امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارتقاء سطح زبان در منزل
سلام ثمین جان memrise بود منظور ترگل فکر میکنم.
Artatam جان فکر کنم با وی پی ان باید بری
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • artatam، Samin، Targol، آفرین، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اره عزیزم memrise رو من گفتم.
  • artatam، Samin، آفرین، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱
پاسخ
صنوبر جان ثمین جان ممنونم ازتون
منظورم memrise بود تو تایپش اشتباه کردم.
  • شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱
پاسخ
به نظر من یادگرفتن زبان انگلیسی در حد معمولی، در دنیای امروز (که متوجه حرفای انگلیسی زبان ها بشیم، که بتونیم یه متن ساده ای بنویسیم ووو کارهای اینچنینی)، یکی از کارهاییه که میشه بدون کلاس رفتن هم بهش رسید... یکم زمان بیشتری می بره، خودانگیختگی بیشتری می خواد ولی شدنیه و برای بعضیا خب قابل دسترس تر (مثلا من نمی تونم برم تعیین سطح بدم، بعد بندازنم 10 ترم پایین تر، بعد 100 ترم برم و بیام با کلی هزینه ی ترم ها و استهلاک ماشین و هزینه ی رفت و امد و وقتی که باید توی این ترافیک برم و بیام ووووو...) و از جهاتی لذت بخش تر (مثل دیدن فیلم دلخواه، خوندن در زمان دلخواه، پیدا کردن پارتنر دلخواه ووو....)

حالا اگه برای هدف خاصی میخوای، یا استعداد زبان آموزیت کمه، انگیزه ت پایینه، برای تلاش نیاز به محرک داری یا اصلا فقط دلت می خواد که با یه گروه هم هدف باشی و با هم خوش بگذرونید ووو مسائل اینچنینی، خب بله یه کلاس متناسب با نیازت می تونه کمکت کنه... ولی اگه اکی هستی و می تونی خودت رو مجبور کنی که اموزش ببینی و مثلا هدف خاصی نداری مثل تافل و ایلتس و اینها، به نظر من روش های خودخوان و خونگی هم می تونه راهت بندازه...

مثلا برای لیسنینگ اولین رتبه رو به سریالی میدم که دوسش داری و می تونی چندین بار نگاهش کنی (اول خالی، بعد با زیرنویس فارسی و جا افتادن مفهوم فیلم، بعد زیرنویس انگلیسی و یادداشت برداری نکات وو...)، فیلم، یوتیوب و بهتر که شدی مثلا پادکست یا وویس...

برای اسپیکینگ هم نرم افزار هایی هست، هم سایت هایی هست که پارتنرهای نیتیو پیدا کنی

برای رایتینگ اولا تکنیک مهمه که یاد بگیری که برای هر هدفی که داشته باشی، چندین منبع مختلف وجود داره... در وهله ی بعد سایت ها و اساتیدی هستن که کار تصحیح انجام میدن...

ریدینگ هم که تکنیکه باز... یه سری اصولی داره که این رو اگه وارد نیستی، معمولا توی کلاس ها میگن و کلاس بری بهتره (رایتینگ و ریدینگ تا حدودی قرینه ی هم هستن...) ... من ندیدم کسی تکنیک های ریدینگ رو اموزش بده (البته دنبالش نبودم.... با احتمال بالا این آموزشها هم هست)... ولی چیزی که من متوجه شدم، خیلی از متون ریدینگ، از علوم پایه هستش... اگه اطلاعاتت بالا باشه (حتی همین فارسی) و متوجه بشی که مثلا داره در مورد یه دایناسور حرف می زنه یا در مورد مثلا یه حلال شیمیایی، واقعا توی فهم مطلب کمکت می کنه...

برای لغت، لایتنر توی ارشد و دکتری به من فووووق العاده کمک کرد... نه فقط برای زبان، برای هر چیز حفظ کردنی... معادل هاش جی 5 و اینا هم هستن... و خب سیستم تکرارشون علمی و تایید شده اس...

گرامر هم یه منبع رو انتخاب می کنی (مثلا English grammar in use یا کتاب بتی آذر ووو...)، که مثلا اولی رو می دونم افراد خیلی زیادی توی یوتیوب این رو به فارسی و انگلیسی آموزش دادن... شروع می کنی و کلیپ می بینی و تمرین ها رو حل می کنی... خیلی عالی و ارزون هستن این روش ها

غیر از این، من اپلیکیشن زبان شناس رو هم از اونایی که قبولشون دارم شنیدم... خودمم نصب کردم اما هیچوقت شروعش نکردم Sad
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • خانم فسقلی
پاسخ
به نظر من پادکست 6 minute english خیلی خوبه. من پشت فرمون گوش میدم.
  • Rose، نورا بانو
پاسخ
من برای زبان اپلیکیشن زبان شناس رو نصب کردم خوبه اول تعیین سطح هم داره
من خودم از پایین ترین سطح شروع کردم و هر روز تلاش میکنم ادامه بدم البته برای قواعد زیاد خوب نیست یا شاید من نتونستم متوجه بشم
ولی گوش میدم عالیه
  • Elham67، Rose
پاسخ
مهراسا امیدوارم اینجا رو یه نگاه بندازی
زبان شناس رو من خیلی وقته نصب کردم برا همون‌یادم‌نمیاد قبل اشتراک تعیین سطح دادم یا بعدش
میتونی قبل خرید اشتراک ازشون بپرسی پشتیبانی دارن خیلی وقتها آنلاین هست
پاسخ
من امروز کتاب Fast Reading خوندم
۱۷۸ صفحه ست
هفت تا بخش داره که شامل کلی مثال و توضیحات و لغات و متون متفاوت
و نحوه پاسخگویی به سوالات درک مطلب دقیق و شفاف توضیح میده و نحوه تست زنی درحالیکه شاید برخی لغات رو بلد نباشیم و چطور با خواندن متن سریع به جواب درست برسیم. چطور جایگزین کنیم. تکنیک های تست زنی.
این کتاب برای ازمون های دانشگاهی و کنکور و ازمون های MSRT, EPT, MHLE, TOLIMO, TOEFL هست.
مولف هاش هم: مهرداد زنگیه وندی و سجاد زنگیه وندی هستن.
البته هنوز کامل تست هاش رو نزدم! ولی در انتهای کتاب هم جواب تشریحی سوالات داده شده هم کلی لغات کلیدی و تکراری توی ازمون های زبان رو اورده حتی نقشه واژگان هم ابتداش اموزش داده که چطور کد گذاری کنیم برای یادگیری لغات هم عالیه.
کتاب ۵۰۴ هم خوندم فقط واژگان و معنا و تلفظ ۴۲ درس رو. هر درس ۱۲ لغت داره که خب کلی توضیحات دارن من فقط لغات خوندم نرسیدم هنوز به توضیحات.
این کتاب بالایی از همین مولف آثار دیگه ام داره که قصد خریدش رو دارم چون این یکی خیلی کاربردی بود:
Fast Vocab
Fast Grammar
Fast Bank (EPT)
Fast Bank MSRT,ToLIMO,UTEPT,MHLE
پاسخ
[تصویر:  ac10f33d-98f8-42c4-84fa-991e2878433e_5pwh.jpeg]

امروز میخوام این کتاب رو مطالعه کنم.
برای مکاتبات بین المللی و نامه نگاری و تقاضانامه های استخدامی
نویسنده: لارس ام بلودورن
برگردان مهدی شفقتی

از باغ کتاب خریدم طبقه دوم قسمت رباتیک

۱۲۹ صفحه ست