امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟
ببین وقتی همه چی نرماله نه نشون دادن نمیخواد اما اگه حتی یه آیتم هم خوب نبود بهترین گزینه یا پزشک عمومیه یا متخصص داخلی
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام
من موقع استرس یعنی هر وقت دستگاه فشار تو مطب میبینم فشارم بالا میره و خودم میدونم از استرسه که از زمان بارداری تا الان که پسرم ۳ سالشه باهام مونده برا این مشکل بایدپیش چه دکتری برم قلب یا مشاوره ای روانشناسی ؟
  • Sisi، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۹/۴، ۰۸:۴۶ عصر)صنوبر۷۱ نوشته است: سلام بچه‌ها منم آزمایش خونی که البته چند ماه پیش دادم قندم ۱۰۸بود ولی فکر کنم ۸ ساعت اینطورا ناشتا بودم به نظرتون به خاطر اینه که بالا نشون داده یا با ۸ ساعت هم باید کمتر میبود؟

مونا جان خودت توی خونه هم میگیری؟ نرماله؟

صنوبر جان من بعد از صبحانه ارده و عسل و خوردن 3-4 تا خرما (چون فکر می کردم ضعف کردم یا قندم افتاده باید یه چیزی بخورم)، 99 بود... که دکتر گفت 100 تا 140 بعد از غذا میگیم اکی هست...
ولی به نظرم 8 با 10-12 ساعت اونقدر فرقی نداره که این عدد رو ندیده بگیریم... به نظر من به دکترت مراجعه کن... ضرر نداره... چون در بازه ی روز این عدد طبیعیه... اما برای ناشتا به نظرم باید مورد توجه قرارش داد...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دوستان تست کرونا در منزل میخوام ، کجا معتبره؟
  • nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ندا جان تست کرونای آزمایشگاه نیکان خیلی دقیقه و در منزل هم نمونه میگیرن

(۱۴۰۰/۹/۴، ۰۷:۰۸ عصر)مونا ۹۶ نوشته است: سلام
من موقع استرس یعنی هر وقت دستگاه فشار تو مطب میبینم فشارم بالا میره و خودم میدونم از استرسه که از زمان بارداری تا الان که پسرم ۳ سالشه باهام مونده برا این مشکل بایدپیش چه دکتری برم قلب یا مشاوره ای روانشناسی ؟

مونا جان من هم دقیقا مثل شما فوبیای دستگاه فشار خون دارم. فکر نمیکردم کسی مثل من باشه. و سر بارداری دکتر خیلی رو این مورد میترسید. همش باید بهش توضیح میدادم که من در حالت عادی اوکیم. سر همین منو فرستاد پیش متخصص قلب. که متخصص قلب هم تایید داد که فشار خون استرسی هست. من خودم با دستگاه فشاری که تو خونه مامانم هست همیشه اندازه میگیرم. تو خونه هم باز استرس میگیرم ولی بعد ۲-۳ بار گرفتن فشارم نرمال میشه. من حتی ضربان قلبم بی نهایت بالا میره. ولی وقتی میدونم در حالت عادی بالا نیست دیگه پیگیرش نشدم. ولی
اگه اذیتت میکنه این فوبیا فکر میکنم اینجور فوبیاهارو روانشناس بتونه حلش کنه .
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ
بله صنوبر جان چند باری تو خونه امتحان کردم نرماله
در کل علایم فشار خون هم ندارم ببشتر استرسی هستم و همین استرس باعث بیشتر مشکلاتم شده و هر دکتری میرم قرص ارامبخش تجویز میکنه
  • شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱
پاسخ
نونا جان شما پزشک هستی?
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ
اهان مونا جان البته اگر دکترا بخوان مطمین بشن فشار خون داری یا نه از هولتر استفاده میکنن که یه وسیله ایه از گردن فکر کنم آویزون میشه و تو طول شبانه روز فشار شما رو چک میکنه .ولی اگر مشکلت استرس هست فکر کنم او به روانشناس باید مراجعه کنی و با صلاحدید ایشون به روانپزشک برای گرفتن قرص و کنترل استرس

رز جان ممنونم از جوابت فکر کنم پس یه بار دیگه آزمایش خون بدم و ببینم اوضاع چطوره
  • nona، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سی سی جان میشه آدرس سایت آزمایشگاهی که گفتی واسم بذاری؟ فقط بیمارستان نیکان میاره
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ
عزیزم این لینکیه که توش شماره تماس و نوبت دهی آنلاین هست. البته ما مستقیم زنگ زدیم به بیمارستان نیکان اقدسیه. آنلاین نوبت نگرفتیم.

http://nobat.nikanhospital.com/tcs/profi...0c29e93d8f
  • Nedaa28، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: