امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لوازم ضروری سیسمونی
سحر جان من چون نمیخواستم زیادهزنیه کنم دلیجان گرفتم و خداییش هم راضی ام.دخترمم از یکسالگی نشسته توش و کمتر غر زده چون راحت می‌تونه بیرون رو ببینه دیگه نق نمیزنه تو ماشین.
دلیجان خوبه و من راضی ام
فاطمه هستم
Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، lili_61، خانم فسقلی، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
ممنون فاطمه جون خداروشکر که هم خودت هم دخترت راضی بودن منم فکر میکنم صندلی ماشین جز واجباته ولی خب مارکشو نمیدونم چی خوبه دلیجان اصلا مدلاشو ندیدم باید از نزدیکدببینم جنس پارچه و... و اینکه ایمنی کافی رو داره
  • 2015، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سحر جان
من آنجل بی بی گرفتم.جنسش خوبه.پسرمم از ۷ماهگی استفاده کرده.البته از بدو تولد قابل استفاده است ولی من تا ۶.۷ ماهگی از کریر به عنوان صندلی ماشین استفاده می کردم.
  • (کژال)، خانم فسقلی، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سحرجان من مدل الیت پلاس دلیجان رو گرفتم.خوب هم نصب میشه و محکم وصل ماشینمون شده‌.داداشمم برای دخترش گرفته راضی ه.
فاطمه هستم
Heart
  • خانم فسقلی، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۵، ۰۲:۴۱ عصر)مینو نوشته است: سحر جان
من آنجل بی بی گرفتم.جنسش خوبه.پسرمم از ۷ماهگی استفاده کرده.البته از بدو تولد قابل استفاده است ولی من تا ۶.۷ ماهگی از کریر به عنوان صندلی ماشین استفاده می کردم.

ممنون مینو جان یعنی کریرش روی همون نصب میشد؟

(۱۴۰۰/۵/۵، ۰۴:۴۱ عصر)2015 نوشته است: سحرجان من مدل الیت پلاس دلیجان رو گرفتم.خوب هم نصب میشه و محکم وصل ماشینمون شده‌.داداشمم برای دخترش گرفته راضی ه.

ممنون عزیزم یه نگاه به مدلاش میکنم
  • 2015، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نه عزیزم.کریر رو جدا خریدم.راستش من اول کریر نخریدم ولی بعدش دیدم چه وسیله ی به درد بخوریه بعد تولدش خریدم.تو مهمونی خیلی کاربرد داره.دیگه بچه گوشه ی خونه یا تو بغل نیست.جای امن و راحت خودشو داره.
  • lili_61، Rose، خانم فسقلی، سحر بانی، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۵، ۰۴:۴۱ عصر)2015 نوشته است: سحرجان من مدل الیت پلاس دلیجان رو گرفتم.خوب هم نصب میشه و محکم وصل ماشینمون شده‌.داداشمم برای دخترش گرفته راضی ه.

فاطمه جان زاویه خوابش چطوریه؟
یعنی بچه راحت توش میتونه بخوابه؟
بعضی از صندلی ماشین ها زاویه خوابشون کمه و طولانی مدت بچه توش راحت نیست. ما هم که کلا تو راهیم
البته من کریر براش گرفتم که تا اوایل همونو به عنوان صندلی ماشین استفاده میکنم. برای بدو تولد نمیخوام
  • lili_61، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یچه ها کالسکه و کریر دلیجان چطوره؟ کسی داشته راضی باشه ازش؟
  • خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جان خداییش من تا حالا رو زاویه خواب نذاشتم صندلی رو چون مسافتهای تو شهری استفاده میشه و در حد نیم ساعت دخترم میشینه توش نهایت.نمیدونم خوابش چطوره؟!تو نت بزن کلیپ نصب و تنظیمات داره شاید بتونی متوجه بشی.
ستی جان من کریر بی بی لند داشتم که خوب بود و راضی بود.ولی کالسکه دلیجان گرفته بودم برای دخترم.خوبه هنوز الانم که ۴سالش تموم شده گاهی توش میشینه میبرمش بیرون.حالت خوابیده خوبی داره کالسکه ش.به نظرم با توجه به قیمتهای بالای الان مارکهای خارجی دلیجان خوبه
فاطمه هستم
Heart
  • (کژال)، lili_61، Seti69، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
چرا اینجا فعال نیست
برای ما که بچه اولمونه و تجربه نداریم خیلی لازمه بدونیم چیا بگيريم چیا اضافه س
  • 2015، lili_61، Rose، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان