و سریع ترین خرید اینترنتی عمرم بود از لحظه ای که قیمت کردم و سفارش دادم بریدن و اوردن کلا نیم ساعت نشد از پیج baby_kala هم خرید کردم پارسال خوب بود از پیج sayegostar_pub کتاب خریدم خوب بود فکر کنم مال شهر قزوین بود.پارسال خرید کردم از پیج سیسمونی تولو پارسال خرید کردم خوب بود نمایندگی محصولات رزبورن داره. از دیجی کالاهم کتاب خریدم تخفیف داشتن ارزونتر بود از بقیه جاها از سایت بی بی ماما هم خرید کردم نیومده خودشون که پست کردن پیام دادن کد رهگیری رو.بقیه رو باید تو استوری نگاه کنی.الان دیدم چیزی که خریدم تموم شده اخری بود یعنی. ایشالله خوب باشه. بچه ها همشون هم سایت دارن هم پیج اینستا. فکرکنم دوتا خرید دیگم داشتم الان یادم نمیاد. دیگه اکثر وسایل سیمونی رو حضوری خرید کردم. |