این عطرهای جدید من از ریحا:
6 تا از راست 5 میل دستریز هستن، آخری 1 میل سمپل...
خب از راست بخوام با شیشه های اصلیشون معرفی کنم که معلوم باشه چه عطری هستن:
1) libre intense yves saint laurent
2) lalique lamour
3) la vie est belle eclat
4) black opiume
5) good girl
6) poison girl
7) the only one dolce and gabbana
من از همه شون راضی ام واقعا، فقط اولش یه بوی الکل حس می کنم، اما بعدش واقعا عالی میشن همه شون...
لیبره سنگینه یکم، برای مجلس رسمی یا عروسی و جشن توی فضای باز زمستونی اینا خوبه به نظرم...
لالیک لامور نسبت به بقیه سبکتره، و می تونم بگم که یه بوی فرش داره...
لاوی است بل اکلت بوی شیرین و قشنگی داره، دوسش دارم
بلک اوپیوممممم که نگم اصلا عاشقش شدم رفت

گود گرل هم عااالیه یه عطر مناسب این روزا که همسر اصلا عاشقش شده و وقتی می زنمش، کلا می چسبه بهم

پویزن گرل یه عطریه که انگار خیلی آدم مرموز و جذابی هستی

وقتی می زنمش ملت همش می خوان برام راه رو باز کنن، در باز کنن و نگهدارن وووو...

شاید تیپ زمستونی روی این قضیه تاثیر داره، ولی وقتی می زنمش، انگار خیلی آدم رو جالب نشون میده

د اونلی وان هم خب سمپل 1 میلی هستش، بوی گرم و شیکی داره، دلم نمیاد زیاد بزنمش چون خیلی کمه
خلاصه کنم، اینا رو من توی تخفیف های مختلف (طی حدود 5 روز)، حدود 1700 جمع کردم و توی یه روز همه شون رو تحویل گرفتم... تقریبا روی خریدام، 400 تومن تخفیف داشتم...
خوبیشون اینه که فهمیدم چه بویی هستن، بعد از یه مدت چجوری میشن و آیا دوستشون دارم یا نه... که واقعا به نظرم از یه پیس زدن توی فروشگاه عطر، موثرتر عمل کرد که البته اگه عطری در میومدن که دوست نداشتم مسلما می گفتم نمیارزه

ولی خب من خیلی تحقیق کردم اینا رو انتخاب کردم و اولش می خواستم به یکی از دوستان که داشت از فرانسه میومد بگم بگیره، بعدش منصرف شدم، و اینا رو گرفتم که ببینم کدوم یکی رو فول سایز داشته باشم بهتره... چون اگه می خواستم همه ی اینا رو فول سایز بگیرم، فکر کنم حدود 30-35 تومن باید هزینه می کردم که اصلا نمی تونستم ریسک کنم و بعد نپسندم... یا مثلا لیبره اینتنس، اینقدر سنگینه و موقعیت خاص میشه استفاده ش کرد که اگه فول سایز بگیرم، مسلما نمی تونم توی 3-4 سال هم تمومش کنم!!!! چون من از اوایل بهار تا اواسط پاییز، اکثرا عطر خنک و فرش می زنم... مجلس هم اینقدر برام پیش نمیاد که مثلا 100 میل تموم شه، برای این مدل عطرها هم دستریز به نظرم خیلی خوبه و توی کیف های کوچولوی مجلسی هم جا میشن، آدم می تونه با خودش ببره و تمدید کنه توی مراسم...
بعد یه خوبی دیگه شون اینه که توی هر جایی می تونم عطر خاصی رو با خودم داشته باشم... یعنی توی کیف کوچولوی مجلسی یه دونه گذاشتم، توی کیف دانشگاه دوتا... توی کیف مهمونی 2 تا، توی کیف خرید 1 دونه...