امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال در مورد انواع دسر
اهان دستت طلا عسلی Heart
اصلا 2برابر میکنم میریزم توی شات ها بعد یه دونه قالب ژله هم درست میکنم میذارم وسط خخخخخ

وای مرسی
چه اعتماد به نفسی دادی بهم دخمر جان  Blush
اوووووف رفتم برم اسمون سقف نذاشت خخخخ

ببخشید 2تا سوال صنوبری 
1. پودر نسکافه گفتی از همین 3در 1 ها؟ ساشه ایا
بعد خانه یک بسته همین خامه صورتی ها یا مثلا خامه پاک؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • صنوبر۷۱
پاسخ
پودر نسکافه رو آره خودش از همون ساشه ایا ریخت ولی من چون نسکافه دوست ندارم با پودر کاکائوی نستله که خودش توش شکر هم داره جایگزین کردم.باز کم و زیادش دست خودته یوتاب چیزی نیست که بخواد بد و خوب بشه کاملا سلیقه ایه.خانه هم از همون صورتیا پاکتیا
  • youtab
پاسخ
یه دونه ای صنوبری  Heart
  • صنوبر۷۱
پاسخ
صنوبر پتی بور که پودر کردی اونم قاطی بقیه مواد میکنی حرارت میدی؟
بعد چقدر رو حرارت بمونه؟
پاسخ
آیسان جان آره همش قاتی هم.خیلی کوتاه در حدی که شکر آب بشه و کلا مخلوط یکنواختی به دست بیاد کافیه.فقط بیسکویت رو خوب پودر کنین که حالت دونه دونه زیر دندون نیاد.الک هم کنین که خیلی خوب میشه.
  • youtab، آیسان ۹۶
پاسخ
سلام دوستان ،خوشمزه ترین دسرهایی که بلدید چیا هستند؟
یک لیست میخوام درست کنم ، ممنون میشم بگید
پاسخ
من هر وقت مهمون رودرواسي دار دارم پان اسپانيا درست ميكنم همه براش غش و ضعف ميكنن
  • 2015، شیدا
پاسخ
شیدا جان دسر پان اسپانیا که خیلی خوشمزه است ولی اورجینالش گردو و خامه و کره داره و خیلی گرون درمیاد

اگر ارزون خوشمزه میخوای پودر ژله موز بخر و طبق دستور روی بسته اش درست کن فقط بجای یک لیوان آبسردش، یک لیوان بستنی لیتری سفید بزن. خیلی خوشمزه میشه.. ارزونم هست.
  • شیدا
پاسخ
بچه ها مرسی
بله دیدم بنفشه جان Tongue
پاسخ
شیدا جون راحت ترین دسری که میتونی درست کنی هم خوشمزه اس و هم دردسر کمتر دسر نشاسته اس یه فنجون نشاسته رو با یک لیوان شیر باز کن تا گلوله نشن
بعد چهار لیوان شیر بریز 1 لیوان شکر بریز رو اجاق هم بزن یکم که گرم شد 1 دونه تخم مرغ بزن و وانیل مثل فرنی هم بزن تا جوش بیاد و قوامش مثل فرنی شه
نصفشو بریز توی ظرف سرو یکم پتی بر پودر کن با گردو بریز روش نصف دیگه اش هم پودر کاکائو بزن و دوباره موادتو بریز روی پتی بر ها هم خوشمزه اس هم راحت

یه دسر دیگه هم هست که عکشو توی تاپیک دسر گذاشتم اون خیلی زمان بر و سخته و یکم پر هزینه
  • Almam، Gitii، شیدا
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان