امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نقد و بررسی و پیشنهاد عطر
رز جان شما دستریز رو برای امتحان میخوای یا اینکه تنوع بیشتری داشته باشی؟ فکر کنم اگر فقط برای امتحان میخوای سمپل هم بتونی بخری باید ارزونتر باشه؟ یا اینکه امکانش برات نیست بری مغازه از نزدیک بو کنی اگر فقط برای فهمیدن بوش میخوای؟ چون همین دستریزها هم از ۵۰ ۶۰ تومن فک میکنم باشه تا حتی ۲۰۰ تومن اینا.

میدونم خیلی قیمت کمیه نسبت به قیمت اصلیشون ولی منظورم اینه برای بو کردن به نظرم اومد زیاده و برام جالب بود کلا دلیل به وجود اومدن دستریزها. البته یه چیزی ام هست با داشتن دستریز مثلا آدم میتونه یه مقدار بزنه و ببینه اصلا با بوش سردرد میگسره یا نه؟ یا مثلا ماندگاریش چطوره و ...
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose
پاسخ
خواهشا هرچی میزنید یه پیس بیشتر نزنید آدمهای اطرافتون ممکنه کارشون به بیمارستان بکشه
به همسرانتونم این موضوع منتقل کنید
با تشکر
ستاد میگرنی های مقیم دورهمی Big Grin
  • freebird، Nedaaa28، Rose، آیسان ۹۶، ستی‌لیته، شیدا
پاسخ
رخشید من با کرم های عطری هم سردرد میگیرم !!! Sad
اما باز عطر دوست دارم Undecided
  • Rose، رخشید، ستی‌لیته
پاسخ
وای امروز مادرشوهرم تا وارد خونمون شد من از سردرد مررردم
بچه امو هم کلی بغل کرد بوی تند مونده رو موهاش
لالیک la parfum میزنه این فصل زیاااااد
خیلی سنگینه لامصب واسه من
نزنین خواهرا
مخصوصا خونه آدم بچه دار
پسر ۱۹ ماه ❤
  • رخشید، ستی‌لیته
پاسخ
(۱۴۰۱/۹/۱۵، ۱۲:۳۴ صبح)صنوبر۷۱ نوشته است: رز جان شما دستریز رو برای امتحان میخوای یا اینکه تنوع بیشتری داشته باشی؟ فکر کنم اگر فقط برای امتحان میخوای سمپل هم بتونی بخری باید ارزونتر باشه؟ یا اینکه امکانش برات نیست بری مغازه از نزدیک بو کنی اگر فقط برای فهمیدن بوش میخوای؟ چون همین دستریزها هم از ۵۰ ۶۰ تومن فک میکنم باشه تا حتی ۲۰۰ تومن اینا.

میدونم خیلی قیمت کمیه نسبت به قیمت اصلیشون ولی منظورم اینه برای بو کردن به نظرم اومد زیاده و  برام جالب بود کلا دلیل به وجود اومدن دستریزها. البته یه چیزی ام هست با داشتن دستریز مثلا آدم میتونه یه مقدار بزنه و ببینه اصلا با بوش سردرد میگسره یا نه؟ یا مثلا ماندگاریش چطوره و ...

دستریز که زیر 100 نیست کلا... پی پی کردن توی پول ملیشون...
الان من 6 تا گرفتم، 1 تا 5 میل هستن، یه دونه هم سمپل، حدود 1.5 شد................
خب من باید ببینم بهم میسازه؟ نمیسازه؟ در موقعیت های مختلف و فورمون و... چه تغییری می کنه وووو... فقط برای بو کردن نیست برام، می خوام که داشته باشمشون و یه مدت استفاده کنم ببینم بهم میفته یا نه... مثلا کوکومادمازل هیچوقت به دلم ننشست، آخرم موند... حیففففففف... 
اینایی که الان مدنظرمه مدتها توی لیستم بودن و خیلیاش رو قدیما بو هم کردم ولی پولم نرسیده بوده بخرم... حتی اون موقع که اکثرا 30 میل می گرفتم، نشده که بخرم، دیگه موند و الان باید 5 میلی رو رضایت بدم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • صنوبر۷۱
پاسخ
رز از ریحا خرید کردی؟ میشه بگی چی ها گرفتی؟
  • Rose، نسیمه جااان
پاسخ
رز مبارکه Smile
من دوست داشتم عطر miss dior cherie رو بخرم، الان تو یه سایتی دیدم۲۵میلیون گذاشته
فکر کنم قیمت جدید هم نبود
به قول رز باید اول امتحان کنم ببینم بهم می‌سازه...
سرم درد نگيره باهاش
...
  • Rose
پاسخ
منم از کوکو شنل متنفرم.آخرم دادمش به خواهرم و ازش خواهش کردم در حضور من ازش استفاده نکنه.
  • Rose
پاسخ
آره اینکه عطر به آدم بیفته خیلی مهمه...
من اصلا تعجب می کنم اینهمه از کوکو مادمازل تعریف می کردن، اما من هیچوقت باهاش ارتباط نگرفتم...
خوبی این دستریزا اگه اصل باشن اینه که می بینم چی بهم میسازه، چی بوش خوب میشه باهام، چی بد میشه...
  • مینو
پاسخ
این عطرهای جدید من از ریحا:
[تصویر:  photo_2022-12-25_11-23-46_24h.jpg]

6 تا از راست 5 میل دستریز هستن، آخری 1 میل سمپل...

خب از راست بخوام با شیشه های اصلیشون معرفی کنم که معلوم باشه چه عطری هستن:
1) libre intense yves saint laurent
[تصویر:  libre-intense-2.jpg]

2) lalique lamour 
[تصویر:  8a6065ba-719b-408a-be96-db110bcfb3e5.jpg]

3) la vie est belle eclat
[تصویر:  c30a4b90-1a50-4014-81ad-6de6c862be43.jpg]

4) black opiume
[تصویر:  s1688852-av-15-zoom.jpg]

5) good girl
[تصویر:  650x650.jpg]

6) poison girl
[تصویر:  %D8%B9%D8%B7%D8%B1-%D8%AF%DB%8C%D9%88%D8...rl-edp.jpg]

7) the only one dolce and gabbana
[تصویر:  s-l500.jpg]

من از همه شون راضی ام واقعا، فقط اولش یه بوی الکل حس می کنم، اما بعدش واقعا عالی میشن همه شون... 
لیبره سنگینه یکم، برای مجلس رسمی یا عروسی و جشن توی فضای باز زمستونی اینا خوبه به نظرم...
لالیک لامور نسبت به بقیه سبکتره، و می تونم بگم که یه بوی فرش داره... 
لاوی است بل اکلت بوی شیرین و قشنگی داره، دوسش دارم Smile 
بلک اوپیوممممم که نگم اصلا عاشقش شدم رفت Smile
گود گرل هم عااالیه یه عطر مناسب این روزا که همسر اصلا عاشقش شده و وقتی می زنمش، کلا می چسبه بهم Smile
پویزن گرل یه عطریه که انگار خیلی آدم مرموز و جذابی هستی Smile وقتی می زنمش ملت همش می خوان برام راه رو باز کنن، در باز کنن و نگهدارن وووو... Smile شاید تیپ زمستونی روی این قضیه تاثیر داره، ولی وقتی می زنمش، انگار خیلی آدم رو جالب نشون میده Smile
د اونلی وان هم خب سمپل 1 میلی هستش، بوی گرم و شیکی داره، دلم نمیاد زیاد بزنمش چون خیلی کمه Smile

خلاصه کنم، اینا رو من توی تخفیف های مختلف (طی حدود 5 روز)، حدود 1700 جمع کردم و توی یه روز همه شون رو تحویل گرفتم... تقریبا روی خریدام، 400 تومن تخفیف داشتم... 
خوبیشون اینه که فهمیدم چه بویی هستن، بعد از یه مدت چجوری میشن و آیا دوستشون دارم یا نه... که واقعا به نظرم از یه پیس زدن توی فروشگاه عطر، موثرتر عمل کرد که البته اگه عطری در میومدن که دوست نداشتم مسلما می گفتم نمیارزه Smile ولی خب من خیلی تحقیق کردم اینا رو انتخاب کردم و اولش می خواستم به یکی از دوستان که داشت از فرانسه میومد بگم بگیره، بعدش منصرف شدم، و اینا رو گرفتم که ببینم کدوم یکی رو فول سایز داشته باشم بهتره... چون اگه می خواستم همه ی اینا رو فول سایز بگیرم، فکر کنم حدود 30-35 تومن باید هزینه می کردم که اصلا نمی تونستم ریسک کنم و بعد نپسندم... یا مثلا لیبره اینتنس، اینقدر سنگینه و موقعیت خاص میشه استفاده ش کرد که اگه فول سایز بگیرم، مسلما نمی تونم توی 3-4 سال هم تمومش کنم!!!! چون من از اوایل بهار تا اواسط پاییز، اکثرا عطر خنک و فرش می زنم... مجلس هم اینقدر برام پیش نمیاد که مثلا 100 میل تموم شه، برای این مدل عطرها هم دستریز به نظرم خیلی خوبه و توی کیف های کوچولوی مجلسی هم جا میشن، آدم می تونه با خودش ببره و تمدید کنه توی مراسم...  
بعد یه خوبی دیگه شون اینه که توی هر جایی می تونم عطر خاصی رو با خودم داشته باشم... یعنی توی کیف کوچولوی مجلسی یه دونه گذاشتم، توی کیف دانشگاه دوتا... توی کیف مهمونی 2 تا، توی کیف خرید 1 دونه...
  • Arezoo1984، Donya، Mari90، Nedaaa28، sims s، Sufii، youtab، آفرین، آیسان ۹۶، رخشید، ستی‌لیته
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان