۱۴۰۱/۷/۱۲، ۰۴:۴۷ عصر
ممنون دنیا جانم حتما سر میزنم ، لطف کردی❤❤❤
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو

تبادل نظر درمورد وام بانکها
|
۱۴۰۱/۷/۱۲، ۰۴:۴۷ عصر
ممنون دنیا جانم حتما سر میزنم ، لطف کردی❤❤❤
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
![]()
۱۴۰۱/۷/۱۳، ۰۵:۴۲ عصر
سلام
آقا من سوال خاصی ندارم فقط اینکه حقوق بانکی مگه چقده ک یکی از اقواممون دوساله کارمند شده ماشین میلیاردی خریده و کلی سفر و بریز و بپاشش ب راهه؟ حسودی خودتونین خخخ
۱۴۰۱/۷/۱۴، ۰۱:۱۶ عصر
سلام دوستان
به نظرتون کدوم بانک ها شرایط بهتری برای ارائه وام دارند؟ کدوم بانک ها حساب دارید؟
۱۴۰۱/۷/۱۴، ۱۱:۵۳ عصر
عاطفه بانک حقوق شون خیلی بالا نیست اما وام های کم بهره بسیار مبالغ بالا میدن و به مرور پس میدن. مثلا یهو 800 میلیون وام میدن. یا برای مسکن یک میلیارد وام میدن. اینطوری پول وقتی ارزششو داره خرج میشه. نه مثل کارمندهای معمولی که وقتی پولشون تجمیع میشه دیگه تورم ارزش اون پس اندازو کاهش داده باشه.
شیدا جان وام برای چه کاری میخواهید، اگر بطور کلی میخواهید بانک قرض الحسنه مهر که احمدی نژاد تاسیس کرد و بانک رسالت پول بخوابونید و تو نوبت قرض الحسنه قرار بگیرید، نوبت تون شد وام شو با مبلغی بر اساس مدت خواب پولتون تو بانک و مدت بازپرداخت وام جدید بگیرید.
بانک مهر ایران منظورت هست دنیا؟
اتفاقا دیروز افتتاح حساب کردم بصورت آنلاین ، اما تقریبا ۸۰ تومن هزینه شد ، عجیب بود، چون فقط یه افتتاح حساب معمولی بود ، هنوز هم تایید نشده ، فقط توی صف بررسی هست ! اصلا بانک مطمئنی هست که پولم رو اونجا واریز کنم؟ چون آنلاینه، مشکلی پیش نیاد؟ ! چون احتمالا بعدا مبلغ زیادی توش واریز میکنم ، میترسم یکم! دنیا جان، من الان به صورت نقد، صد تومن دارم میخوام بیشترش کنم ، طلا و دلار نمیخوام بخرم میخوام وام بگیرم اگه شما یا باقی دوستان پیشنهادی دارین ممنون میشم.
۱۴۰۱/۷/۱۵، ۰۴:۱۷ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۷/۱۵، ۰۴:۱۸ عصر، توسط نسیمه جااان.)
شیدا میتونستی حضوری هم بری ،واسه آسون شدن کارها ،افتتاح رو آنلاین کردن
اتفاقا شعبه هاش ب شدت شلوغه ،اکثرا هم برای وام مراجعه میکنن مطمئنه ،دوستام وام گرفتن سقفش هم ۲۰۰ تا هست من خودمم منتظرم میانگین م بالا بیاد و یکی دوماه آینده وام میگیریم انشالله
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
نسیمه جان حضوری هم رفتم، گفتن آنلاین حساب باز کنید
حالا نمیدونم یه ترسی دارم شرایط وام هاش رو شما میدونید؟ راستی من این میانگین رو نمیدونم چجوری میشه ! مثلا من همین اول بسم الله ۱۰۰تومن بریزم بهتره ؟ یا اینکه ماهانه بریزم؟ چجوری میشه ؟
۱۴۰۱/۷/۱۵، ۰۴:۲۲ عصر
اره دیگه حساب آنلاین باز میکنی ،ما خودمونم آنلاین باز کردیم ،کارت هم بعد ۱ هفته با پیک اومد دم خونه
عزیزم با معدل حساب وام میدن ،۴درصد هست هرچی تایم طولانی تری پول ت اونجا باشه مدت زمان بازپرداخت برات طولانی تر میشه ولی فک کنم سقفش ۳۶ ماهه باشه ،بیشتر نیس من اینو ۷ ماه پیش پرسیدم
۱۴۰۱/۷/۱۵، ۰۴:۲۷ عصر
مرسی عزیزمم
من یه وام فوری مبلغ پایین هم میخوام ، اگه شما یا بقیه دوستان بانک در این زمینه میشناسیید که وام بده ، ممنون میشم معرفیش کنید یک ضامن رسمی دارم. سند ملک هم دارم که ترجیح میدم استفاده نکنم ازش.
۱۴۰۱/۷/۱۵، ۰۴:۳۵ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۷/۱۵، ۰۴:۳۷ عصر، توسط نسیمه جااان.)
اگه وام فوری میخوای ،معمولا کالا کارت ها سریع عرضه میشن
اتفاقا داشتم واسه داداشم تحقیق میکردم ،اونم نیاز ب وام فوری داره از ۲۰ تا ۵۰ تومن میدن ولی ۱۸ درصد هست معمولا مثلا میگن باید حتما محصول ایرانی بخری ،میتونی با یه فروشنده کالا خانگی صحبت کنی فاکتور سوری (صوری)بهت بده البته یه هزینه م میگیرن بابت ش
|