موضوعها: 0
تشکر Received: 4,752 in 889 posts
تشکر Given: 10,842
اعتبار:
6,682
یوتاب جان
میشه لطفا یه تصویر از غذای خروجی دستگاهت برامون بذاری؟
و اینکه کیفیت سیب زمینی سرخ کرده اش در حد سرخ کرده فست فودیا هست؟
بادمجان رو با چه کیفیتی تحویل میده؟
ببخشید واقعا قطاری از سوالات راه انداختم.
تشکر Received: 4,399 in 811 posts
تشکر Given: 3,736
اعتبار:
5,519
۱۴۰۰/۱۰/۷، ۰۳:۳۷ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۰/۷، ۰۳:۳۸ عصر، توسط لیدان.)
یوتاپ جون پس همون لینکی هست که دوستمون گذاشته مرسی ازت
تشکر Received: 20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
۱۴۰۰/۱۰/۷، ۰۴:۲۰ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۰/۷، ۰۴:۲۱ عصر، توسط Targol.)
من تفال دارم. اون مدل دیگه قدیمی شده. برای سیب زمینی خیلی عالی بود. ک*ت*ل*ت هم درست کرده بودم خوب بود. و بادمجون نگینی. اما چند سالیه اسنفاده نکردم. یادم انداختین بیارمش رو کار
ولی ماهیتش فرقی با فر تو حالت فن نداره. مال من تنها تفاوتش اینه که خودش هم میزنه تا یکنواخت سرخ شه.
موضوعها: 9
تشکر Received: 29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
اره عزیزم همونه اما من اشتباهم این بود که بزرگشو نخریدم چون خیلی استفاده دارم الانم که خیلیییییی گرون شده
آرتاتام قشنگم ببین من توش کلی چیز پختم حتی ماهی بدون روغن
چون حالت فر داره با فضای کوچیکتر انقدر تعریف کردم دو تا خ ش هام رفتن خریدن باید از فیلیپس پورسانت بگیرم 
سیب زمینیش عالی میشه ما چون همسرم فشار و چربی دلره بی روغن یا لااقل با یه قاشق روغن زیتون درست میکنیم
بادمجونم با فرچه روش روغن مالیدم و سرخ کردم به واقعل خوب شد مرغ عالی میشه
من فلافل و سوخاری هم با فرچه روغنی درست کردم خوب میشه خب مثل سرخ کردن تو روغن فراوون نمیشه اما خوب شد واقعا از سمبوسه و پیراشکی هم پیراشکی خیلی عالی شد سمبوسه معمولی مثلا خلال ریز میکنم سیب زمینی رو و چیپس درست میکنم نون فریزری گرم میکنم قارچ رو فقط کمی ادویه و لیمو ترش میزنم توش ۳دقیقه عااالیه
راستش به مدل زندگی پر از پرهیز ما خیلی میاد و برام واقعا کارایی داشته
تشکر Received: 4,046 in 1,090 posts
تشکر Given: 9,315
اعتبار:
4,839
بچه ها بیاین نظراتتونو بگین لطفا
من فر تو کار دارم ولی گازی، راستش یکم تنبلیم میاد واسه بعضی غذاها استفاده کنم نهایت کیک، نون، شیرینی، پیتزا و لازانیا
حالا تصمیم گرفتم در راستای سالم خواری و این که همسرم کبد چرب گرید 2 داره برم سرخ کن بدون روغن فیلیپس بخرم، الان سوالم اینه شماهایی که دارین توش چه غذاهایی درست میکنین؟ واقعا بدون روغنه؟ دیجیتالیشو بگیرم یا معمولیشو؟ و با چه ظرفیتی؟
تشکر Received: 9,992 in 2,583 posts
تشکر Given: 21,346
اعتبار:
11,818
بچه ها درهمین بدون روغن غذا درست کردن منم یه سوال دارم،من گازم فردار ه اون توستر هم دارم ولی چند وقته زوم کردم روی سولاردوم.نظرتون چیه درموردش؟؟شما سولاردوم دارین، خ ش بزرگه و م ش با هم خریدن هردوتاشون هم دوو خریدن خ ش میگه همیشه توش مرغ و سیب زمینی و غذا باکمترین روغن درست میکنه و عالی ه و...حالا چطوره؟بخرم؟
فاطمه هستم
موضوعها: 9
تشکر Received: 29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
فاطمه جون من سپولاردوم ندارم نمیدونم
سیما جون من انالوگشو دارم, داخلش اونواع مرغ و جوجه, ماهی, استیک, سیب زمینی سرخ مرده, هویج و قارچ و تقریبا همه سبزیجات و صیفی جات, بادمجون, سمبوسه, فلافل, ک*ت*ل*ت , پیراشکی, اوایل دوبار کیک, گرم کردم نون یخ زده  , ماهی, بادمجون و گوجه با پوست که باب شد, دیگه یادم نمیاد اما خیلی تفاده ها م ازش و خیلی راضیم
موضوعها: 27
تشکر Received: 8,192 in 2,975 posts
تشکر Given: 5,959
اعتبار:
12,568
فاطمه جان به نظرم وقتی فر و آون توستر داری، دیگه نیازی به سولاردوم نیست
تشکر Received: 4,046 in 1,090 posts
تشکر Given: 9,315
اعتبار:
4,839
یوتاب جون ممنون، به نظرت دیجیتالیشو بگیرم یا آنالوگ؟
موضوعها: 1
تشکر Received: 5,668 in 1,665 posts
تشکر Given: 9,657
اعتبار:
6,842
فاطمه جان من هم فر دارم هم سولاردام و بنظرم دوتاشون کارییشون یکیه، هرچند خوب سولاردام یجور فر برقیه و برنامه های زیادی داره ولی با توجه به قیمتش اصلا و ابدا نمیصرفه حالا که فر داری بری سولاردام هم بخری
|