امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سفر به اصفهان
المام جونم خوش بگذره
رستورانی بریونی اعظم فوق العاده بود
شهرزاد هم خیلی خوب بود
یه بستنی فروشی ارزون اونموقع 2 تومن بود دور میدون امامه بستنی توی این کاسه های جنس نون بستنی میده انقدر خوشمزس و به ما چسبید هرروز میرفتیم میخوردیم
جاهای دیدنیشو که معروفه دیگه بچه ها گفتن
اینارو یادمه من سال 96 رفتم
داشتی فقط شیکمارو یادم بود خخخخخخ
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، خانم فسقلی
پاسخ
یوتاب قسمت شکم گردیش شیرین ترین قسمته خوب Big Grin برا همونه که دیگه من رو زمین و آسمون جا نمیشمBig Grin
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • خانم فسقلی
پاسخ
الما دوز واسه اصفهان گردی خیلی کمه
ضمن اینکه زاینده رود خشکه و توی روز اصلا نمیتوننین بیاین چون بشدت گرمه
البته دو شب خیلی خنک شد طوریکه کولر رو خاموش میکردیم اما از امروز دوباره گرم شد
سی و سه پل و خاجو و پل فلزی اینا رو پیشنهاد نمیدم الان
فقط نقش جهان اونم عصر برو داخل بازارش هرچهارطرفو بگرد پراز صنایع دستی خوشکله و محیطشم خیلی ارامش میده شب هم بیا بیرون خیلی حاااال میده بعدم برو طبقه بالای میدان فوق عالیه اگه رفتی عالی قاپو رو هم دیدی ک بهتر. مسجد شیخ لطف الله هم همونجاست دیگه. حتما هم بریونی اعظم رو برو انقدر این غذا خوشمزست که حد نداره.
یه بارم برو منارجنبان برگشتنی برو رستوران شب نشین سر خیابون اتشگاه اونم خیلی خوبه هم محوطش باحاله هم غذاش البته کمی از مرکز اصفهان دوره حدود نیم ساعت چهل دقیقه
  • Almam، خانم فسقلی
پاسخ
هوا افتضاح گرمه!هوای تبریز که مثه جهنم میمونه، دیگه از اصفهان انتظاری بیش از این نمیره Big Grin
ممنون لیدان جان ،مطمئنا نمیرسیم همه رو بریم ایشالا در سفرهای بعدی جبران ‌میکنیم Big Grin ممنون از اطلاعاتت عزیزم❤❤❤
  • خانم فسقلی
پاسخ
بعد بیشه ناژوان هم خوبه چندتا باغ پرندگان و سالن آبزیان و حتی خزندگان داره دیدنش خالی از لطف نیست اگه علاقه داشته باشین البته
تو خود خیابون چهارباغ هم غروب قدم زدن خوبه مستقیم هم میرسید به سی و سه پل پر از خوردنی و پوشیدنی هم هست اونجا Smile
اول چهارباغ هم توی میدان امام حسین چهل ستونه

یه نفر هم کلیسا وانک رو گفته بود محله جلفا و کلیسا هم واقعا خیلی قشنگه

ببین اینا رو گفتم چون متاسفانه الان خشکه زاینده رود وگرنه اصفهان از پل شهرستان رو که شروع کنی کنار آب قدم زدن تا برسی به همون بیشه ناژوان که تقریبا انتهای رودخونه داخل خود اصفهانه؛ دو هفته کامل طول میکشه تازه سیر هم نشدی ازش
دیگه برسی به پل خاجو که توی هر دهنش دارن اواز میخونن و رقص و دست و جیغ پابرجاست که دیگه حرفی واسه گفتن نمیذاره
(وی یک اصفهانی متعصب به شهرش بود) خخخخ
هتلم نمیخواد بری من و همسرم خونه نیستیم دو شب بیا کلید برم برو خونه ما استراحت کن

الما نترس دیگه اینقدرم وقت کم نمیاری اینایی ک گفتم همش نزدیک همه یعنی خودتو برسونی به یکیش چنتاشو میتونی ببینی
  • Almam، youtab، خانم فسقلی، ستی‌لیته
پاسخ
قربونت برم عزیز دلم ، لطف شما ثابت شده خانم❤❤❤

لیدان این سری یه مقدمه ای میایم، سری بعد با خیالی آسوده میایم کنگر میخوریم Big Grin
  • خانم فسقلی، لیدان
پاسخ
آلما تو میگی تبریز جهنمه ،من همشدارم دنبال یه کلمه میگردم هوای اهواز رو توصیف کنم ،زبانم عاجزه
خخخخ
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • Almam، Donya، خانم فسقلی
پاسخ
اصفهان واقعا شهر قشنگیه،اون موقع که ما رفتیم زاینده رود آب داشت.میدان نقش جهان‌ و چهلستون خیلی جذابه.
آلما خوش بگذره.
  • Almam، خانم فسقلی
پاسخ
نسیمه Big Grin :| براتون طلب صبر دارم از خدای متعال!
سپی جان مرسی عزیزم ❤
لیدان یه سوال دیگه! رستوران خوبی میشناسی که سلف سرویس باشه؟ خوشم میاد فقط دنبال رستورانم :||||||
  • Sepi، خانم فسقلی
پاسخ
الما منظورت رستوران غیر از هتله دیگه؟
رستوران وی ای پی تو سیتی سنتر سلفه ورودی هرنفر فروردین که من رفتم 200 بود الان میدونم 260 شده که این حدود یک ربع بیست دقیقه ای بیرون شهره
رستوران میکائیل توی بلوار آئینه خانه و رستوران هتل ستاره نزدیک میدون نقش جهان رو هم رفتم که سلف بوده
اما نمیدونم با گرونیهای اخیر چطوری شدن و هنوزم هستن یا نه
رستوران سه کاج قبلا بود اما من توعید که رفتم رفتم داخل محوطه و غذا سفارش دادم نمیدونم اصلا سلفش هنوز باشه یا نه

راستش چون قیمتها سرسام اور شده دیگه نمیدونم چطوری باشن. اما یه فلافلی میشناسم هنوز سلفه اون Smile) (
  • Almam، Mari90، آیسان ۹۶، خانم فسقلی
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان