۱۴۰۰/۷/۱، ۰۱:۱۹ صبح
مرسی عزیزم لطف کردی جواب دادی :-*
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو

مراکز تجاری - تفریحی - اقامت و شکم گردی در جنوب
|
۱۴۰۰/۷/۳، ۱۲:۰۵ عصر
آلماجان من هتل شایان، شایگان و سورینت مریم رفتم.. که شایگان رو فکر کنم 4 یا 5 بار رفتم. ببین باید ببینی چی برات مهمه؟ به مرکز خرید نزدیک باشه یا مثلا ساحل مرجان . از نظر خرید که اصل بهت پیشنهاد خرید نمیکنم ولی بالاخره پاساژگردی هم خودش یه تفریحه .. مرکز تجاری و پردیسها رو برو. مروارید رو هم من همینجوری دوستش دارم.
پاراسل و شاتل رو حتمااااا برو... غواصی اگه اهلش هستی که من دوست نداشتم و نرفتم.. دیگه دوچرخه سواریش هم عالیه دیگه.. رستوران هم اصلا از تاکسی نپرسید کجا که هیچوقت جای خوب نمیبرتون... متاسفانه اسم رستوران محلی که میرفتم یادم نیست ولی ماهی رو همون موقع میگرفت و درست میکردش.. فودکورت دامون خوبه.. یه قسمتش سلف سرویسه که خیلی طعمش خوب بود.. جنگ شبانه رو که دوستان گفتن و باید ببینی اون تایم سفرت کیا برنامه دارن راستی من عاااااااشق کافه توتی فروتیم.. شاید مثلا تو بری بگی چیز خاصی نباشه ها ولی من خیلی حس خوبی بهش دارم.. دقیقا کنار آبه بعد شبنم میشینه روی میزاش... واااااییییی... عالیه... باز چیزی یادم اومد برات مینویسم عزیزم.
الهی و ربی من لی غیرک...
۱۴۰۰/۷/۳، ۰۳:۰۲ عصر
بچه ها رفتن به کیش و قشم با بچه ۲-۳ ساله مقدوره؟ مثلا بشه پرستار گرفت یا قسمت بازی داشته باشن که بچه رو بهشون بسپری و بری بیرون یا تفریح و...؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
سلام رز جان ببین تفریحاتی که ما توی کیش رفتیم که اصلا با بچه امکان پذیر نبود مثل پاراسل و شاتل یه تور کیش گردی هم رفتیم که کیش رو نشون میدادن حالا اون باز جاهایی که طبیعت بود و بچه میتونست راه بره بازی کنه یه چیزی ولی یه جاهای موزه مانند هم بردنمون که فکر کنم بچه حوصلهش سر بره.نمیدنم هتلا فضایی داره که بشه بچه رو بهشون سپرد و رفت؟ مثل بعضی از محل کارها.فقط اینکه پسر شما وایمیسه بدون شما؟ چون اینایی که گفتم اگه برید به موبایل هم دسترسی ندارین که اگر بچه بهانه گرفت برگردین
الان یه سرچی زدم مثل اینکه هتل داریوش همچین بخشی رو داره شما هم میتونی هتلایی که مد نظر داری رو زنگ بزنی بپرسی
مرسی صنوبر جان.
آره باید همچین چیزهایی باشه... ولی خب باید نزدیک باشیم و آنتن هم باشه... چون فعلا کوچیکتر از اینه که بتونه منظورش رو برسونه... فکر کنم کلا توی ایران بچه داشته باشی دیگه همممه جا رو باید با بچه بری مگه کمکی ببری... که اونموقع خود کمکی مزاحمه ![]()
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۰/۷/۳، ۱۰:۰۴ عصر
رز جان اگر پسرت گرماییه کلا بیخیال کیش شو چون خیلی اذیت میشن
من فکر میکردم پسرم از آب خوشش بیاد و بره تو دریا اب بازی چون تو حمام خونه حسابی آب بازی میکنه ولیییی اصلا دوست نداشت بخاطر شن ها که به پاهاش میچسبیدند!! فقط یک بار تا زانو رفت تو آب دیگه اصلااا تفریحات هم حتما باید کسی باشه که بچه را نگه داره شما دو تا برید. کالسکه یا سه چرخه حتما ببر که بچه بشینه کلا سفر با بچه ٢-٣ ساله بسیار محدودیت داره چون دیگه کم کم صاحبنظر هستند و مث نوزاد نیست که هرجا رفتی ببریش. یهو میدیدی بی علت میگفت من نمیام بیرون!!! نریم دریا اعصاب فولادین میخواد خلاصه ![]() • Almam، miss shin، nona، Rose، youtab،
۱۴۰۱/۷/۱۸، ۰۲:۲۷ عصر
لیدان لطفا بیا اینجا تعریف کن بعد اینکه برگشتی ^_^
ما یه بار میخواستیم بریم نشد ![]() ![]()
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
![]()
۱۴۰۱/۷/۲۲، ۰۱:۰۷ عصر
الما جان نمیدونم تا حالا جنوب نرفتی کلا یا کیش فقط نرفتی
اما اصلا اصلا تو رفتنش شک نکن حقیقتأ من خودم بهشتم قشمه بیشتر از 10 بار تا حالا رفتم؛ بواسطه شغل پدرم زیاد میرفتیم الانم بلیط رایگان داریم با قطار رفتیم کیش رو من دفعه دوم بود میرفتم از نظر خودم برای تفریح خوبه اما برای خرید گرونه نظر بقیه رو نمیدونم حالا دو شب و تقریبا سه روز اونجا بودم هتل ویدا بودم اما خیلی دوست دارم یکبار هتل ترنج کیش رو تجربه کنم اما تا حالا نشده... یک روزش رفتم غواصی یک شب هم جنگ شبانه رو رفتم بیشتر از این نه چون ذوق قشم رو داشتم کشتی سانی رو من تا حالا سوار نشدم اینبار هم تعطیل بود با کشتی های دیگه اومدیم قشم 6 روزه قشمم هتل رخسارم با ویو دریا که پیاده 1 دقیقه راهم نیست تا دریا ساحل هم داره قشم و جزیره های اطرافش از نظر من انقدر بکر و طبیعیه که حد نداره یک روز از صبح تا 11شب درگهان بودم دو دلفین بهترین مرکز خرید قشمه نخل و اطلس هم که فقط کفش و کیفه یک روز جزیره هرمز رو رفتم معرررررکه ست حرف نداره اینجا.. یک روز جزیره هنگام و ناز رو رفتیم که با ماشین میشه رفت. بعد تو جزیره هنگام قایق دربست کردیم حدود یک ساعت و نیم رو دریا بودیم خیلی خیلی عالیه. تو این جزیره دلفینها هستند اما اینبار تو این زمانی که ما رو دریا بودیم نیومدن رو آب ما نتونستیم ببینیمشون ![]() جنگلهای حرا رفتیم باز قایق گرفتیم حدود یک ربعه مسیرش که ریشه های درختها توی آب دریاست اونجا یه روستای بومگردی سهیلی داره رستورانهای سنتی داره غذاهای خونگی میپزن و بشدت عالیه جزیره ناز هم موقع رفتن آب بالا بود. گذاشتیم موقع برگشت که اب رفته پایین بریم بگردیم هم با شتر میشد رفت هم پیاده ما با شتر رفتیم جت اسکی سوار شدیم پیاده برگشتیم البته پاراگلایدر هم داره ساحل سوزان ساحل نقره ای... ببین الما هرچی بگمممم کم گفتم اگر یکبار جنوب رو تجربه کنی فرقش رو با دریای شمال میفهمی خودت ارزش یکبار رفتن رو داره و بعد از اون دیگه بیخیالش نمیشی راستی بقیه روزها رو توی بازار قدیم بودم که خیلی جنس متنوع داره من یکساعت از روزهامو از دست ندادم اینقدرررر راه رفتم که کف پاهام درد گرفته الانم دارم برمیگردم و واقعا هنوز برنگشتم دلم تنگ شد واسش. |