امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نظرات درباره ست لباس ها و پیشنهادات
رز جون بنظر منم پیراهن برای عروسی مناسبه
شومیز و دامن برای جشنای کوچیک مثل تولد و سالگرد اینا خوبه
اتفاقا منم میخواستم لباس یوتاب رو بگم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose
پاسخ
(۱۴۰۱/۳/۱۱، ۰۸:۰۹ عصر)Targol نوشته است: رزجون با توجه به اینکه میگی با پوشش کامل هم با این لباسها معذبی میخوام بدونم اگه بخواهی پیراهن بپوشی چه مدلی میخری که راحت باشی؟ میخوام سبکت رو بدونم شاید بتونیم بهتر کمکت کنیم.
در مورد شومیز و دامن میخوای به پیج سیندخت سر بزن. طرح‌های قشنگی داره.

نه اینکه معذبم، تا حالا نپوشیدم نمی دونم راحت می تونم باهاش بشینم جلوی ملت (با توجه به اینکه من بطور معمول جلوی مردا اصولا مانتو شلوار (نهایت دامن بلند) با شال می پوشم و میندازم روی سینه که پوشش بده، چون احساس می کنم نکنه توی چشم باشه... 
نمی دونم توش راحتم یا نه، چربیا می خواد جلوی ملت بزنه بیرون Big Grin مساله اینه...
لباس معمولی مجلسی هم توی زنونه خیلی چیزا پوشیدم، از LBD تا لباس های دنباله دار... بسته به نسبتی که داشتیم... کلا زنونه و مردونه برام متفاوته
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
پاسخ
اگه با پوشیدن جوراب هم مشکل نداری پیراهن قد میدی با جوراب و کفش پاشنه بلند بنظر من قشنگه
  • Rose
پاسخ
والا یوتاب لباسش مناسب که هست، اما برای خواهرهمسرش بود، مال من عروسی پسرعمه ی همسره Smile خیلی دوره که بخوام اونقدر هزینه کنم (اونم توی این شرایط که یهو همه چیز اینقدر گرون شد و کلی هزینه ی سلامتی داره به خانواده مون تحمیل میشه... یعنی در حال حاضر که من رفتم دنبال مشکلات جسمیم، اینقدر هزینه بر هست که واقعا یه تومنم که بمونه یه تومنه... پسرم دائم مریض میشه، هزینه های مهد هست... هنوز انگار به این فشاره عادت نکردیم... از اونور چون لوازم آرایشی ندارم و اصلا هیچی هم بلد نیستم باید هزینه ی آرایشگاه هم لحاظ کنم... برای تولد پسرم هم کادوی سنگین دادن، باید جبران کنیم (که البته اون آماده هست اصلا چون تبدیل به طلا شد و کنار مونده)... الان من کف بازارم که گشتم Smile مدلای لباسای یوتاب بالای 1.5 تا 2 هست حداقل... اما این رو با 1 تومن به بهترین نحو می تونم جمع کنم (حتی اگه بگردم کمتر)) نیازی هم نیست که اونقدر هزینه بشه به نظرم چون درجه یک ها هستن که باید اینجوری بپوشن Smile بعد میگم به نظرم اینو میتونم جاهای دیگه هم بپوشم، مثل لباسای مجلسی دیگه نمیفته یه گوشه بی استفاده... یه نکته ی مهم هم اضافه وزن هم هست... که با این مدل دامن ها میشه یکم مخفیش کرد ولی با پیرهن یه سره باید دنبال مدل های خاصی باشم...
بعد وقتی روی لباسی مثل یوتاب شال حتی از اون مدلای فانتزی بپوشی، فرق خاصی با همین دامنای بلند با شومیز و اینا نمی مونه به نظرم می مونه؟
حالا اگه واقعا خیلی سبکه برای عروسی که هیچی میرم دنبال لباس مجلسی
پاسخ
عه واقعا اینقد گرونه؟؟
من اطلاعی از قیمت نداشتم واقعا !!
من اصولا میدوزم لباس هامو ،با ۵۰۰الی ۶۰۰ جمع شده
البته این قیمت واسه پارساله ،الان دیگه نیس
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • Rose
پاسخ
رز جان من البته خیلی در مورد لباس مجلسی صائب نظر نیستم، ولی از لباسی که گذاشتی خوشم اومد. اگر ساده باشن هر دو و روش یه روسری ساتن طرح‌دار قشنگ ببندی خیلی به نظرم قشنگ میشه به عنوان لباس مجلسی محجبه.
  • Rose
پاسخ
آره نسیمه... رفتم کف بازار یعنی، گذشته از اینکه چیزی به سلیقه م پیدا نکردم، سایزمم نبودن خیلیا (رنگ و سایزها اصلا کامل نبود... چیزی که به سایز میشد، رنگ مشکی یا خیلی بدرنگ بود، اگه رنگش خوب بود به سایز نبود...)، بعد لباس مجلسی ساده ساده که حتی مثلا دور دامنش دوخته نبود و تور رو فقط بریده بودن، ۱۲۰۰ کمتر نبود... با آستین تور و بدون آستر و اینها‌... یکم طرح و مدل که اضافه میشد یا یه دوختی خورده بود واقعا زیر ۱.۵ نبود... پارچه های مجلسی که دیگه ۲ به بالا بود... منم واقعیت در توانم نیست برای یه عروسی دور اینقدر هزینه کنم... خیلی شوکه شدم از قیمتا...

مرسی ستی جان، آره راست میگیا، به روسری طرحدار به جای شومیز طرح دار فکر نکرده بودم، برم ست ببینم.. چون خودمم شومیز و دامن ساده رو خیلی بیشتر می پسندم Smile
  • ستی‌لیته
پاسخ
رز جان منم از مدل لباسی که فرستادی خوشم اومد چون مساله حجاب و ...هست ساده و قشنگه واینکه فک کنم اهل رقص اینا هم نباشی تو جمع مختلط ،پس زیاد تو دید نیستی وسط مجلس - خوبه که بعدا میشه از هر کدوم بارها استفاده کرد - میشه شالتو از این مدلای توربانی ببندین که شکیل تر باشه
مسیر جهان دوره گردیست
  • Rose
پاسخ
مرسی ندایا جان
حالا اینکه توربانی که گردنم و اینا پیدا باشه باز سختمه واقعیت... ولی از این شالای فانتزی که دو تا دسته داره و میشه مدلای مختلف بست دارم، اگه ستم بخوره که همون رو می پوشم اگه نخوره میرم ببینم چی پیدا می کنم... یادمه توی پاساژ مهستان چندتا مغازه ی بزرگ بودن که انواع مدلای شال های فانتزی طور داشتن... شاید حتی یه دونه از این جواهر دوزیا هم باشه خوب باشه... بخصوص اگه مثلا لباسم یه جزء کوچیکی توش جواهردوزی یا چیز مشابه براق طور داشته باشه... خوب شد این گزینه هم به ذهنم رسید

رقص هم کلا بلد نیستم والا
پاسخ
رز عزیز به این سبک ها هم میتونی فکر کنی، این پیج رو ببین، روی عکس نوشته شده، به نظرم لباس های پوشیده قشنگی داره
قیمت هم زیر ۷۰۰

[تصویر:  img_20220602_091628_2ke9.jpg]

[تصویر:  img_20220602_091656_sxwl.jpg]
  • Nedaa28، Rose، آیسان ۹۶
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان