امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بازی های زیر 2 سال
آقا از رنگ انگشتي غافل نشين
خيلي حال ميده
جديدا دخترم گير داده به حموم و آب بازي
منم رنگ انگشتي رو ميبرم تو حموم، با انگشتش رو ديوار حموم ميكشه و بعدش هم كه با آب راحت پاك ميشه
هر دومون هم راضي درميايم از حموم.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose، Seti69، youtab، مینو
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۲۱، ۱۲:۴۷ عصر)Arezoo1984 نوشته است: آقا از رنگ انگشتي غافل نشين
خيلي حال ميده
جديدا دخترم گير داده به حموم و آب بازي
منم رنگ انگشتي رو ميبرم تو حموم، با انگشتش رو ديوار حموم ميكشه و بعدش هم كه با آب راحت پاك ميشه
هر دومون هم راضي درميايم از حموم.

آره رنگ انگشتی هم عالیه

هم میشه رنگ خوراکی رو با ماست مخلوط کرد که کاملا خوردنیه و برای زیر 3 عالیه (چون اکثر محصولات داخل ایران، برای بالای 3 هستن که بچه می دونه نباید بخوره... برای زیر 3 زیاد چیز خاصی در دسترس نیست)... یکی هم یکم پر زحمت تره، آرد + آب که مثل فرنی شل بشه و رنگ بزنیم هم خیلی جوابه... هر دو هم راحت همون موقع شسته میشنف بمونن هم با یکم اب گرم راحت تمیز میشن... ولی رنگ انگشتی یه ذره می مونه باید بسابی که بره یا کنده بشه
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Arezoo1984، youtab
پاسخ
دختر دارها به نظرتون از این آشپزخونه‌های اسباب‌بازی برای دخترهام بگیرم؟ یکیشون خیلی تو خانه بازی‌ها اینا رو دوست داره. بعد خوب اونایی که بزرگن خیلی گرونن. اون کوچیک‌های چمدونی رو نمیدونم چقد قراره کوچیک باشن نخوره تو ذوقم. البته ابعاد زده ولی دودلم. کوچیک‌ها بین ۶۰۰ تا ۸۰۰ هستن بزرگها ۱۳۰۰ به بالا
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۲۱، ۰۷:۴۹ عصر)Targol نوشته است: دختر دارها به نظرتون از این آشپزخونه‌های اسباب‌بازی برای دخترهام بگیرم؟ یکیشون خیلی تو خانه بازی‌ها اینا رو دوست داره. بعد خوب اونایی که بزرگن خیلی گرونن. اون کوچیک‌های چمدونی رو نمیدونم چقد قراره کوچیک باشن نخوره تو ذوقم. البته ابعاد زده ولی دودلم. کوچیک‌ها بین ۶۰۰ تا ۸۰۰ هستن بزرگها ۱۳۰۰ به بالا

ترگل اینجور چیزا رو به نظرم بچه ها خیلی دوست دارن!!! پسر منم جایی ببینه، یا بچه های دوستام، همش دنبال همین چیزا هستن توی خونه بازی... یا توی مهد خیلی وقتا انگار نوبت به پسر من نمی رسه، فقط داره با قابلمه و گاز روی زمین آشپزی میکنه Big Grin Big Grin کلا چیز کار راه اندازیه و دوستش خواهند داشت، بعضیاش آب هم بهش وصل میشه اونا که دیگه حتما استقبال می کنن.. بخصوص اگه توی کارای خونه همکاری بکنی باهاشون و بذاری باهات همکاری بکنن Big Grin Big Grin

اگه خیلی برات گرونه، دست دوشون هم هست فکر کنم... چون بعد از یه مدت دل بچه رو میزنه مثل اون ماشین های شارژی میشه میفته یه گوشه
  • Targol
پاسخ
همین رز دلم میسوزه که مثلا فقط تهش یه هفته براشون جذاب باشه. من اونقدی پول ندارم برای یه هفته بازی ۱ تومن خرج کنم Undecided
  • Rose
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۲۱، ۰۹:۱۱ عصر)Targol نوشته است: همین رز دلم میسوزه که مثلا فقط تهش یه هفته براشون جذاب باشه. من اونقدی پول ندارم برای یه هفته بازی ۱ تومن خرج کنم Undecided

نه بابا یه هفته که نه
اگه هر از گاهی از جلوی چشمشون برداری، حداقللللل 1-2 سال جوابه Big Grin دختربچه های 6-7 ساله هم من دیدم که دارن از اینا... 
بعد خطر هم نداره، راححححت بازی می کنن، به پر و پات هم نمی پیچن...
  • Targol
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۲۱، ۰۷:۴۹ عصر)Targol نوشته است: دختر دارها به نظرتون از این آشپزخونه‌های اسباب‌بازی برای دخترهام بگیرم؟ یکیشون خیلی تو خانه بازی‌ها اینا رو دوست داره. بعد خوب اونایی که بزرگن خیلی گرونن. اون کوچیک‌های چمدونی رو نمیدونم چقد قراره کوچیک باشن نخوره تو ذوقم. البته ابعاد زده ولی دودلم. کوچیک‌ها بین ۶۰۰ تا ۸۰۰ هستن بزرگها ۱۳۰۰ به بالا

ترگل من تو فکرش بودم
ولی حس میکنم زوده الان برای دخترم، احتمالا یه چندتا تیکه‌ش به کمک پرستارش گم میشه Big Grin و تا زمانیکه به سنی برسه که بخواد درست و حسابی باهاش بازی کنه، چیزی ازش نمونه.
  • Rose، Targol
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۲۲، ۱۲:۵۲ صبح)Targol نوشته است: آرزو پرستارش سر به هواست؟ Big Grin
اگه فکر میکنی انقد خوبه بخرم

نمیدونم اون سر به هواست یا من وسواسم سر وسایلم Angel
ترگل به نظرم بخر، چون فکر کنم همه‌مون درنهایت میخریم، الان بخری قیمتش هم قطعا ارزونتره.
اگه دیدی بعد یه مدت بازی نمیکنن، میتونی جمعش کنی و یه خرده که بزرگتر شدن، دوباره بیاریش بیرون.

از این چادرها هم خوبه، بچه‌ها دوست دارن، اونم مدنظرم هست بعدا بخرم براش.
فعلا دارم یه قفسه سفارش میدم برای اتاقش، همین تعداد اسباب‌بازی رو یه جوری سر و سامون بدم Dodgy
  • Targol
پاسخ
بچه ها خمیر بازی از چه شنی میشه درست کرد بهشون داد ؟ پسر من ۱۳ ماهش هر چی بهش بدی میخوره، الان میشه بهش داد ؟ 

توی اسباب بازی ها پسر من با اوناع سیم و آداپتور سرگرم میشه خخخ

من چادر برای پسرم نخریدم. میره خونه مادرم با خواهرزاده هام به جای چادر ساختمون میسازن میرن توش خخخ مواد لازم کلی چادر و پتو و تعدادی مبل و صندلی خخخ بیشتر هم کیف میده منم گاهی میرم مهمونی
پاسخ
شیطون جون من از زیر ۱ خمیر بازی و رنگ انگشتی در اختیارش بود...
راهی نیست جز اینکه همون خوراکی درست کنی که هم دستور خمیر بازی هم دو مدل رنگ انگشتی گذاشتم توی همین تاجیک...
خیلی هم راحت و ایمن هستن... یکی از رنگ انگشتی پوسته با رنگ خوراکی که مثلا قرمزش رو با این هم می تونی درست کتی، بخوره هم عالیه دیگه... عین ماست و لبو... سبز با آب اسفناج یا پوره ی اسفناج یا نخودفرنگی... زرد با زعفرون یا کدوحلوایی یا هویج...

خمیر بازی نمکی هم که یه بار یه ذره تست کنه دیگه بدش میاد چون خیلیییی شوره... ولی خب سالمه بهرحال...
کلا دست ورزی و بازی حسی رو هر چه زودتر شروع کنید، بعدا برای بچه و دوران مدرسه رفتنش خیلی بهتره.. خلاقیتش فوق العاده میده بالا و مشکلات حشیش هم کمتر میشه
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: